Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni elentra yakıt tüketimi

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda murtezasahin tarafından 11 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. seraylin

seraylin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok çok teşekkürler..

2. piyanist_erk

piyanist_erk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kuyruk sallama olayı için servisin teşhisi ne oldu? Bilgilendirme yapar mısınız?[/QUOTE]

arka dingilin akslarında yamukluk varmış servis hyundai genel müdürlükle bağlantıya geçti ya dingili değiştirecekler yada düzeltecekler, 1-2 gün içinde servisden haver gelicek

3. talfar

talfar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

arka dingilin akslarında yamukluk varmış servis hyundai genel müdürlükle bağlantıya geçti ya dingili değiştirecekler yada düzeltecekler, 1-2 gün içinde servisden haver gelicek
    [/QUOTE]

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Geçmiş olsun dileklerimi de iletmek isterim. Sorunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Çözüm için sorunun kaynağının belli olması önemli ki bu durumda da moralinizi bozmanıza gerek yok.

4. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gonul rahatligiyla al demisiniz

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ben kesinlikle derim kafaniza takilan yonleri varsa en ufak detaya kadar sorabilirsiniz aracta sizin ne aradiginiz onemli secim yaparken duz vites kullanamayan birine en guzel duz vitesli araci da versek mutlu olmaz memnun kalmaz. ama elantra tarzinda bir arac ariyorsaniz su an icin en ucuz ve iyisi bu gibi duruyor derseniz ki uzerine para ekleyebilirim o zaman alternatiflere bakilabilir avensisten incelemeye baslar bmw 3,20 ye kadar bakarim sahsen daha rahat durumda aliyor olsam :))

6. seraylin

seraylin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi akşamlar. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. 2011 elantranız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın emre bey. Şunu soracağım. bu yeni elantranın amortisörleri. Acaba çok mu sert. Fazla sallıyor mu. Ben henüz test sürüşü yapamadım bilemiyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

7. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    cok tesekkurler size de simdiden hayirli olsun https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif ben arka koltuga da yan koltuga da oturmadim henuz yani yolcu acisindan nasildir bir fikrim yok ama sofor acisindan era gibi kesinlikle degil era biraz fazla salliyordu. fakat hic corolla,civic,focus kullanip karsilastirmadim arasinda fark var midir bilemeyecegim eradan sonra bana cok guzel geldi sallanti konusunda. sizde de era var sanirim, bence gidip kesinlikle bir test surusu yapin hatta once ayni gun icerisinde karsilastirma yapacaginiz araci da test edin ona gore kararinizi verin bana gore cok sallamiyor gayet iyi ama belki corolla olsun civic olsun vs o tarz araclar daha konforludur surmedigim icin bir sey diyemiyorum sizi yaniltmak istemem.

8. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende aracı alalı 1 hafta oldu depoyu fulledim 535 km gidebileceğim yazdı gaza basmaya korkuyorum

9. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1 depo ile 500 km mi gittiniz

10. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1 hafadır biniyorum elentraya inesim gelmiyor ama yakıt zorlayak biraz

11. piyanist_erk

piyanist_erk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o zaman garantiyi düşünmeyecen ,hemen sıralı gaz 'ı yapıştıracaksın aracına ondan sonra yakıt sıkıntın kalmaz, (belki arabada yatıp kalkarsın yakıt az yaktığı için) :) :)
    benim arabadada full depo yazınca 535 yazıyor ama şehir içi yaptığım kilometre 450 unutmadan sadece 200km'yi uzun yolda yaptım,

Düzenleyen : piyanist_erk

12. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kardeş neredeyse arabada yatacaz değil zaten iş gereği yatıyoruz..

13. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tamam aynı sınıfla karşılaştırınca benzinli dizel arasında 5-6 bin tl fark varda.. iilada hyundai tercih edeceğim diyen benim için şöyle bir şey söz konusu..elantra nın dizeli yok olsada gücüm yetmez herhalde..yılda 11-12 bin km yapıyorum..4 yaşındaki era 45.000 de.. şimdi düşünüyorum, fiyatları aynı olan dizel blue mu alsam, benznli elantra mı.. ikisininde bagajları geniş..biz 5 kişiyiz..dizelin performansı var, yakıtı az..aradaki fark b-c sınıf farkı ve tip-dı görünüş.. hangisi alsam karar veremiyorum, dizel blue m olsa belki 11 değil 15 bin yaparım..az yakar çok binerim diye düşünüyorum.. birde bu handikap var zaten insanlar tüp taktırır yada dizel alır..bu seferde çok biner cepten yine aynı yakıt parası çıkar. sadece fazla bindiği yanına kar kalır :)

Düzenleyen : mdx78

14. piyanist_erk

piyanist_erk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kendi sorduğun soruya kendin cevap vermişsin zaten
    artık elantra mode manuel versionu ,accent blue prime modeliyle hemen hemen aynı fiyatta aradaki tercihi sen yaparsın artık,işine gelen aklına yatan hangisiyse bence onu al,tavsiyelerle araba alırsan belki memnun kalmayacaksın,başkasına güzel gelen araç sana gelmiyebilir,zevk ve cüzdan meselesi...

15. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ben era alırken satıcı da aynı hesabı yaparak sen dizelin farkını 5-6 senede ancak çıkartırsın gerek yok dedi ve benzinli aldım ama şimdi düşünüyorum 4.000 tl daha fazla verip dizeli alsaydım arabamı satarkan 4,000 tl daha fazlaya satmıyacakmıydım ha yalnızca bakım masrafı fazla olurdu gibime geliyor ama beni en çok ses olayı ve şimdiye kadar dizel araç sahibi olmadığım için tereddütte kaldım eşimde lpg karşıtı olduğu için benzinli era ya talim iki gün önce servise gittim blue ve elentrayı inceledim ikiside hoş arabalar satıcı dizel istiyorsan blue benzinli istiyorsan elentrayı tavsiye ederim dedi çünki dizeli yok

16. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Aracım 1600 km oldu sakin kullanımda 8.4 litre şehir içi yakıyorum aslına bakarsanız 1.6 için oldukca iyi bir rakkam. Üstelik otomatik benimki. opet 97 oktan 0,38052 tl/km

Düzenleyen : ademocakli

17. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    otomatik icin cok cok super bir tuketim. ben normal kullanimda 8 yakiyorum biraz duzensiz kullanimda 8,8 e cikiyor arac 3600 oldu sanirim, eco mode kapali kulluniyordum uzun suredir ve 8,8 yakiyordu son yakit alislarimda, en son eco modu actim 200 k. sonra ldigim yakitta 8 lt yakti demekki bu eco mode kesinlikle ise yariyor acik kullanmanizi tavsiye ederim benim arac duz vites ama soyle bir durum var adana da oldugumdan klima bu zamana kadar hep acikti arabaya bindigim andan inene kadar 5 dk bile kapamiyordum bunuda belirteyim bakalim kis aylarinda klima acmadan tuketim nasil olacak

18. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Bende eco açık kullanırım yakıt ekonomisine katkısı oldukça iyi ekonomik kullanmayı öğreniyorsun ama arasıra manuel olarakta kullanıyorum motor sağılaşmaması açısından

19. BABACANTR

BABACANTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam mrb bende 2011 elantra mode aldım yakıt gerçekten fazla geldi bana lpg taktırmayı düşünüyorum zavoli düşünüyordum ama sen brc den memnun olduğunu söyledin yol göstermeni rica edecem birde ne kadara taktırdın lpg

20. BABACANTR

BABACANTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg taktıracam ama araç garanti dışı kalacak heralde arkadaşlar yardım lpg mi yoksa servis garantisimi eğer lpg olursa hangi marka taktırmam gerekli

Bu Sayfayı Paylaş