Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni elantra yağmurlu havada savruluyor

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda piyanist_erk tarafından 30 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    eğer bulabiliyosanız sonatanın 16 jantları çok güzel biraz geniş ve daha ağır bir araç için optimize edildiği için çok daha konforlu ben 17 jantlı i30 kullandım viraj yol tutşun dışında bi artısı yok konforu berbat gürültü çok artıyor daha iyi fotoğraf vermek için katlanamam bu tantanaya çok para harcamak istemeaseniz fx coupenin jantları çok hesaplı bulunabiliyor öte yandan mevcut janlarınıza kış lastiği takarsanız dar yüzeyin avantajını yaşarsınız dar jantların birim alana uyguladığı basınç yüksek zemine tutulumu daha iyileştirir buzlu ve karlı zeminde zaten yavaş gidildiği için bu durum avantajdır. yan sanayi jantlar kousunda ben tereddütlüyüm çünkü seyir esnasında jantların malzemesinin maruz kaldığı gerilimler çok iyi bir malzeme teknolojisi gerektiriyor. Hyundainin orjinal jantlarından şaşmamanızı öneririm

2. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kış lastikleri için bir konu mu açsak marka model önerileri için. Böylece herkes tecrübelerini daha iyi paylaşır. Ya da burdan yazabilirsiniz.

3. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar cms,kormetal.ve keskin gibi yerli jant markalarını güvenle kullanabilirisiniz. hangi metalden yapıdığı belli olmayan çakma çin mallarından uzak durunuz.

4. pharma03

pharma03 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    8 temmuz da mode elantra aldım.arac 10 bin kilo metrede su anda kuru havada lastiklerden bi şikayetim olmadsı virajlarda gayet guvenlı ve rahat ama yağmurlu havada lastikler güven vermiyor ayrıca 15 " lastıkler kucuk kalıyor en kısa zamanda 16 " takmayı dusunuyorum

5. kubidoctor

kubidoctor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende prime plus var,kuru zeminde iyi test ettim,kesinlikle çizgiden çıkmıyor ve yola yapışıyor.Islakda denemedim ama bence lastiklerden olabilir.Tbiki esp nin devreye girmemeside olabilir.Servisde baktırın derim.Lastiklerden derken daha büyük jant ve lastik tavsiye ederim..

6. lustfulmemo

lustfulmemo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    elentra var bende gerçi 2-3 gün oldu alalı ama aldıgım gün baya şiddetli yagmur vardı. ne yolda 120 km ile giderken nede düşük hızlarda böyle bir savrulma olmadı ki o yagmurda gittigim yol yılan gibi kıvrım kıvrımdı. bence hemen bir servise git Allah korusun o hızlarda savruluyosa aracın bi anlık dalgılınla başına bişey gelebilir. ihmal etme.

7. mehmetgol

mehmetgol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb hyundai dostları kusura bakmayın yeni konu açamadım bende burada sorunuma çare bulmak istedim.2011 elentra mode aldım kasım da tümseklerden geçerken ya da bozuk yolda emniyet kemerlerinden çok ses geliyor şangır şungur resmen bir kaç kez ayarıyla oynadım ama değişen birşey yok bu tür sorun yaşayan var mı acaba yoksa servise mi götürsem

8. kaanbaba19

kaanbaba19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar ben yeni aldım elantra yağmurda kayma görmedim ben sizin lastiklerde kesinlikle sorun var

9. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    lastkler gereğinden fazla sert elentradan önce i 30 vardı bende ondada hankok lastikvardı kış şartlarında hep korkarak kullanırdım paraya kıyıp iyi bi lastik almadığım için yoksa elentra hakkaten çok dengeli

10. caglarboy

caglarboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar selam ben de yakinda aracima kavusacagim 2011 mode otm. Yanliz bu savrulma yol tutmama gibi konulari fazlaca gorur oldum, sanirim birkac arkadasin aracindaki hata/darbe vs.. sonucu boyle bir durum olmus genel olarak modelin kendisinde bir sorun yokmus ama acikcasi biraz huylanmaya basladim bu durumdan, araci teslim alirken darbe/hata vs var mi anlamanin bir yolu var mi..
    ben bu sekilde problemli bir arac denkgelir diye korkmaya basladim, bi de normal kullanimda anlasilmayip da ani bir harekette kendini gosterirse hic hos olmaz tabi

11. starter

starter Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ahmet KALEM
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Lastik olarak petlasi öneririm bende taksicilere sordum onların tavsiyesiyle aldım çok memnunum alacaklara tavsiye ederim

12. kaanbaba19

kaanbaba19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim araç 2012 model hiçbirşeyini ellemedim şu an mersinde yaylada kar yağıyor ve çıkarken yağmurlu havada denedim kayma yapmadı

13. ismailerman

ismailerman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yeni elanramı bu akşam aldım araca garantili lpg de takdırdım v daha önce tesst sürüşünde vites gecmelerinde sıkıntı yoktu bayiden eve gelinceye kadar yaklaşık 5 kilometre arac sacmaladı vites gecmelirinde teklemeler yaptı yarın daha detaylı kullanım yapacagım sinirlerim son derece bozuk
    ******* para verdik

Düzenleyen : mursel_balci

14. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    üslubunuza dikkat edin lütfen. aracınız garanti kapsamında zaten eğer gerçekten sorun olduğunu düşünüyorsanız yetkili serviste baktırırabilirsiniz.

15. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ben derim ki buraya her yazılan mesaja inanmayın,tamam doğru da olabilir sorunla,problemler falan ama şu da var,piyasada hyundai düşmanı o kadar çok insan mevcut ki ,çamur at izi kalsın durumu olabilir..

Arkadaşım da 2011 Elantra mode otm var,yağmurlu havada,karlı havada,buzlu yolda kullandık,ben de kullandım ara ara,hiçbir kayma,savrulma yaşamadık.Tam tersine yola oturan bir yapısı var..bir de arkadaşın dediği gibi buraya yazmadan önce beş sene garantisi olan araçlarınızı yetkile servise gösterseydiniz en azından sorun neymiş görürdünüz.

Düzenleyen : cemceylani

16. m_tech

m_tech Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 ay önce aldığım 2011 mode ov aracımla bazı sorunlar yaşıyorum, acaba bunlar sizde de var mı? 1- Araç 80+ km/h saat hızların üzerinde bozuk yola girdiğinde dengesi şaşıyor, kontra hareket vermek zorunda kalıyorum , sağa sola bir sapıtıyor. 2-Havalandırmayı çalıştırdığımda 2 ve üzeri konumlarda sanki pervanenin önünde bir kağıt yaprak varmış gibi titreme sesi yapıyor, servise 2-3 saat durması lazım dedi vaktim olmadığı için baktıramadım. 3- Bazen ilk çalıştırmadan sonra 1 den ikiye atarken sarsıntılı geçiyor, yeni arabaya göre baya sert bence, şanzıman için ekstra bir katkı kullansam mı? Araç 1050km de ve 0 alındı.

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aynı Şeyi Starex İçinde Yaptılar , Bunları Yapanda Eski Starex Sahibi Yeni Transporter Sahipleri (!). Gerçekte Bırak Sahip Olmayı Koltuguna Oturmamıştır.. Ama Bizim Milletimizin Bir Huyu Var 999 Tane İyi Yorum Olsun 1 Tane Kötü Yorum Olsun. O Araç Kötüdür. Özelliklede Hyundai İse... VW Cilerin DSG Elinde Patladı.. Hala Sorsan Memnunlar Sorun Yok. Niye Yalan Konuşuyorsun Elinde Patladı İşte. TSİ Larda Patlıyor Yavaş Yavaş , Sorsan Yine Sorun Yok.

18. seinfeld_73

seinfeld_73 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    VEDAT YALÇIN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    2012 prime plus kullanıyorum şu ana kadar çok memnunum tek sorun fazla dikkat çekmesi ki nazara inanmaya başladım adamlar kırmızı ışıkta resmen eğilip arabanın içine bakıyor bende sinirlenip gaza basıyom kamyonun altına giriyordum o sinirle sağa dönüşte dikkat etmeyip taksiyle kafa kafaya çarpışıyordum :((

19. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yağmurlu Havada Savurmasına Bende Şahit Oldum. Jantlardan Kaynaklanıyor. Mode Otomatik Viteste 195 x 65 x 15 Jant Ve Hankook Muydu Hatırlamıyorum. Yağmuru havada Kullandıgımda Virajda Savurunca. ertesi Gün Jant Ve Lastikleri Değiştirdim 220 x 40 x 17 Lassa Performance Aldım Ve Yol Tutusu Hız Mükemmel Ötesi Şuanda.

Bu Sayfayı Paylaş