Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra test sürüşü izlenimleri

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda Coşkun Özcan tarafından 18 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. cıvıcem

cıvıcem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    neye dikkat edeceksin anlamadım...

2. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
  3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hemen sıfır elantra almayı düşünen varsa birkaç güzel fırsat var, bence kaçırmayın, isteyen olursa paylaşabilirim, 8-9 bin lira indirimle en dolusunu alma şansı var

4. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Hocam rica etsem paylaşırmısınız? İsterseniz özel mesajda olurhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

5. istanbuldemir

istanbuldemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu fırsatlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim tşk ederim

6. BGR19

BGR19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar ben 2007 honda civickullanıcısıyım ve çok çok memnunum, gerçekten çok farklı bir araç. geçen elantrayı test ettim,
    araba çok yavaş geldi bana otomatik olduğu için heralde, civic e kıyasla gerçekten yavaş (benimki manuel, otomatik civic e hiç binmedim) manuelinin de yavaş olacağını düşünüyorum zaten teknik veriler de öyle benim hızlanma 10.3sn (yeni kasa civicler 9.7sn de 0-100 yapıyor). iç malzeme kalitesi gerçekten çok iyi elantrada ama o özeni aracın heryerinde göremedim, civicteki kaliteli malzeme var ama heryerine eşit dağılmış gibi geliyor bana, aracı ben sürmedim arkadaşım sürdü ama yol tutuşu civic kadar yok orası kesin ama yine de iyi, bagaj hacmi baya geniş özellikle civic e göre, dış tasarımı fena değil ama benim aracım daha hoş geliyor bana
    kısacası elantra çok hoş bir araç ben olsam benim kasa civic alırım, donanıma çok taktıysam yeni kasa civic alırım :) hem fiyatı uygun (full otm 51bin tl) hem de ben de honda aşkı olduğu için :D
    hyundaiclubtr ı olsaydım da elantra alırdım aralarındaki fark çok fazla değil zaten :)

honda motor ve şanzımanda kendini aşmış bir markadır, vw nin yeni teknoloji dediği küçük turbo motoru 81 yılında sunmuştur (ama turbo çok eski bir teknoloji olduğu için yeni şeyler aramışlardır hybrid gbi) 1.2lt 110hp
    http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_City_%28AA%29
    honda turbo yapamıyor diyenler varsa linke baksın
    http://www.honda.com.tr/haberler_detay.aspx?id=6b9f12dc-5238-43dc-b1b5-92f4dcf013eb

bu arada hondanın dizel motoru vardı zaten ama 2.2lt olduğu için Türkiye'de tutulmadı çok nadir accordlarda ve crvlerde bulunabilir, avrupada civicte de var, honda uzun süre direndi hybrid varken ne dizeli diye :) ama olmadı, neyse çok talep geldiği için honda 1.6lt dizel motor üretiyor 118hp 300nm en hafif 1.6 dizel motor
    http://www.honda.com.tr/haberler_detay.aspx?id=a4cfba72-113d-4e90-9315-ad0991f48347

hondanın premium sınıf markası acura dır (hyundai de değiştirecekmiş premium markasını diye duydum) gayet lüks araçları vardır ama equus seviyesinde araçları yok bildiğim kadarıyla
    http://www.acura.com/

honda sadece küçük motor üretmez :D acura ya bakabilirsiniz ya da ne bileyim NSX e
    http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_NSX

demek istediğim honda çok büyük ve köklü bir otomotiv markası, hyundai çok hızlı büyüdü maşallah ama daha bir honda olmasına çok var ama bir sürü markadan kesinlikle iyidir fransız markaları, bence vw den daha iyi bir marka hyundai daha liste uzar ama şuan için honda seviyesine 10 yılı fln var...

Düzenleyen : BGR19

7. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Hyundai nin Hondaya yetişmesine bir 10 yıl daha varmış..Oldu, Asıl hondanın Hyundaiye yetişmesine 10 yıl var tasarım olarak,motora gelince Hyundaide sorunsuz motorlar üretir..Ayrıca hiçbir civicin yol tutuşu bir elantra olamaz..Honda adam akıllı tasarım yapmayı öğrensinde gelsin..

8. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benim arabam başka bir marka olsa idi hyundai forumda dolaşmazdım yada reklam yapmazdım gereksiz bir yaklaşım olmuş

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Arkadaş Şaka Yapıyor Herhalde Çok Güldüm Akşam Akşamhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif O Zaman Honda VW Den Daha İyi .. Hatta Hondanın Mercedesten İyi Oldugunuda İddaa Eden Çıkacaktır :)
    Acuramış, Bu Aracın Accorddan Ne Farkı Var ?
    http://www.acura.com/TSXLanding.aspx
    Equus Sınıfında Bentley İle Testi Yapılan Bir Honda Koy Buraya. Pardon Acura :) Bırak Bentley İle Hondanın Testini Yan Yana Fotosu Bile Yoktur

Siz Altınızdaki Hondaya Performanslı Diyorsanız Daha Buraya Bir Kelime Değil Harf Bile Yazmaya Gerek Yok... Siz Şimdi Vtec2 Leride Geçtiginizi Söylersiniz :)

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım, hazır Ankaradaymışsın. Getireyim ben Elantrayı, sen de Civic'i getir. Önce çevre yolunda kalkalım bi yan yana. Sonra da kafa kafaya vuralım arabaları. Sonuçları yazarız, ok ?
    sakinim, sövmicem :D

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ersin, Honda bu... Vtec açar uzaya çıkar.

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Erçin O Vtec Vtec Denilen Civic VTİ Olarak Geçilen Modeller Kamyon Emisyonuna Sahip Oldugu İçin Avrupada Tüv Alamıyor :) Çöpe Attılar Hepsini Oradan Geri Dönüşümle Çöp Tenekesi Yaptılar Hepsinihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

14. BGR19

BGR19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar niyebu kadar serttepkiverdiniz anlamadim :) hyundai ye sovmedik ya, turkiye de hyundai yi vw den iyi gorme nedenim vw nin fiyat politikasidir, ici bos golfleri takiyorlar millete
    Siteye uye olmamin sebebi bi ara getzimiz vardi simdi i30 var cok memnunuz
    Ben hyundai yi savunan kisilerden biriyim yani ustume gelmeyin :)
    Neyse cok uzatmayim hyundai guzeldir candir ama turkiyeye guzel motor-modelleri getirseler cok iyi olacak bir de fiyatlar cosmasa guzel olacak :)
    Bu arada ben kimseyle kapismam onu da soyleyim, bir honda gorurseniz bi guzel yarisirsiniz gorursunuz, yani cok abarttigimi sanmiyorum ben bu konuda gayet normal yani yavas olamaz mi anlamadim? Ben gozlemlerimi soyledim civic gecer ezer demedim ama isterseniz deneyin, cok kisi bulabilirsiniz yarisilabilecek civic sahibi :)
    Honda tasarimda gayet basarilidir genel olarak tamam yni civicte geriye gitmisler ama bi civic eg kasaya bakin bir de hyundai accentlere kopya nasil gorun ;)
    Ben zaten equus seviyesinde afaclari yoktur dedim, galiba bilmiyorsunuz equus iste o bentleyle karsilastirilan model :)

Turkiyedeki accord ile amerikadaki farklidir, sonucta ikisi de honda pazar stratejisine gore sekillenebilir yani :) bilmiyorum hic accord a bindiniz mi ama sinifinin ustu kalitede bir aractir, fiyatinin pahali olmasinin nedeni de vergilerdir, hatta vergiye gore ucuz bile bence

15. BGR19

BGR19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam onlar 98de kaldi :)

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İnanın Sizin Yazdıgınızın Aynısını Honda Forumunu Yazsak Belki Bundan 10 Kat Fazla Tepki Alırdı O Mesaj :)

17. BGR19

BGR19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    :) Benim dedigim o 98 senesinin arabasi, geri donusum layini bilmiyorum sanmiyorum cunku yollar vti larla dolu ;)

Bu arada resimdeki mercedes sizin mi? Masallah cok guzelmis :)

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yok Değil. Manevi Değeri Var.TR De Sayılı Evo Var O Sayılı Evolardan Bir Tanesi Bende Değil :)
    Geri Dönüşümü Ben Espri Olsun Diye Söyledim :) Ama VTİ Ların Tüvden Geçemeyip Hurdalıga Atıldıkları Gerçek.

Düzenleyen : Ersin C

Bu Sayfayı Paylaş