Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra test sürüşü izlenimleri

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda Coşkun Özcan tarafından 18 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Burak Kumpas arkadaşım 9 kere podyuma çıkmış diyosun, hyundai kaç kere podyuma çıkmış? :) Ersin Cerrah arkadaşım Formula-1 de 1,6 vtec motor yarışmıyor biliyorsundur umarım. Ona kalırsa hyundai ninde dakikada 18.000-20.000 devir yapan motoru yok, varmı? yok... saniyeler içerisinde 1.vitesten 7.vitese çıkma becerisi gösteren bir şanzıman sistemi varmı? yok.... Bende hyundai kullanıcısıyım, aracımı da çok seviyorum... Ama sizin gibi başka markayı ezme şeklinde düşünce yapısına sahip değilim :) Her markanın kendine has bir üstünlüğü vardır dedim. Ama bir türlü kabul etmek istemediniz arkadaşlar. Büyütmeyin lütfen :)

2. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Daewoo iyidir Ersin, yakında yürüyen 1,6 motorlar ve bozulmayan arabalar da yapacaklar. :)

3. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    İşte bu yüzden Hyundai Avrupa'ya yatırım yapmıyor. Çünkü kullanıcı nankör. Adama bozulmayan 5 yıl garantili araba veriyorsun, adam hem arabayı kullanıyor hem de markayı kötülüyor. Tata'cılar yapmaz bunu ayıptır.

4. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Arkadaşım yazdıklarımı lütfen tekrar okurmusun... Ben kullandığım markayı asla kötülemedim... Bende bir hyundai kullanıcısıyım diye belirttim... Aracımı severek kullanıyorum diye belirttim... Lütfen yapmadığım birşeyi yapmışım gibi yazmayın çok rica ediyorum... Ben honda üstündür demedim. O markaya da saygı duyarım dedim... Bunlardan farklı bişey yazmadım... istersen tekrar oku hepsini. Lütfen yalan yanlış suçlama yapmayın üzülüyorum...

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Honda_Racing_F1

British American Racing Firmasını Almasıyla F1 De Honda Olmuş Oldu Yani Onların Desteklemesiyle..

Altındaki Motorlarda Mclaren'in Oynanmış Motoruymuş. Demekki Hondanın Teknolojisi Değilmiş..
    Hyundaide Zamanında Mitsubishi Motorlarının Altyapısı İle Çalışıyordu..

Ben Diyorum Dünya Pazarı Siz Diyorsunuz F1.. Senelerce Çalışırsınız 1 Tane Motor Yaparsınız 1 Saat Yarışırsınız.. OOOO Honda F1 De Yarıştı Honda Alıyoruz Diye Honda Showroomlarında Kuyruk Oluşur..

Yada 10 larca Araç Modeli Yaparsın 10 Larca Motor Yaparsın , Yeni Yeni Şanzıımanlar Çıkartırsın. Her Türlü Donanımı Koyarsın. Bir Çok Kullanıcıya Uygun Araçlar Üretirsin...

Ben Yazarken Sadece Hyundai İçin Konuşmadım Neden Focusa Bişey Demedim. Civic Nedir Ya..

Kısacası Ana Konuya Gelirsek , Civic Elantradan Üstün Değildir. 50,000 TL Araç Alacak Olsanız Gidip Civic Almayın Boşuna.

Düzenleyen : Ersin Cerrah

6. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Ya arkadaşlar ben sizlere derdimi anlatamıyorum. Ben honda nın avukatı değilim, hyundai nin avukatı değilim, ford un avukatı değilim vs. vs. vs.... Benim demek istediğim ahmetin gözleri çok güzel ama mehmetinde kirpikleri hoşuma gitti... Sadece bundan ibaret... Neden anlamak istemiyorsunuz... Ben şu şu şu sebeplerden dolayı o markaya da saygı duyarım dedim sadece... Alah aşkınıza honda hyundai den üstün bir araçtır dedimmi hiç... Sadece sizin bir markaya yüklenip onu ezmenize üzüldüm... Öyle bir eleştiri yapıyosunuz ki sanki o marka hiç, sanki o marka sıfır, o insanlar emek harcamıyor... ben sadece bunu gördüğüm için kendimce düşüncemi paylaştım...

7. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hyundai'ın F1 aracı yok diyorsunuz, aman ne büyük kayıp. Araba almaya giden adam onu mu düşünür. Adam arabanın yakıtına fiyatına donanımına dayanıklılığına bakar. Tabi bu normalde olması gereken. Bu araba alma olayı TR'de oluyorsa ilk bakılan şey "arabayı satarken ne kadar zarar ederim" oluyor. Avrupa'da bulunanlar bilirler sıfır aldığınız aracı 5 yıl sonra sattığınızda komik rakamlara satmış olursunuz. Burada neredeyse sıfrı kadar para veriliyor ve hala da sıfırına yakın paraya satmaya uğraşılıyor. Böyle olunca noluyor kimse alırken arabanın arabayı araba yapan niteliklere bakmıyor.
    Zaten bizim dememizle ne bir marka iyi olur ne de kötü olur, markalar bellidir, yaptıkları işler satış rakamları bellidir. Yanlış algı yüzünden bazı araçlar memlekette çok ünlü oldular. Bunun sebebi de bu marka arabalar değil şahin den r.enodan sonra japon arabalarının onlara uçak gelmesinden dolayıdır.
    Ben de Hyundai'ın belli eksiklerini görüyorum yeri gelince de söylüyorum ama otomobil algısı değişti. Artık eskisi gibi değil.

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yok Bende Size Nazaran Yazmadım .. Her Konuda Yok Honda Civic Alın Vs Yazanlara Yazdım.. Civicin Elantradan Üstün Bir Araç Olmadıgını Söylüyorum. Boşuna Abartıyolar

9. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Evet arkadaşlar sonuna kadar haklısınız... Sizi kızdırdıysam özür dilerim... Bende bu forumun bir üyesi olarak Naçizhane kendi düşüncemi paylaştım... Ama sanırım yanlış anlaşıldım... Tabiki herkesin görüşleri farklıdır... Benimde kendi görüşüm vardır... Tekrar söylüyorum ben bir Hyundai kullanıcısıyım, aracımı çok ama çok seviyorum... Ama her markaya da saygı duyarım... Onlarda çalışıyorlar ve bir emek sarfediyorlar... Kimse ezilmeyi hak etmiyor bence :) Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim arkadaşlar :)

10. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundai şuan da hala kamuoyunda kötü gözle bakılan bir araç . Ancak sınıfına ve piyasasına göre alınabilecek bir araç. şöyle bir durum var . honda şuana kadar izlenim olarak iiyi bir görüntü sergiledi. elentra civic karşılastırmasında ise. elentra kasa yenilemesini yeni yapmışken civic 3 kere yeniledi. bunuda göz ardı etmemek gerekiyor bence. yeni kasa elentra kullanmadım ama kullananlar olumlu konusuyor. yakında daha iyi anlasılır. civic otomatik kullandım. bana çok atak gelmedi. herhalde dizelin verdigi o ataklıgı o torku alamadım . ama gayet memnundum ..
    sonuç olarak hyundai tasarımını performansını artırarak ilerliyor. umuyorum daha da iyi olucak ama yeni kasa civic video larda cok dandık duruyor.
    forumlarda olur boyle seyler . diğer forumlara girsek. kesin hyundai yerden yere vuruolardır.
    Düzenleyen : Gökhan Meletli

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Evet Dediklerinde Haklısın Ama Hyundainin Kıymetini Yurtdışında Gayet İyi Biliyorlar. TR De Assan Sayesinde Kayıplara Gidiyor.

O Civicin 125 Hp Oldugu Zaten İnandırıcı Gelmiyor :) Bunu Kendi Kullanıcıları Dahi söylüyor.. Hele O Otomatik Şanzımanının Oranı Tam Bir Hantallık Çok Uzun Otomatik Vites Oranı Var..

12. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Doğru söylüyosun Gökhan Meletli kardeş :) Ama benim üzüldüğüm nokta budur... Herkes biraz daha sağ duyulu olsun istiyorum... Çünkü her marka kendince bir çaba harcıyor, bir emek harcıyor... Bu yüzden kimse yerden yere vurulmayı tabiki haketmiyor... Hyundai de asla haketmez... şöyle bir söz vardır : kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma derler... Siz onların yerinde olsaydınız yerden yere vurulmak hoşunuza girdermiydi :) Bence biraz daha hümanist olmak lazım :) Bu herkes için geçerli... diğer marka kullanıcıları da bu düşücede olmalılar...

13. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    civic 3 kere yeniledi ama elantrada 3 kere yeniledi, ancak ülkemize 2007-2010 modeller gelmedi, bunu eklemek istedim
    2005

2007

2011

14. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    coşkun bey 3 kere yenıledıgını bılıyorum . fakat bn tr den bahsediyoruz diye ayrıyeten yazmadım . sonuçta benim dediği açık ve net anlaşılırdı. polemik olarak yazmadım . vcivicin şuana kadar elentradan neden cok beğeni topladıgını yazdım normel olarak

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kazalı İ30 Olayını Görmüşsünüzdür ? Birileri Rant Peşinde O Fotoları Yaydı Piyasaya. Neymiş Takla Atmış Airbag Açılmamış. Mili Saniyeler İçinde Patlayıp Sönen Bir Airbagde Takla Anında Nsıl Bir Koruma Beklenirki ? Artık Arabanın Tavanında Sensörmü Var . Kazada Emniyet Kemeride Takılı Değil. Aracın Kafesinde Hiç Birşeyde Yok Kemer Takılı Olsa Belki Burnu Kanamadan Araçtan Çıkacaktı..
    Bu Tüm Forumlarda Açıldı Neymiş Dandikmiş Açılmamış. Ben Kalkıp Bir Hurdalıga Gitsem Bütün Markaların Airbaginin Açılmamış Olanını Bulurum.. Adamlar Kısacası İnternette Hyundai Hakkında Kötü Bir Haber Varmı Tüm Forumlarda Yayim Çabası İçindeler.. Dikkat Ettim Hiç Bir Markanın Böyle Haberleri Yayılmadı Şimdiye Kadar.

Düzenleyen : Ersin Cerrah

16. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.giftebrik ederim . cok hümanistsiniz :D.. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

17. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    zaten ülkemizde satılmadığını belirttim, açıklamak adına yazdım zaten, polemik olsun diye yazmadım yanlış anlaşılmasın
    zaten elantradaki en büyük kopma bundan önceki kasanın gelmemesi yada getirilememesi oldu, yoksa elantra sınıfında önemli bir araç, ama 3-4 yıl satılmayınca biraz unutuldu ve geri planda kaldı, marka değeri zayıfladı

18. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    boşverin ersin bey. assan inan senin kadar savunmuyordur malını :D... bu arada blue yı gordum . trıptonık vitesi varmış bılmıordum. 6 ileri mi triptonigide

19. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    katılıyorum size https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif. insanlar her zaman yenilik ister. ama yeni civic misali (citygibi )eskisini aratmıcak olmalı bence

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Assana Zaten Diyecek Bişey Yok. Bıraksalarda Kurtulsak. Daha Emniyet Kemerini Airbage Bağlamayan Firma. Hani Bu SRS Di Emniyet Kemeriyle Bütünleşikti. Eraya Kadar Assanın Ürettigi Hiç Bir Araçta Emniyet Kemeri Sivici Bağlı Değil..

Bu Arada Blue 4 İleri Elantra 6 İleri

Bu Sayfayı Paylaş