Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra test sürüşü izlenimleri

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda Coşkun Özcan tarafından 18 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
    kesinlikle honda civic

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tamam Focusa Eyvallah Derim.Güzel Araç. Ama O Paraya Donanımlı Bir Focus Bulamazsınız. Şu Civicin Bana Bir Tane Elantradan Üstün Özelligini Yazın Tamam Diyecem..

3. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Honda da artık hyundai den farkeder yanı yok hyundai günden güne kendini inanılmaz geliştiriyor era ile blue arasındaki farklar inanılmaz derece fazla.Ben inanıyorum daha iyisi olacak.

4. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    260 yapması.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Umur Era Zaten Hyundainin En Alt Sınıf Arabası , Ekonomik Tabanlı Yapılmış Bir Araç Fazla Bir Amacı Yok . Sınıfındaki Albea, Sembol Bu Araçlardan Üstün Araçlarmı Evet Üstün Araçlar.. Üst Sınıf Araçları Elantra , Sonata , Genesis, Equus,i40,i30,Veloster,Bu Araçlar Mükemmel Her Markaylada Karşılaştırılır.

Amerikada Yaşasaydım Binecegim Araç Genesis Veya Equus Olurdu.. Hadi Bunlara Eş Bir 50000 Tl Üstüne Hyundai Almayıp Alacagınız Honda Aracı Söyleyin..

Düzenleyen : Ersin Cerrah

6. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; ">Honda'nın full size aracı bile yokken Equus Maybach ile aynı sınıfta ve donanımda. Full size high-end luxury car.
    Genesis bile full size luxury. Ayrıca TAU V8 motorların performansı harika, Porsche Cayman'ı geçiyor koca Genesis.
    Amerika'da Hyundai tutulan ve sevilen bir marka. Karşılaştırıldığı arabalar artık 300C falan oldu. Siz hala Honda falan diyorsunuz. Honda monda bitti artık. İlerleyemiyorlar sadece taklit ediyorlar.
    http://www.youtube.com/watch?v=XuWM_cM7cz0
    Video'yu izleyin, özelliklere dikkat edin, buna yakın özellikleri olan bir honda gösterin derdim ama öyle bir honda yok.
    Daha üst sınıf araç üretemeyen bir markadan bahsediyoruz.

Düzenleyen : Burak Kumpas

7. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yaklaşık 17 yıldır hyundai kullanıyorum son arabam yeni elentra daha bir gün olsun beni yolda bırakmadı bu marka şu modele benzemiş bu modele benzemiş muhabbeti bence aptalca hyundai kendi karekteri olan şahsına münhasır orjinal sonderece kullanışlı ekonomik ve yaygın bi araçtır elentradan sonra bütün ön yargılar yıkıldı içinde son derece rahatım

8. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    evet arkadaş haklı, yeni civic şu an hesaplı ama ilerde o da fiyat arttıracaktır
    ondan önce yeni civic malesef eskisini aratır durumda, ben baktım ve eski kasa çok daha güzel geldi bana, ayrıca teknoloji olarak, motor olarak, donanım olarak yeni bir getirisi yok, ne anladım yeni kasadan, ben olsam 3-5 aylık eski kasa bakardım illa civic istersem

9. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Ersin ben era ile blue arasındaki kısa zamanda nekadar fazla degişim oldugnu belirtmek için yazmıştım.Yani hyundai çok tutulan popüler markaların çoguna her alanda farkı koyar.Eminim buna...

10. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai de modla bakayım ne oluyor. 260 da yapar 300 de

11. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Herkesin birbirine göre üstün yanları vardır arkadaşlar. Diğer markayı yerden yere vurma tarzında eleştiri doğru değil bence. Bende bir hyundai kullanıcısıyım fakat honda ya büyük saygım vardır. Dediğim gibi herkesin birbirinden üstün bir yanı vardır... Mesela honda Formula-1 de yıllarca yarışmış, formula-1 in teknolojisini görmüş-yaşamış ve ayak uydurmuş, dayanıklı motorlar ve formula-1 araçları üretmiş ve defalarca Birincilikler almış bir markadır. Honda nın bu tecrübelerine ve teknolojisine bakarsan da hyundai dünkü çocuk gibi kalıyor :) Her markanın kendine has bir saygınlığı vardır :)

12. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ya arkadaş hepsini geçtim gözde mi yok kimsede.
    Elantra orada yepyeni bir tasarımla duruyorken hondanın önden tipi, sümüğünü sıranın altına sürerken öğretmenine yakalanmış çocuğun bakışı gibi.
    [​IMG] [​IMG]
    Hele arkasından hiç bahsetmiyorum,
    [​IMG] [​IMG]

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Formula 1 E Girmek Bir Markanın İyi Oldugu Anlamına Gelmez.. Hyundainin
    Motorları Dayanıksızmı .. İstanbulda 600,700 Binde Era Taksiler Dolaşıyor.. Evet O Kadar Teknoloji Görmüş Ama Daha Dizel Motoru Olmayan Bir Firmadan
    Bahsediyorsunuz. .. Gelly De Daha Dünki Firma Ama Euro-Ncapde 4 Yıldız Aldı Adamlar. O İşler Eskidendi Artık Parası Olanın Teknolojiside Var Bilgiside Var Tecrübeside Var. Kısacası Money Talk.. Hyundaideki Parayı Kimse Tahmin Edemez Bile Adamlar Sadece Otomobil Yapmıyor. Gemisinden Hızlı Trenine Elektroniginden Klozetine Tuvalet Kağıdına Kadar.

14. muratbaris37

muratbaris37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    221
    Ad Soyad:
    MURAT BARIŞ AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bende de honda vardı elektrikler gidince vtec açıyordu.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

16. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    O senin görüşün Ersin'cim. Bence Formula-1 başarı kazanmak, o teknolojiye ayak uydurabilmek, diğer takımların çoğunu geride bırakıp öne çıkabilmek bana göre çok büyük bir kıstas dır, değerlendirme yapmamda büyük bir kriterdir... Bu başarılarından dolayı saygı duyarım :) Bu benim düşüncem...

17. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ne başarısı F1'de tarihi boyunca 9 defa podyuma çıkmış.

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hadi Yapsın Dizel Motor . 128 Hp Güç Çıkarsın. Bizde Saygı Duyalım. Kimse Gidipte F1 Aracı Almıyor O Kısmı Beni Hiç İlgilendirmez.
    Yada Yapsın 5000 CC V8 Motor. Öyle 1.6 Vtecle Bİtekle Yürümüyor Bu İşler.. 2-3 Tane Motoru Var 1.4 1.6 2.0. Bumudur Mükemmel Teknoloji... O İşler Eskidendi. Zamanında Yapmış 1.6 Motor Dayanıklı Bir Motor Senelerce Tek Bir Bahane Neymiş Dayanıklı Motormuş.. Eee Bizdeki Motorlar Nedir Ölüyormu ?

19. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hyundai Avrupa için çok fazla çalışma yapmıyor ki zaten, adamlar Amerika pazarında başarı elde etmiş Avrupa'daki sabit fikirli kullanıcılara araba beğendirmekle uğraşmıyorlar. Vatanında zaten tamamen Hyundai kullanılıyor.
    Orta doğuda, arap ülkelerinde önceden Toyota vardı artık Hyundai var. Adamlar Genesis'le Equus'la drift yapar oldular zaten avrupa ve amerikan araçlarına binmiyorlar.
    Para neredeyse Hyundai oraya yatırım yaptı ve başarılı da oldu. Avrupa'da 500€ indirim yaptırmak için fabrikayla kavga eden kullanıcılarla uğraşmaktansa ekonomisi düzgün rahat adamlara araba satmayı seçtiler.
    Bunun neticesinde de Amerika'da Hyundai'ın tek bir modeli VW'in tüm modellerinin satış toplamından daha çok sattı. Amerika'lılar ilk seri üretim aracın vatanı olarak arabadan hiç anlamadığı için Hyundai tercih ediyor.

Düzenleyen : Burak Kumpas

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Not ; Ben Hyundai İçin Yazmadım Genel Olarak Konuştum. Artık Honda Bitiyor Kısacası. Neden Focusa Bişey Demedim. Çünkü Çok Güzel Bir Araç.. Donanım Olarak , Tasarım Olarak , İşlevsellik, Donanım Olarak. Chevrolet Cruze 'u Honda Civice Tercih Ederim..

Bu Sayfayı Paylaş