Merhaba arkadaşlar. 2017 model style elantra aracım var. Bu araca çıkma veya sıfır orijinal hız sabitleme nasıl bulabilirim. Bu ebay üzerinden alanlar nasıl alıyor paypal sistemi Türkiyede kullanılmıyor. Nasıl ödeme yapıyorlar.
Ben de aynı aracı kullanıyorum. Serviste taktırmıştım. Yani servis orijinal olanı talep etti gelen parça faturalı olarak takıldı...
O servis iş bilmiyo. Ayrı satışı yok ne demek. Mesela garantili dizel olan elantranın cc düğmesi arızalansa aracı sıfırıyla mı değişecekmiş. Ben servisten aldım taktırdım ve kullanıyorum.
Değil hocam benim 2008 model baz paket ve hız sabitleyici yok. Belki üst modellerde standart hale gelmiştir
makyajlı 2008 çok az var, onu da style getirdiklerini bilmiyordum. direksiyon düğme setini değiştirirseniz otomatik olarak çalışır. çıkma yada sıfır bakabilirsiniz.
Arkadaşlar bugün aracıma sonunda bi hyundaı bayisinden orijinal cc taktırdım. Eğer merak eden olursa özelden yazsın bayi ile birlikte detayları anlatırım.
bende bugün 500 TL ye taktırdım. 2017 1.6 steyle manuel aracım İstanbul Sancaktepe Mar Hyundai plazada. Orjinal parça 2 yıl garantili. Boşuna Çin'den gelecek diye beklemeyin on dakikada takıyolar. Karşılama güler yüz bilgilendirme on numara. servis müdürü Barış beye teşekkür ederim. Tavsiye ederim arkadaşlar.