Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra dvd için fikri olan varmı

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda AdemOcakli tarafından 26 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tekrar teşekkürler adem bey. Bu çakmaklıktaki ipod iphone aux bağlantısı bu sistemle uyumlu çalışmıyormuydu? Yani torpidoya çektirmeye illa gerek varmı? Çakmaklıkaltındakinden çalıştıramıyormuyuz?

Butonları gece far ışıklarını açtığımızda yanmıyormu? Gerçi çoğu şeyi ekran üzerinden yapıyorsunuz zaten ama güzel olurdu ışıklı olması.

2. gurkantali

gurkantali Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    gürkan tali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    adem Bey, size verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Benim de bir sorum olacak sizin bu yakınınız tekrar gidecek mi ? ben de aracıma bu üründen takmak istiyorum valla eğer gidecekse bana da bu cihazdan alabilir mi? ücreti neyse takdim etmek şartı ile tabii

3. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    çakmağın yanındaki ipod orda iphone çalışmıyor,aslında çalışıyorda ipod gibi kullanılıyormuş ama torpidoda iphon için ayrı bir kablo var oda iphonun tüm özelliklerini kullanabilmek için.Butonları gece far ışıklarını açtığımızda yanmıyor sadece ekran ışıklı ve herşey ekran üstünden yapılıyor butonları direksiyondanda kullanıldığından ihtiyaçta olmuyor bir tek telefon açma kapama tuşlarını kullanıyorum diğerlerine hiç ihtiyaç olmuyor zaten olmasa bile olurmuş birtek yanındaki kişiler için lazım olur arkadanda çocuklarım kumanda kullanıyorlar oda full kontrollü bir alet.kısaca sorunsuz bir cihaz bugün itibari ile kamerayıda takmış bulunuyorum

4. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Dostum çok üzgünüm ama birdaha getirtme şanşımız yok keşke imkanım olsa bütün forum kullanıcılarına getirebilsek ama malesef yok bana bir şans doğdu kısmetim varmış bir keredaha gidecek çine ondada amcamın oğlu sipariş verdi hatta ben birtane dahaisteyecektim ama amca oğlu benden erken davrandı bende şanşımı kaybettim.

Düzenleyen : ademocakli

5. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok sevindim adem bey. Kamerada yazılımla yardımcı rehber çizgiler vardır dimi?
    Yani çakmaklığın yanındaki girişleri de yine görüyor alet sanırım. Iphonu ıpod gibi kullanabiliyoruz müzik çalmak için ordan bağlayıp değil mi? ama telefon görüşmesi yapamıyoruz.
    torpido girişine bağladığınız iphone da gelen aramayı nasıl görüyorsunuz acaba? çok uyugn bir yer değil sanki telefon için. Gelen aramayı kendi ekranında gösterip çalan müziği felan kapatıyormu acaba?
    Vallahi ben de dün bazı sitelere sordum böyle yurt dışından ürün getiren sizin aracınız için henüz yok felan dediler. Bir tanıdık vasıtasıyla getirticem hatta forumda isteyenler olursa onlar için de getirtirim. Maksat faydamız dokunsun.

6. gurkantali

gurkantali Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    gürkan tali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    adem bey, dün nette gezinirken bu ürünü buldum ve mail attım anında cevap geldi ama kararsızım çünkü hem kargo ücreti (fedex) pahalı hem de en önemlisi acaba bu gümrüğe takılır mı ? çünkü 150 E yu geçen malzemeler için gümrük alınıyormuş. gümrük konusunda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirse çok memnun olurum

DearMr.GurkanTali:Goodday.Thankyouforyourinquiry.Thesample priceforelantra2012is235.00USD/PC (specifications:<span style="line-height: 15px; font-family: Verdana; font-size: 9pt; font-wei

7. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Doğrudur yardımcı çizgiler var ipod konusu evet yazdığınız gibi ama bende nokia teklefon olduğu için hiçbirini deneyemedim sadece hdd kullanıyorum torpidodakini de özellikle oraya koydurdum bana yaramaz diye ama bağlantısınıda yaptırdım bakarsın bir ardadaşımız arabada şarj etmek ister diye yoksa bana yaramıyor kullanmadığım için iphone cevaplamaları konusunda yardımcı olamıyorum çünkü bilmiyorum. Yurt dışından getirme konusuna gelince enfazla bir adet getirebilirler ikincibır cihaz olursa problem çıkar gümrükte ancak bir tane olunca kendime getirdim diyince sorun çıkmıyor fazla olursa ticariye giriyor ve fatura istiyorlar gümrük vergisi vs vs pahalıya geliyor ancak giden kişi her seferinde bir tane getirebilir

8. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:

9. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    150 euro 75 euro ya düştü diye biliyorum. Onu da araştırın bence.

10. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bugun 16gb sandisk micro cruzer bellek aldim icine 8 gb tan fazla muzik yukledim ve sorunsuz sekilde sn bile bekletmeden goruyor teyp sony usb bellekten kaynakli sorun yasaniyor demekki alacak arkadaslarimiza uyari olsun sony almayin 16 lik sandisk te bir sorun olmuyor tavsiye ederim klasor klasor yaparak tum muziklerinizi aracta dinleyebilirsiniz :)))

11. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Adem hocam konuyu merakla takip ediyorum..Sana gelince emre ben birazdan elantra bölümüne bir başlık açacağım oradan araç hakkında haber ver biraz..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Düzenleyen : Cyhn54

12. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    adana servisine navigasyon gelmis 2000tl fiyat soyluyorlar taktirmak isteyenlere haber vermis olayim

13. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar bir düzeltme cihazın üzerindeki butonlarda ışıklı ve araçla uyumlu renkte

14. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar accent blue ve yeni elantra için oem cihazları getirtiyoruz..max fiyat 1600 tl olucak..gps dahil herşey var.türkçe menü üstelik.

15. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getirme yönteminizi açıklarmısınız resmi ithalatmı fatura ve garanti konusu nasıl neler dahil mesela anten dahilmi sd kart dahiilmi tam olarak neler var içinde açıklayıcı yazarsanız forumda istekli arkadaşlar var şartlar uygun olursa alanlar olacaktır diye düşünüyorum ama isterseniz yeni bir başlıkla yada burdan açıklayacı bilgiler verirseniz iyi olur.

16. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Herşey dahil..resmi ithalat fatura garanti herşey olucak..Hyundai bayilerinede biz vericez samsun ve çevresindeki illere..bu fiyattan daha yüksek olucak ürünlerin markası da necvox, for-x, fly-audio araçlara göre markalar değişiyor..

17. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Adem bey çok teşekkürler aydınlatmalı olması çok sevindirdi gerçekten güzel oluyor uyumlu olması. :D
    Emre sevindim çalışmasına dediğim gibi sorun sonyden kaynaklanıyordu.
    Yurt dışından getirecek arkadaşlar limit 150 € ve 200 $ oldu en son. Getirme işleminde yanında kimse olmaz ise kargo veya posta ile gelirse bu limitlerin üstü kesinlikle gümrük vergisi yer. O da epey pahalıya gelir.
    Burak bey getirdiğiniz ürünlerin montajını da yapacakmısınız yoksa servislere mi yönlendireceksiniz? Alacak arkadaşlara yardımcı olmak güzel.
    Ben de çinden getirebilirim isteyene ancak yurt dışı garantili olur ve montajını alan kendisi yaptırabilir. Benimki sadece alacaklara cihaz anlamında yardımcı olmak.

18. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yanlış bilginiz var, limit 150den 75 euroya düştü.

19. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet şimdi baktım 75 € ya düşürülmüş. Düzeltme için teşekkürler.

20. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu arada yurtdışından bu navigasyonu getirteceklere ufak bir ipucu, asla UPS, Fedex, DHL gibi kargoları tercih etmeyin hızlı gelecek diye. Bu gibi taşıma firmaları havaalanı gümrüklerinden sokuyor paketleri. Havaalanı gümrükleri vergi konusunda çok acımasızdır. Günlük 100 tl depoda tutma bedeli var en basitinden ve 150 TL sırf kargo firmasından 2 tane belge alıyorsunuz gümrükten paket çekebilmek için.. Öbür gümrükler posta idare merkezlerindedir, oradan 400 lira vergi ödeyecekseniz havaalanında 1500 lira ödersiniz.

Bu Sayfayı Paylaş