Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra dvd için fikri olan varmı

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda AdemOcakli tarafından 26 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    EMre 8 gb Kingston kullanıyorum sadece müzik değil karışık dosyalar da var. Günlük kullandığım bir USB bellek. Araç ilk çalıştırıldığında USB reading diyor ve kalıyor kapatıp açınca görüyor. Sanırım ilk açılışta okurken takılıyor. Sonrasında dediğin gbii 5 sn sonra hemen okuyor.

2. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    acip kapamayi denememistim takinca okuyor diyip orada takiliyor bazende takip cikarinca hata mesaji veriyordu yarin bir daha yukleyeyim muzikleri 8 lik flasha okumayinca kapayip acayim bakalim sonuc ne olacak yazarim , cok tesekkurler bilgi icin .

3. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Yanlış hatırlamıyorsam kullanım kitabında usb flahs bellekleri takarken veya çıkarırken kapalı olması gerektiği yazıyor.

4. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    çok ilginç ben 160 gb hdd kullanıyordum problemsiz okuyordu notbook hdd sizde okumaması ilginç. Üstelik çalışırken taıp çıkardım kaçkere varsa bide hdd ile deneyin.

Düzenleyen : ademocakli

5. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    160 lık toshiba hdd var harici bir de onunla deneyeyim bugün bakalım. Adem bey bu arada unuttum sanmayın düşük kalite bile olsa yeni sistemin bi videosunu istiyoruz sizden.

6. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Video konusunu yarın bir aksilik olmassa çeker paylaşırım.Bu arada hdd caluıştırmayı başardım dediğim gibi besleme yetersiz geliyordu cihazın üstündeki usb gişirlerinin ikisini birden bağlayınca sorunsuz okudu hdd yi tek usb den aldığı voltaj yeterli gelmiyordu.

7. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    maalesef calismadi yine benim 8 gb flash :((

8. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tüh marka neydi acaba imkanın varsa başka bir flash bellekle denermisin emre bir de dosyalama türü neydi Fat32 mi?

9. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sayın barazi27 videoyu cektim şimdi upşoad yapıyorum birazdan link veririm ama cep telefonu ile cekilmiş hareket halinde olduğu için cok net görüntü değil ama idare edt başka zaman kaliteli bir makina ile çeker tekrar paylaşırım sorularınız olursa cevaplamaya hazırım çeşitli navigasyon programlarını test ettimen çok şimdiki igo primo 8.5 versiyon hoşuma gitti onu yukledim enson görüntüler onaun hareket halinde iken tv ayarlarıda yenilenmediğinden görüntü bozuk ama ayarladığınız bölgeye görüe daha iyi görümtüler ver hatta açık alanda tarattırınca net görüntü alınıyor Son igo programında ses karadeniz şivesine ayarladım sonuna doğru duyarsınız (gülmek için bire bir) dediğim gibi sorulara vevap veririm.

10. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler adem bey hitapta kolaylık açısından adım aykut. Sizi yormayalım ben gerçekten ciddi ciddi böyle bir sistemi taktırmayı düşünüyorum. Ama benim için öncelikli olan ses kalitesi ve navigasyon yani film oynatması felan çok da önemli değil. Geri görüş kamerası navigasyon iyi ses kalitesi bir de olursa TV haberler için eve dönerken. Onun dışında çok fonksiyonuna gerek yok. Videoyu bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
    Eğer daha kaliteli çekim yapacaksanız sizden ricam yolculuk halinde değil de durağan halde bize yazılım menüsünü müzik çalarkenki bekleme halindeki animasyonları bir de radyoda RDS özelliği varmı onu çekerseniz çok sevinirim.
    Aslında sorum çok ancak sizi yormak sıkmak istemiyorum.

11. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Video link http://hotfile.com/dl/133287242/af7055c/25102011014.mp4.html bu kısa

http://hotfile.com/dl/133284042/fe0d1bb/25102011015.mp4.html bu uzun Aykut bey link yukarda indirip izleyebilirsiniz.Hareketli videoyu özelllikle navigasyon için cektim.RDS gercekten dikkat etmek aklıma gelmedi siz söyleyince aklıma geldi ona bakarım.viedoda ses var ama yeterli kalite çekim değil daha sonraki cekimde anlaşılır yazılım menusü görünüyor videoda müzik çalarken animasyonolarakbir süre sonra ekrana analog saat var dvd den veya hdd de filim gösteriyor görüntü yeterli düzeyde. Dilediğiniz soruyu çekinmeden sorabilirsiniz burasu paylaşım forumu birbirimize faydalı olamıyacaksak burda ne işimiz var bugün ben cevaplarım yarın siz veya başkası ne farketer cevaplamak görevimiz lütfen soru sorarken çekinmeyin elimden geldiğince vakit buldukça sorularınızı yanıtsız bırakmam.

12. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
  13. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    flashin markasi sony fat32 format olarak ,acip kapadim ama olmadi yine ,kapaliyken takinca zaten otomatik kendi aciliyor teyp, artik bi arkadastan bulup kingston veya sandisk ile deneyecegim bakalim olacak mi cok fazla usb bellek var bende ama hepsi 4 veya dusuk kapasitede hic bir markada sorun yasamadim sony daha iyidir arabada surekli kalacak diye aldim bunu ama bir turlu calismadi 16 lik deneyip calistirabilen marka model yazarsa cok iyi olur aynisini alayim en iyisi 16 gb uzun sure silmeden ustune ustune eklerim artik muzikleri :)

14. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    videoyu izledim simdi cok guzel olmus en guzel gunlerinizde kullanin karadenizli navigasyona da cok guldum aracin icini degistirmis resmen cihaz ilerde yapilacaklar listeme aldim bende https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

15. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    çok ilginç bendekş 8 gb lık flash ı ve 500 gb lık samsung 2.5 inç hdd yi sorunsuz okuyor.

16. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    emre kardeşim ben sony nin flash disc iyle pek karşılaşmadım. açıkca hiç görmedim. tamam mp3 player olarak var ama sırf flash olarak görmedim. bence de sen diğer markaları bir dene eminim çalışacaktır. eğer çalışmazsa bence servise bir danış derim.

17. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Emre sonylerin memorycard ları bile diğer notebooklarda çalışmıyor. Sonyden dolayı olabilir. Bence de başka markalarla bir dene 4gb olsun denemek için bir bak.

18. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Adem bey çok teşekkürler videolar için biraz olsun fikir verdi navigasyon seslendirmesi de ayrıca güldürdü.
    Yorulmadan sıkılmadan cevapladığınız için zaman ayırıp uğraştığınız için ayrıca teşekkür ederim.
    Özellikle merak ettiklerim navigasyon kullanılmıyorken, radyo veya flashtan müzik dinlerken saat mi gösteriyor acaba? tam olarak ekranda parça bilgileri olarak ne gösteriyor arayüz?
    Araç içi ışıklandırma mavi biliyorsunuz gece kullanımda yine navigasyon kullanmıyorken animasyon ve arayüz tasarımı bu mavi renkle uyumlu mu? Yani eski orjinal sistemi biliyorsunuz aynı mavi renkte bir arayüze sahipti.
    Radyoda RDS varmı? Kaç kanal hafızalanabiliyor bir kanaldan diğerine geçiş kolaymı?
    Ekolayzer orjinalindeki gibi basit mi yoksa genişletilmiş mi?
    Arayüzün tepki süresi yeterli mi? Bazen sis mekanik olarak ses kısma düğmesini çeviriyorsunuz ama biraz sonra ses kısma işlemine başlıyor. Biraz sinirbozucu bir durum oluyor.
    Telefonu sadece bluetoth ile bağlanınca mı cevaplayabiliyor? Yani AUX yada iphone bağlantısından telefona arama geldiğini anlayabiliyormu?
    Ekranı gündüzleri rahatça görünebiliyormu? Yansıma vs den dolayı görüşte sıkıntı varmı?
    Şimdilik soracaklarım bunlar biliyorum detay sorular ama genelde düşünmesek de uygulamada çok rahatlatacak durumlar bunlar.

19. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Navigasyon açıkken radyo usb müzik arkapalnda çalıyor sadece navi ekranı görünüyor tv izlerken isterseniz pip devreye alıp navi ekranının üstünde küçük ekran olarak tv görüntüsünü veriyor.naviyi kapatmadan diğer uygulamalara geçerseniz navi arka planda çalışıyor Navi kapalı ikencd veya radyo calarken bir süre sonra analog saat ekran koruyucu gibi devreye giriyor ama nekadar sürede dikkat etmedim.Parça bilgileri ekranda mp3 de id tag veriyor tack cd lerde parça no çıkıyor. ışıklandırma konusundabutonlar ışıksız sadece ekran renkleri onuda tema ayarlarından istediğiniz rengi secebiliyorsunuzuyumlu oluyor Malesef rds yok bu cihazlarda rds opsiyoneldi bende öylesini bekliyordum ama bunda yok olsa iyi idi kanal sayısı 30 ekolayzer preset seçimi var (rock calssic vs.vs.vs)ayrıca 6 kanal kendiniz istediğinizi ayarlayabilirsiniz arayüz tepki süresinde problem yok telefonla çekilen videoda öyle sadece telefon bluetoth üzerinden çalışıyor aux sadece ipod destekli iphon kullanmak isterseniz ayrıca girişi var ben onu torpidonun içinde bıraktım (iphonum yok) Elran gündüzleri üzerine güneş vurunca biraz yetersiz ama böyle bir cihazdanda çok yüksek kontrast beklemek hata olur. Sorularınızı cevaplamak ve yardımcı olabilmek benim için zevktir.

20. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bu arada kamerayı aldım henüz takmak nasip olmadı yarına inşallah.Birde xenon far taktırdım kısalara. Sonrada tekrar bir video çeker atarım gine

Bu Sayfayı Paylaş