Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra dvd için fikri olan varmı

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda AdemOcakli tarafından 26 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin Blue için bulmak kolay ama uygun fiyat konusu şüpheli. Keşke imkanım olasa herkes için getirtebilsem ama üzgünüm sizde bilirsinizki birden fazla cihgaz getirmek mümkün değil.

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hayırlı olsun adem bey, çok ciks olmuş https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Coşkun bey teşekkür ederim

4. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sıra cruis control de onuda bir şekil çözersem tadından doyulmaz bir abara olacak.Aslında rosta nın bir ürünü var ama tam uyumlu olup olmayacağı konusunda şüpheliyim sitesinde 2011 Eantra yazıyor resimler bizim direksiyon resimleri http://www.rostra.com/manuals/250-1859_Form5231D.pdf fakat montaj konusuna aklım ermedi alsak bile yapacak usta bulmak zor.bu konuda piyasa ustalarına güvenmek zor ben zaten yapamam hele azcık daha bekleyelim (Ben ve beklemek!!!)

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hayirli ugurlu olsun cok guzel olmus arac icine hareket katmis geri gorus kamerasi filanda takilinca iyice farkli biseyler gelmis olur araca bende kafama gore bu araca biseyler yapmayi dusunuyordum fakat haziran temmuz gibi satabilme ihtimalim olustu artik satmazsam jantla baslarim bende degisime https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Emre bey teşekkürler

7. ozgurcem

ozgurcem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    @ademocakli kardeşim hayırlı olsun çok güzel olmuş.. benim merak ettiğim direksiyondaki tuşlar sorunsuz çalışıyor mu ?

8. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Teşekkür ederim direksiyondaki tuşlarda problem yok hepsi çalışıyor.

9. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Adem bey şimdi gördüm merakla bekliyordum biliyorsunuz. Çok güzel durmuş yazılım konusunu da çözmüşsünüz gördüğüm kadarıyla o da çok iyi. Benim en çok merak ettiğim ses düzeyi ve kalitesi yönünden eski CD çalarla bir fark gördünüz mü?
    Bir de aracın direksiyon kolundaki düğmeleri ve alttaki orjinal USB ipod bağlantıları çalışır durumdamı?
    Kamera işini de çok merak ediyorum benim için elzem derecede gerekli onu da düşünmek lazım.

10. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    yazdıklarımın hepsi çalışıyor alttaki orjinal USB ipod bağlantısı çalışıyor çakmağin yanındakinin haricinde bir tanede iphon Telefoniçin kablo var ama onu torpidoya sakladık görüntü açısından ses kalitesine gelince ben ondan fazla anlamam ama dinleyenler yeterli olduğunu söyledi benim açımdan ise farketmez çünkü kulak olarak eniyisi ile kötüsü arasındaki farkı çok anlamam neden derseniz ses tıngırdasın bana yeter ama dediğim gibi dinleyenler beğendi ayrıca denemedin ama bluetoot üzerinden aktarılan müzikleride çalıyor (Bundan sizin arabada varmı!!! reklamdaki gibi)
    kamerada da problem yok çıkma bir kamera ile denedik problemsiz çalışıyor geri vitese alınca hemen devreye giriyor ama ben yakışıklı bir kamera olsun istedim tamponuda delmemek için plakalık üzerine uygun bir kamera alıp takıcam tesisatı çekildi montajı 10 dakikalık iş alınca takarız.
    Düzenleyen : ademocakli

11. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çakmağın altındakiler de yine extra USB ve ipod bağlantısı olarak çalışır durumda yani. Çok iyi. 1 TB HDD yi görmediğini söylemişsiniz. Başka bir HDD ile de denediniz mi? Çünkü bazen NTFS ve FAT32 ile dosyalanmış HDD ler farkediyor. Bazı sistemler sadece birini çalıştırıyor. Flash bellekler zaten çok büyük değil onlarda sorunsuz çalışıyordur eminim. Peki igo güncellemesini kendisi otomatik mi yapıyor flash bellekten mi?

12. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    iki farklı hdd denedim biri 1 tb biri 160 gb ikiside fat32 ama okumadı okur gibi oluyor ama okuyamıyor tahminim 5 v besleme zayıf geliyor hdd yi ekstra 5v ile besleyerek denesem okur gibi geliyor onun için bir usb çıkışlı şarj cihazı alıp deniyeceğim flahs bellekte sıkıntı yok 16 gb fat32 okudu ama çocukların çizgi filimleri için hdd okumasını isterdim uzun yolda iyi olur olmazssada dvd ile idare ederiz yada ikinci bir 16 gb flahs alırım bilmiyorum igo güncellemesi sd katrtı pc de güncellemek gerekiyor ben son sürümü attım aca cok fazla özellik ilave edilebiliyor navigasyona onları henüz denemedim fırsat buldukça onlarıda kontrol edicem.bu arada arka koltuk içinde tesisatı çektik kafalık monitörünü uzun yolda kullanmak için tesisat hazır ama devamlı arabada bırakamadığım için şu an bağlı değil ama bağlamak iki dakika.

13. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bir tek kusuru menu ingilizce oda aslında kusur sayılırmı? bence sorun olmazingiliezce bilmeyen bile kolayca adapte olur biraz aşinalık istiyor okadar

14. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bazen daha düzgün oluyor ingilizcesi daha anlaşılır oluyor. Türkçeye çevirirken ya da çevirmeye çalışırken çok yanlış şeyler çıkıyor. TR karakterleri tanımıyor felan en iyisi ingilizce universal bildiğimiz gibi kullanmak.

15. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    aynen katılıyorum zaten mesleğim nedeniyle hep ingilizce menülü cihazlar kullandım.

16. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İgo 8 yüklemiştim az evvel igo primo yükledim daha iyi gibi geldi biraz daha denemeler yapıcaz

17. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ben 4 gblik usb kullaniyorum normalde fakat tum sarkilarimi atayim tek bir yerde olsun dedim sorun cikmasin diyede en iyi sony dir diye 8 gb flash aldim sonuc husran :( butun formatlari denedim calismadi hatta assagi in cik 8 gb yukle derken sinirden oluyordum bayada ugrastim :(( 16 gb orjinal usb girisinden nasil calistiriyorsunuz rica etsem marka ve format yazarmisiniz ve ici tam dolu oluyor mu cunku elimde en az 10 tane 4 luk 1tane 8 lik 6-7 tane 1 ve 2 lik flash var calismiyorsa ustune birde 16 lik almayayim simdiden tesekkurler.

18. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Toshiba 16 gb fat32 ama eski cd calar 2.5'' hdd 160 gb veya 1tb fat32 hepsini okuyordu ama hdd okuması biraz uzun sürüyordu. bide kapatıp acınca hdd baştan başlıyor kaldığı yerden devam etmiyordu

19. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bu arada flahs bellekleri formatlarken HP usb format tool kullanmanızı tavsiye ederim

20. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hp usb programini kullaniyorum bende formatlamalarda fakat ne yaptiysam gormedi 8 gblik flashi toshiba oldukca ufak mavi kapak boyutunda olan var bir tane bende bide beyaz renkli uzun olanindan var hangisinin 16 ligini alayim birde ici tam dolu olarak kullaniliyor degil mi yani belli bir sarki adetinin ustunu gormeme gibi bir durum yok veya acilista bekleme sorunu oluyor mu cunku 4 luklerde araci calistirir calistirmaz ortalama 5 - 10 sn gibi bir surede taniyor tekrar tesekkur ederim.

Bu Sayfayı Paylaş