Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra dvd için fikri olan varmı

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda AdemOcakli tarafından 26 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bence serviste yaptırın montajı, daha sağlam olur

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tabi aramadan yazdığınız için böyle kolay oluyor. İlk olarak navigasyon bahsi geçenden 1000 tl daha ucuz. Ayrıca o navigasyonları Neziroğlu değil aksesuar şirketi getiriyor. Yetkili satıcıların Hyundai kataloğunda olmayan parçaları getirtmesi ve kendi adına satması yasak tüm markalarda. Şirket bünyesinde olmayan, sadece şirketin içinde standı olan bi aksesuarcı getiriyor.

3. ozgurcem

ozgurcem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  4. ozgurcem

ozgurcem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  5. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Evet bu videoyu izledim oldukça kolay kendim değişirim

6. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ben çinden sipariş verdim yakında gelir 300 USD sipariş verdiğim kişi çok yakın akrabam cihaz kendisine ulaştı ebaydaki ile aynı cihaz yakında banada ulaşır.tek sıkıntı direksiyon kumanda butonları eksik olacak mevcut butonlar uyumlu fakat bluetoth tel butonları olmayacak onuda direk cihaz üzerinden idare ederiz çok önemli değil ama olsa cok iyi olurdu

Düzenleyen : ademocakli

7. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hatta ilerde cruis control taktırabilirsemozaman dirksiyonada bi çare buluruz

8. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Adem bey bence o koldaki blue tooth düğmeleri de ayrı olarak direksiyona takılabilir yani yeri belli sadece anahtarlı bir parça direksiyonun o kısmına takılacak ve bence zamanla o da üretilir. Ben de sizin tecrübelerinizi bekliyorum özellikle ses çıkış kalitesi yönünden çok kararsızım.
    Geri görüş kamerası için ayrı bir hat veya ek varmı prime modelde yani bu ürünün tüm özelliklerini mode modelde de kullanabilecekmiyiz? Ben de çok merak ediyorum...
    Yazılım arayüzü biraz eski ama şimdilik tek alternatif daha iyileri çıkarmı bilemiyorum... Umarım siz memnun kalırsınız.

9. ozgurcem

ozgurcem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zevklerimz kesinlikle aynı bende cruis control istiyorum :) bide dediğin gibi cihazı takıp da direksiyon üzerindeki tuşlar olmaması beni üzer.. özellik var ama kullanamamak gibi bişey bu.. bi yerde şöyle bi yazı okumuştum yanlız. normalde mode modellerindede cruis control vs var ffakat özelliği kapalıymış. yani aslında direksiyonu değiştirdiğinde kullanılabilir gibi bişeyler yazılmıştı.
    ben 2.5 yıl era kullandım ve iç donanım inanılmaz yetersiz kalıyordu bana. şimdi 2012 elantrayı deli gibi heycanla bekliyorum ama mode almak gene üzüyor aslında. manuel vitese prime koymaları şart abi.. araç çok kral görünüşü iç yapısı vs..
    test sürüşünde o sürücü kapısını açarken bile yaşadığım his müthiş di.. gerçekten farklı hissettiriyor araç insana kendini.. ama eksik çok ya..

10. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bluetooth butonları konusuna katılıyorum mutlaka üreten birileri oilacaktır aynı şekilde cruise butonlarıda ama nezaman bilinmez bekleyeceğiz. gelinceye kadarda dvd nin üstünden telefona kumanda ederiz,olunca takarız cihazın geri görüşm kamerası için girişi var kamera ayrıca alınacak dvd nin arkasında giriş var kablosunu ayrı cekicez yada kablosuz kamera ile sökmeden bi uygulamada yapabilirim cihaz elime geçince karar vericem.yazılım konusu cihaz Windows CE ama hangi versiyon bilmiyorum bi inceleyelim gerekirse sürüm konusunda bir çare bulurum büyük ihtimal türkçe menu olmayacak belki bir pach uygularım sonuçta gelinanlıyacağız,daha sonra montaj ve diğer uygulamalar konusunda bilgilendiririm fotoğraf atarım.

11. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hayirli olsun gule gule kullanin bende hiz sabitleyiciye hevesleniyordum ,ama neredeyse hic isime yaramayacagini anlayinca uzuldum acikcasi, sanirim belirli bir km den assagiya sabitlenmiyormus hiz, ben geceleri yollar bosken 20 km civari bir hizla dolasmayi cok seviyorum, 2 3 saat boyunca :) 40 50 ile gitsem cok fazla km yapmis oluyorum 20 ye sabitleyip ayaklarimi hiz kullanmamak cok rahat olur diye dusunuyordum ama 60 km den assagiya alinmiyor diye duydum bunun dogrulugu var mi acaba yoksa istedigim hizda sabitlemem mumkun mu
    Düzenleyen : emre01

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben 2 Ye Alıyorum Gazı Bırakıyorum O Hızlarda Gidiyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Hız Az Gelirse 3 E Atarım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gif

13. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif kendi hiz sabitleyicini yapmissin sen ersin , olmadi bende bi oyle deneyeyim :)

14. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Cihaz pazartesi elimde ama yoğun olucam incelemeye salıdan itibaren başlarım fikirlerimi burdan paylaşırım.

15. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhehe aynısını ben de yapıyorum. Hatta eco mode açıkken emre ve ersin ben düz yolda 60 km hızdan aşşağıya düşmeden epey sürdüğümü hatırlıyorum ayağımı gaz pedalından çeksem bile hız kolay kolay düşmüyor.

Ayrıca adem bey cevap için teşekkürler merakla bekliyorum sizdeki ürünün performansını RCA kablosu içten geçirilen olanları öneriyorlar yurt dışı sitelerinde daha uzun konuşuruz sizin ürün gelince :D

16. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Şimdi youtube de bir video buldum adem bey sizin alacağınız da buna mı benziyor acaba?<div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; ">
    <div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; ">Head unit kullanıcı arayüz tanıtımı... Biraz olsun fikir verir almayı düşünen akadaşlara.... <div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; ">
    <div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; ">Bir de kullanımda görmek isteyenler için yardımcı olabilir. <div style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; ">
    [tube]http://www.youtube.com/watch?v=cOmaxVNSHcY[/tube]

Düzenleyen : barazi27

17. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bu cihazdan internette iki farklı model buldum biri etrafındaki siyah plastik cerçeve ile beraber satılıyor diğeri videodqaki gibi siyah cerçeve yok ben bundan aldım ama ekran görüntüsü menusü nasıldır bilemem çince bile çıkabilir ama ingilizce seçeneği olduğunu biliyorum birazda işimiz şans işi bakalım yarın nasipse gelecek ama yukarda yazdığım gibi yarın yoğun olucam salıya bilgi veririm.Bu arada iki cihaz arasında fiziksel farlılık var sağda solda duran butonla birinde hafif dışarı çıkıntılıdiğeri düz iniyor

18. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
  19. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bunlardaki yazılımın kalitesi de çok önemli bu modellerdekileri tam anlayamadım ama sonata için üretilmiş olanları incelemek daha kolay youtubede bolca var. Onlarda gördüğüm kadarıyla mekanik ses açıp kapama tekerleği ile yazılım eş zamanlı bile çalışmayabiliyor. Çok farklı modellerde farklı özellikler var bakalım nasıl olacak sizinki. Bu arada servis mi yapacak montajı?

20. AdemOcakli

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yazılım Windows ce biraz kurcalasam belki yazılım güncellemesi bile yaparım o konuda sıkıntı olacağını zannetmem.Montajıda ben yapıcam kolay bir montajı var.

Bu Sayfayı Paylaş