Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra Arka Spoiler

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda ftamirci tarafından 20 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. Muhammed

Muhammed Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    115
    Ad Soyad:
    Muhammed
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    silinmiş galiba resim merak ettim ama göremedim :)

2. hokans

hokans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    131
    Ad Soyad:
    Hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Spoileri bagaj kapagina nasil sabitlediniz? Allah korusun yüksek hizlarda arkadaki araci tehlikeye sokmamak lazim. Mazallah yerinden cikar falan. Bir de spoiler taktirmanin cezasi var mi? Polis cevirme yapiyor mu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    monte edilmeden önceki boyasız hali;
    Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
    monte edildikten sonraki boyalı hali;
    Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

spoyleri bagaj kapağına monte etmeden önce yerini güzelce temizliyoruz.
    yapıştırmadan önce montaj yerine koyup test ediyoruz.
    alttaki yapışma yüzeylerine kaliteli gri veya siyah silikon sürüp (yeterli düzeyde) yerine oturtuyoruz.
    fazla oynatmadan son ayarlarıda yaptıktan sonra kağıt bant ile sıkıca kasaya bantlıyoruz.
    not: spoyler şayet çift taraflı bantlı ise yinede silikon sürüp monte etmekte fayda var. dediğim gibi yaptığınız zaman bahsettiğiniz hiç bir sıkıntı olmaz.

spoylerin trafikte polis vs. hiç bir sakıncası yok. ben araç muayenesini yeni yaptırdım. sıkıntıyok.

hokans bunu beğendi.
  4. hokans

hokans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    131
    Ad Soyad:
    Hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Merhaba. Bugün spoiler ve difüzörü antalyada sanayiye gidip taktırdım. Keşke korkmasaymisim da kendim yapsaymisim. Problemim şu: Spoileri unlu ankarali karlikci halilden istemiştim. Sag olsun kalipta hata yapmasa da spoilerin taban bolgesini tiraslamamis oturmak bayağı zor oldu. Antalyada da tras atmak istemediler cekindiler. Buradan internetten sipariş verecekleri uyarayim dikkat etsinler. Antalyadaki ismi lazim degil usta görünümlü arkadaş siyah silikonu fazla siktigindan spoilerin kenarlarindan silikon taştı. Elimden geldigi kadar su, sentetik tiner ile silmeye çalıştım fakat spoilerin da gonyesizliginden olsa gerek alttan bakinca siyah silikon gözüküyor. Ve spoilerin bazi yerleri de silikonun kalinligiyla birlikte bos kaldi. Bu bos kalan yerleri doldurup oje inceliginde bir firca ile arabanin rengine boyatma şansım var mi acaba? istanbulda tanidiklariniz var ise oda olur. ailemi ziyarete gidince yaptiririm diye düşünüyorum. Simdiden tesekkurler. Bu arada difüzör sorunsuz takıldı. Aksoy tuningdrn 185TLye aldim. Serviste 300-350 civarı bilginiz olsun. Difüzörun maddesi kauçuk karışımı birsey olsa gerek. Plastikten cok daha esnek ve jaliteli duruyor. Fotoğraflari en kisa zamanda paylaşacağım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş