Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Aracım SuperB...Daha İyisi Sizlerin Olsun.

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda zinarturgut tarafından 28 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kardeş araba muhteşem ... allah kaza bela ceza vermesin ...
    s600l 760lia dan başka araç beğenmeyen ben hasta oldum skodaya :) ...
    bana göre tek eksiği deri döşeme olmaması ! tabi sizin seçiminiz hoşlanmıyor olabilirsinizyada maddi imkanlarınız bu kadarına el vermiş olabilir, hayırlısı ne ise o olsun...

allah herkese böyle bir araç nasip etsin ( başta bana :) ) ...

ağa o bagaj ne öyle ya ne güzel bi sistem yapmışlar bayıldım aşık oldum hasta oldum ...

en yüksek kaç litre motor kullanılmış ? en yüksek litresinin motor gücü nedir ? aldırıcan bana kardeş siyahını !!!

2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sağol üstad. Allah sanada nasip etsin inşallah. Sorularına gelince. Türkiye'de en yüksek dizel olarak 2.0 TDI var. Benzinli olarakta 1.8 TSI. Tani ben aracı aldığım dönemde böyleydi. Benimki 1.4 TSI 125 BG. 200 Nm tork var araçta. Uzun bir araştırma dönemi sonrasında aldım aracı. Hatta aracı Coşkun Abi ile geçen sene Autoshow fuarında görmekte nasip olmuştu. İnceledik beğendik aldık. Bence siyahını değilde kırmızı rengini düşünebilirsin. Beyaz tercihim olmasaydı kırmızısını alacaktım. Ayrıca otomatik istiyorsan 1.4'te yok. Diğer motorlarda bu seçenek var. Deri koltuğuda ben istemedim. Antalya, Bodrum gibi sıcak yerlerde bir dezavantaj. Bide bakımı zahmetli. En iyisi standart döşemeydi.

3. oguz3259

oguz3259 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Güle güle kullanın hayırlı olsun yeni aracınız.

Allah(c.c.) kazasız belasız kullanmayı binmeyi nasip eylesin inşaallah.

4. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    güle güle kullan..

5. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    gerçekten süper özellikleri var güle güle kullanın.

6. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Üstad hayırlı olsun kazasız belasız bi aralar scoda octavia almaı bende istiordum bunun amca ogluhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifSonradan kdz ereğlide scoda kapandı bizde alamadıkhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifHayırlısı herşeyin

7. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sağolun arkadaşlar. Skoda'nın Octavia'sıda makyajdan sonra bayağı bir güzelleşti. Fiyatıda bence donanımına göre uygun 1.6 motorlarda. 1.4 seçince nedense fiyat bayağı yükseliyor. Uygun bir alternatif olduğu düşüncesindeyim.

8. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Evet aynen hiç bir zaman ön yargılı olunmamalı ben octavia alcam dediğimde herkes scoda mı ne o öyle arabamı olur fln dediler ama ben iyi oldugunu biliyordum malesef kdz ereğlide galeri kapandı...Tekrardan hayırlı olsun kardeş süper süper dolaşırsın artıkhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifLPG takma gibi bir düşüncen varmı acaba kıyamam dersen o başkahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kayınpeterimde 2006 1.9 TDI Octavia var. En sade donanımlısı ama araba çok güzel performansı ve konforu harika. Ama fiyatı beni aştığı için düşünemem.

Yeni Suberb arka kısmı araba yakışmamış eski olanı benim daha çok hoşuma gidiyordu açıkcası. Skodanın özellikle Suberb ve Octavia modelleri harika...

Bu Sayfayı Paylaş