Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Aracım Peugeot 407 1.6 Hdi Executive

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda ysuatsenyurt tarafından 13 Aralık 2019 tarihinde açılan konu

1. Vernaccent

Vernaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    466
    Ad Soyad:
    Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Sonaxın turuncu oto şampuanını çok önceden alıp kullanmıştım. Araba gerçekten cayır cayır parlıyordu. Sanırım kullandığım en iyi oto şampuanlarından biriydi. Başarılı paylaşımlar.

ysuatsenyurt bunu beğendi.
  2. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,082
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Teşekkür ederim. Bende beğeniyorum açıkçası performansını ancak şimdi fotoğrafta yanında görünen kırmızı şampuanı deneyeceğim. Onun daha iyi olduğu belirtiliyor genel olarak. Tabi bunlardan daha iyileri Dr var ama fiyat çok yukseliyor.

SM-M336B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vernaccent bunu beğendi.
  3. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,082
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Yalıtım günlükleri -> Arka koltuk altı

Kapıların yalıtımını yaptıktan sonra arka koltuk altı, bagaj, davlumbazlar ve kaput yalıtımı da yapmayı düşünüyordum. Malzemeleri alalı epeyce zaman geçmişti bugüne nasip oldu arka koltuk altı.

Önce biraz zorlanarak da olsa arka koltuğu söktüm (2006 model 407'de koltuk altında orijinal yalıtım malzemesi ve halı vardı 2018 308'de ise direk taban sacı). Tahmin ettiğim gibi eski sahibinin küçük kızlarından kalan birçok şeyle karşılaştım. Süpürge ile kabasını alıp seyreltilmiş Sonax konsantre şampuanla temizledim. Ardından izopropil alkol ile temizliği tamamladım ve işlemler başladı.

Daha önce kapılarda ilk katta CTK practic kullanmıştım. Bu sefer Noise Off ürünü ile ilk katı yaptım. Noise Off ısı tabancasi ile azcık bile ısıtsanız CTK'ya göre daha yumuşak ve esnek oluyor. Kıvrımlı yerlerde avantaj sağlarken elinize yapışma veya üzerinden geçince yanlardan taşma ihtimali fazla. Tabanın neredeyse %90-95'lik kısmını parça parça kapladım. Oldukça tok bir yapıya geldi ve vibrasyon esnasındaki sesi azaltacağını düşünüyorum.

Ardından DBfloor ile ikinci kat kaplamayı yaptım. 3 adet 40x50 cm Dbfloor yetti azcık da arttı.

Henüz etkisi, ne kadar fark ettiğini söyleme şansım yok. Zamanla göreceğiz.

SM-M336B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adgny ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş