Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni araç alanlara sorular

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda E.Ahmet TEZEL tarafından 5 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. Kedi

Kedi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kapora ödendiği takdirde zam olmuyor diye biliyorum.

2. burakaydin41

burakaydin41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yada faturayı kestır aracın bugunku fıyatından

3. fırtına

fırtına Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

4. fırtına

fırtına Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Her bayi bu anlaşmayı yapmıyor araç elimizde olmadığı için faturayı kesemiyoruz diyorlar kesmis olsalardı ben 1 ay önce peşin verir zamlı almazdım...

5. E.Ahmet TEZEL

E.Ahmet TEZEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet banada aynısını dediler. araç ellerinde olmadığı için fatura kesemezlermiş. çünkü faturada motor şasi no olması gerekiyor. ayrıca o zaman 100 tl kapora bana cazip gelmişti .çünkü hyundai 0. km almakla temiz 2-3 yaşında bir araba almak konusunda kararsızdım.

6. alican06

alican06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    s.a günaydın bir seyle karsılastım.arabam 1.4 16 valf expo gold otomatik overdrive düğme diye bişi öğrendim nedir hakkında bilgisi olan varmi ilk defa otomatik kullanıyorum şimdiden tşk ederim.

7. khanshu

khanshu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar ben hyundaiclub 'e yeni katıldım. hayırlı olur inşallah.
    6-7 aydır araba alma düşüncem vardı. fakat bazı arkadaşlar gibi temiz az km 2. el mi yoksa sıfır mı karar veremiyordum. Sonuçta hyundai nin % 10 indirimine ek olarak ötv indirimi gelince sıfır cazip geldi. Ankaradaki firmaları aradım /15mart sanırım) bana da istediğim aracın (1.4 era select otm) olmadığını nisan ayında geleceğini söylediler. tabi fiyat konusunda hiç bir bayi garanti veremedi. Ben de bundan anladım ki zam olma ihtimali yüksek . Bir sonraki gün Farklı ildeki bayi de aradığımdaarac olduğunu öğrenince direk kapora (2bin tl) yatırdım . 1- 2 gün sonra da paranın tamamını (21.700)veripanlaşma imzaladık. plakaları mtv vergisi ilk yardım çantası yangın söndürücü ve paspaslar fiyata dahildi. 1 hafta içinde de aracı teslim aldım. yani böyle https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

8. khanshu

khanshu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim de araç otomatikve ben de yeni alışmaya çalışıyorum.
    yeknik seristen aldığım bilgi şöyle: Genelde şehir içinde,belli vites aralığında (1-2-3)ve belli hız limitinde(0-60) seyretmeni sağlıyor.
    Belki araç sürmeye yeni alışanlar için farkında olmadan yüksek hızlara çıkmayı engellemek için de düşünülmüş olabilir. Bu da benim bu bilgiye ek düşüncem

9. serkanes26

serkanes26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Günaydın;
    otomatik vites araçlarda overdrıve düğmesine basıldığında bir vites düşürür. Düz mantık düşünürseniz eğer otomatik vitesli araçlar (hyundai için söylüyorum) 4 ileri olarak tasarlanmıştır. Overdrive bu dört vitesi 3 vites olarak kullanır. Yani overdrive kullanımında4 vites olarak kullanılan vites aralıkları 3 vitesmiş gibi algılanır ve buna göre vites değişimi daha uzun aralıklarla gerçekleşir.

Sonuç olarak sürüş esnasında O/D düğmesine bastığınızda bir vites küçülterek aracın hızlanmasına katkı sağlar.

Ben sadece ani hızlanmalarda,araç sollamaya geçerken ya da yavaşlayacağım zaman kompresyona bindirmek için kullanırım.

saygılar...

10. alican06

alican06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    birsey daha soracam era expo gold otomatik 4 ilerimi yoksa 5 ilerimi

11. serkanes26

serkanes26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Era-getz-matrix bunların tamamında kullanılan otomatik şanzumanlar 4 ileri vitestir.

12. E.Ahmet TEZEL

E.Ahmet TEZEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar allah izin verirse yarın arabamı alıyorum. mert43 arkadaşa teşekkürler öncelikle. hikayenin öncesini biliyorsunuz zaten. dün kütahya hyundai bayisine telefon ettim. onlarda ellerinde 1.6 platinyum plus olduğunu söylediler.( hani şu ukraynaya ithal edilenlerden) yarın inşallah kütahyaya gidip arabayı alıyorum. liste fiyatı 25300 tl. ben 24500 e anlaştım. (arabayı 25000 e indirdiler plaka masrafınıda ben karşılayınca 500 daha indirdiler).

13. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bende Ankara NEZİROĞLU ndan aldım ama ben bayideki arabayı aldım. ordaki bayan müşteri temsilcileri çok suratsız.(erdinç beyi tenzih ediyorum)benim arabam bayide olmasına karşın bir haftada teslim ettiler. onda da plakayı ben bolu dan yaptıracam dedim ozaman 250 tl lik ek fatura kesmemiz ve bedelinide sizden almamız gerek ama plakayı ankara yaparsak biz hallediyoruz emniyetteki işleri dediler. iyi tamam dedim bi hafta oldu hala emniyette diyolar en son geçen gün gittim ankara emniyetinde işleri ben hızlandırdım hallettim. yani neziroğlu çok düştü gözümden . adamlar iki araba sattı diye heryerleri havada. bayi indirimi bile yapmıyorlar tok satıcı. ama görecem ben bir iki ay sonra kapıdan içeri müşteri girecekmi?.
    Düzenleyen : thehunturk

Bu Sayfayı Paylaş