Herkese selamlar arkadaşlar ben aramıza yeni katıldım öncesinde takip ediyordum formu ama ilk defa yazıyorum sizlere bugün 2009 model 1.5 vgt start 120000 binde Getz aldım kazası sadece sağ ön çamurluk değişmiş bide bel altı boya var motor durumu %90 çıktı aldığım fiyat 24000 TL sizce fiyat nasıl araca göre yorum yaparsanız sevinirim bide bu araçta yol bilgisayarı varmı bn bulamadım yani trip e başı yorum ama sadece km sifirliyo başka. Bişey yapmıyor yani yakıt tüketimi falan goremiyorum
Fiyattan ziyade ben yol bilgisayarının bu modelde olup olmadığını merak ediyorum ruhsata 1.5 vgt start yazıyı 88 lik
start donanımı boş baz versiyondur . Arka camlar manuel , sis farı vs olmaması lazım. Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Benim araçta 2006 model makyajlı 4 cam otomatik , yol bilgisayarı , elektrikli ayna , sis farı vs mevcut bende 23 bine anlaşmıştım satmak için geçen ay. 220 bin km'de tavan dahi komple boyalı. Üzerine koyacak çok nakitim yoktu keyfi değişimdi , o paraya baktığım her araca kafadan bi lastik takımı lazımdı 1000lira , geri kalan bakımlar vs hariç değmez dedim ve satmaktan vazgeçtim bir süre . Motorumu satmaya karar verdim oda 2016 model 7 bin kmde idi , sattım sonra dedim aracımı değişeyim felan fıstık getz'e kıyamadım Kısmetse yakında yanına bir kardeş araç alacağım bmw e36 felan düşünüyorum ama bu yazı atlatmam lazım . Bu süre içerisinde getz'e komple izolasyona felan girişeceğim , getz şehir içi çok pratik ve kullanışlı park sıkıntısı diğer araçlara nazaran daha zor her yere giriyor doğru bir seçim yapmışsınız , yakıt tüketimi çok ama çok az gerçekten . Şehir içi kısa mesafe kullanımında her araç gibi tüketim artabilir normaldir
Merhabalar. Öncelikle hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Getz paketleri hakkında aşağıdaki linkteki 12 sayfalık broşürü indirirseniz orada tüm detaylar yazılı. Start pakette dijital bilgi ekranı yok bu arada. Ben örnek olsun diye buraya resim olarak da ekliyorum ama aracınızı daha iyi tanımak için linkteki kullanım klavuzu ve bröşürü indirmenizi tavsiye ederim. Konu açılmışken yazmak istedim ; ara ara getz ilanlarına bakıyorum malum sitelerden. Birçok kişi aldığı eski sahibinin lafına kanıp aracını 110 bg zannediyor. Bazen gırgır olsun diye mesaj atıyorum , aracınızda orjinal çelik jant yok jant kapağı var, sunroof yok ,metal görünümlü ön konsol yok nasıl 110 bg'lik paket oluyor ? Broşürü tarif edip indirmesini istiyorum .Sonrası ufak bi sarsıntı geçiriyorlar Broşürü inceleyince herşey ortada zaten. Getz Broşür: https://www.hyundaiclubtr.com/upload/pdf2/getz.pdf Getz Kullanım Klavuzu: https://www.hyundaiclubtr.com/upload/pdf/getz.pdf Tüm Hyundai Araçların Kullanım Klavuzu / Broşürleri : https://www.hyundaiclubtr.com/konu/hyundai-kullanim-klavuzlari-tanitim-kilavuzlari.19120/ Pdf'ten alıtılar :
Teşekkür ediyorum bilgilerinize bn o kadar değilim gerçi 88 Luk olduğunu biliyorum sadece yol bilgisayarına takılmıştır imdada aydinlattiniz teşekkür ederim
lsun, güzel araç.ben de 2 yıl kullandım. şimdi kullandığım hiçbir araç performans konusunda tatmin etmiyor.