Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

YENİ 1.5 CRDi-VGT TEAM ABS ÇHY

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda 10ur tarafından 1 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. sehzade30

sehzade30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi gecelerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.gif

2. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    bunları aldığınız yerden hediye olarak isteyin mutlaka birşeyler isteyin.isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara.

3. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Valla hyindai servisteki eleman bana satmaya çalıştı cam filmini. Yani şu yasak olmayan içeriyi gösteren sadece güneş ışınlarını %20-30 civarında kesmeye çalışan filmlerden. Tamamına 300 tl yaparım dedi. Çok kaliteli dedi:) Bi amerikan markasıydı.

4. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar cam filmi değilde, emniyet filmleri var tamamen şeffaf. Onlar bile yasak. Aracın içi görünsede görünmesede film kesinlikle yasak. İlk muayenede hafif kusurlu olarak geçiyor. İkinci muayenede aynı kusur bu sefer ağır kusur sayılıyor ve filmleri söküyorsunuz. Sakıncası, aracın kaza anında camlarının kırılması gerekirsefilm yüzünden çok zor kırılıyor hale gelmesiymiş. Ancak siz, ben bu filmi taktıracağım çünkü güneş ışığına karşı allerjim var filan diye rapor alırsanız bu rapor sayesinde geçerli olabiliyormuş. Birde cam filminin TSE standardı yok bu yüzden yasak deniliyor. Mesela aynı derecede koyu renk camda TSE standardı varsa sorun olmuyor. Ben araştırdım bunlar söylendi.

5. Misafir

Misafir Guest

mesela benim gözlerimde güneş ışığına karşı alerji var güneşte fazla kalamıyorum bana verirlermi bu raporu?

Bu Sayfayı Paylaş