Evet arkadaşlar merhaba blue larda fazla görmediğim yani vardır belki ama ben görmedim aracıma uyguladigim bi kaç şey hoşuna giden olursa yaptırır fikir amaclı paylaşıyorum
Güzel olmuş elinize sağlık da o iki tane cubuğu beğenmedim ben Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o cubuk modifiye parçası olarakmi satiliyo yoksa mutfak dolaplarinda kullanilan seymi yani mobilyacida falanmi satiliyo Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Modifiye kişisel zevk işi... Kiminin hoşuna giden diğerinin gitmiyor... Araç kendi zaten yakışıklı, çok absürt bişi yapmayınca sırıtmıyor... Bence güzel olmuş acaba dedim, tampon amortisörleri krom yada siyah olsaymış nasıl olurmuş...
Plakalığı da değiştirin ama parlak kişiyr özel yapılab plakalıklardan yaptırın, daha güzel olur bence. @Kadirc57
Merhaba @Tamer52 , geçen sene değiştirdiğim mutfak dolabı amortisörünün hemen hemen aynısı, 5_TL den 2 tane almıştım hırdavatcıdan. Ancak ben bunu tampon amortisörü olarak kullanmanın mantığını anlayamadım @Ersin . Acaba diyorum @tilkikral, dışarıdan değilde tampon içinden takılsaymış daha mı iyi olurdu?
@bekobey ama sanırım amaç tampon amortisörünün de görünmesi... ben buna benzer bi kırmızı şahinde görmüştüm, bir tanesi o tuttuğu tampon ek yerinden kırılmış sarkmıştı... Hoş gözükmemişti....
Valla arkadaşlar o bildiğiniz dolap amortisörü Onu tampona takmamamin sebebi de tamponu delmek istemeyisim onun yerine plakaliga taktım normali tampona takılıyor beyaz tercih etmemin sebebi de araç rengine uysun diye ufak bir ekleme daha yapacağım bugün onu da çeker buraya koyarım ilginiz için teşekkürler