Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yavaşlarken Frene Basınca Titreme 1.5 Gls

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda tarik6666 tarafından 29 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

1. sedatkar33

sedatkar33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    sedat karatepe
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Arkadaslar mrb. 2011 model eram var. Son bir haftadir direksiyonu saga sola cevirdigimde surtunme sesi geliyor. Genelde bu sesi debriyajdan hissediyorum. Benimle ayni sorunu yasayan varsa yardimci olabilirmi acaba. Simdiden tskler

2. tarik6666

tarik6666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Tarik ATAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    66-YOZGAT
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Deniycem kardeşim.. Saol

3. tarik6666

tarik6666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Tarik ATAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    66-YOZGAT
    Araç Modeli:
    Valla usta baktı kontrol etmişdir sanırım. Haftaya iyi bi ustaya tekrar gösterecem ona söylerim..

4. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Çünkü zaman içinde kafa bozulur hız düştüğü zaman da sallanmaya başlar. Es geçmemek gerek.

5. tarik6666

tarik6666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Tarik ATAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    66-YOZGAT
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar aylar sonra sorunu çözdüm ön tarftan amortisörler, diskler, balatalar, rot başları, salıncaklar, ön poryalar, ön jantlar bunların hepsi yenilendi ama sorun geçmedi. 880 TL harcadım. 3 farklı usta gördü

Geçen gün ankarada bir işim vardı gittim gösterdim. arabaya bindi usta önden değil arkadan yapıyo dedi.
    sonra 40 Dk içerisinde sorunu bulup halletti.. SOrun arka sol poryanın bozulması hespi bu kadar. 80 lira para verdim : ) Hiç bir sorun kalmadı.

6. esef

esef Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    239
    Ad Soyad:
    esef kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    senin sorunlarını okudukça lada vegam aklıma geldi bi an duygulandım....o arabanın fazla ustası olmadığı için bi arızada senin gibi bir sürü para harcadığımı bilirim...ustalara kızardım para sorun değil siz benim işimi halledin diye...paramı alırlardı hiçbir sorunumu çözemezlerdi...en son yok pahasına arabamı sattım çok ta seviyordum arabamı... yazıktır günahtır arkadaş zaten arabalarımız 10-15binlira biliyorsun bu adamda para olsa zaten bu arabaya binmez niye böyle çakallıklar yapayım...bir ara rölantim düşüyordu vestanozdan dedi yuvarlak bir parça tamam dedim değişelim sorun hallolacaksa orjinalini taktı yine olmadı...rölanti müşürünü değişti yine olmadı...parça parasını sökme takma parasını aldı yolladı beni... yani demek istediğim şu ki eski araba işi tamamen şans..ustasıda şans...parçasıda şans...arabasıda şans

7. esef

esef Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    239
    Ad Soyad:
    esef kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    lada vega yı 2 sene kullandım 6,500e almıştım 5,500e o kadar masraf yapıp sattım... 2 sene o kadar elektrikçiye gösterdim akü boşalma olayını çözemediler biyerde kaçak var deyip durdular... yalan olmasın 10binliranın üzerinde masraf etmişimdir...en basiti hava akış sensörü arızalanmış 450tl idi ufacık bir parça.....akü 3 sefer değişti....vestanoz 3 sefer....far içten kırılmıştı değişti....4 cam otomatik ama takılıyordu 500tl harcadım yine olmadı....lpg arızaları....rölanti arızaları.. marş motoru....şarj dinamosu ...daha aklıma gelmeyen birsürü şey....usta çok önemli

8. tarik6666

tarik6666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Tarik ATAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    66-YOZGAT
    Araç Modeli:
    @esef çok doğru söylemişsin. zaten maddi durum olsa 20 yaşındaki arabaya binmeyiz. eski arabanın derdi çok oluyor : ) Allah daha iyilerini nasip etsin (kazasız belasız)

Bu Sayfayı Paylaş