Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yarış İle İlgilenenler.. :)

'Accent Forum - Club' forumunda RuSeN tarafından 18 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Mesaja sinirlenince öyle yazmıs oldum.

Fakat, sorun babasının değil biizm sorunumuz. Düşünün bu cocuklar ehliyetli veya ehliyetsiz sokaklarda caddelerde yarıs yapıyor olsalardı ve ALLaH hem göstermesin hemde korusun sizin sevdiginiz bir yanınızı ezse veya evladınızın ölümüne sebep olsa sorun kazaya sebep olan babanın mı sorunu olucak?

Forumda Bu görüntüler ders olsun bölümü var. ehliyetli veya ehliyetsiz, genç veya yaslı insanların yaptıgı onlarca kaza var. Kazalarda sadece sürücüler ölmüyor. Onlar yüzünden sokakta yürüyen insanlarda ölüyor. Benim tepkim bu yuzden. Yoksa yarıs yapıp kendini öldüren ailesini üzen hiç mi hiç umrumda değil. Benim endise ettigim, bunların yuzunden olayla ilgili olmayan vatandasların ölmesi. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Kaza haberlerini her gun bizzat takip ediyorum. Hem kendime hemde insanlara ders olması için bunlarıda paylasıyorum. O yüzden, her gun kaza haberlerini takip eden biri olarak bu mesaj beni ciddi olarak sinirlendirdi.

Düzenleyen : qaan88

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,978
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    9. İllegal yarışlara davet etmek, bir diğer üyeyi yarışmaya davet etmek, sokak ve caddelerde yapılan ve kural ihlali barındıran fiilleri (yüksek sürat vs.) site ortamında herhangi bir yolla teşvik edici ve kışkırtıcı bir biçimde anlatmak ve öne sunmak kesinlikle yasaktır.

Tekrarında üyeliğiniz süresiz askıya alınır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş