Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yardım check lambası yandı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda kicker tarafından 26 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. Supi

Supi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Metin Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bizim tamircide valeo markayı takacak masada gördüm seti, gerisi işçilik sanırım başka ne var ki??

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    800 lira işçilik çok değil mi?

keşke iyi bir yetkili servise gitseydin, %25 indirim var şu an, öyle gözüküyorki senin iş servisten pahalıya gelecek gibi https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif

3. Supi

Supi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Metin Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    servisten pahalıya gelmez, bayram üzeri ne koparırsam yapmaya çalışıyor herhalde, bende bu yüzden sorup soruşturuyorum ben o parayı vermem ona...

200 tl baskı balata desek
    bunu değiştirince şanzumana yag koyuyor sanırım
    50 tl o olsa
    baskı balata işçilik + turbo sök tak + kurum temizligi = 500 ü bulmamalı... herhalde beni ufak gördü birde arada cok tanıdık var tanıdık olunca daha iyi kazıklanabiliyor insan güven meselesi..

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    500den fazla verilmez bencede, keşke baştan parayı konuşsaydın, sanayinin bu yönünü sevmiyorum, baştan fiyat vermez sonra geçirmeye çalışırlar, servis biraz pahalı ama önceden ne kadar vereceğin belli ve yapılan iş garantili, aracın garantisi olmasa bile

5. arsinir

arsinir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Pala
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Merhaba, arkadaşlar bende de bu arıza lambası sorunu var yalnız bu sorunu aracı aldığım kişi de söylemişti ve kendisi de bilgisayara bağlattığını ve bir sorun görünmediğini bana söyledi ve aracı o şekilde aldım.

Daha sonra bir iki defa arıza lambası yandı söndü. bu arada ben aracın yakıtını kaliteli bir düzene soktum ve uzun süre lamba yanmadı. ta ki iki ay önce aracımla ilk uzun yola çıkana kadar.

ilk uzun yolumun yarısında yani 300.km'sinde motor arıza lambası yandı. giittiğim yerde mazot aldıktan sonra lamba söndü. ve bu bayrama kadar hiç yanmadı. bu bayram da Antalya'ya gidişte yolun yarısında yandı ve vardıktan bir gün sonra söndü. Dönüşte de yine yolun yarısında aynı sorunu yaşadım. Bu arada çekişle ilgili hiç bir problemim olmadı.

Acaba bu sorun motor ısınınca mı oluyor. ya da ara ara aracımı sıkıştırıp 4000 devirlerde gidiyorum. bunu yapmaktaki amacım da kurum temizliği olsun diye. çünkü uzun yol dönüşü aracımın performansında ciddi artışlar seziyorum.

Özetleyecek olursak bu arıza lambasının özellikle uzun yolda yanma sebebi ne olabilir?

Bu Sayfayı Paylaş