Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yan sanayi parça mı???

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Önal tarafından 8 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    artık hyundai amblemi var çıkanın aynısıydı takılan parçalar kutularını da gördüm takılırken de başında durdum yağ olayına takıldım da artık uğraşmanın anlamı yok bi dahaki bakımda damlasına kadar kontrol edicem ders olsun bana bende baktım kullanım kılavuzuna filtre ile 3.5 lt yazıyo ama hadi neyse....uyarı için sağol.....

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bir ara ülkemizdeki uyanıklar volvo çekicilerinyan sanayi segmanlarını burada orjinalmiş gibi paketleyip (matbaada aynı kutu ve hologramı yaparak) ambargo uygulanan iran'a orjinal diye satıyorlardı. Bilmem anlatabildim mi.

3. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    anladım bir o kadarda güvenim kalmadı artık bi şekilde güvenmek zorundayız servise elimizden geldiği sürece işi sıkı tutacağız ..bu ilk bakım maceram, oldu bir kere, sanayiden alıştık önceki arabada parçayı gidip kendimiz alıp gözümüzün önünde taktırmaya o yüzden güvendik....

4. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ancak hangı marka motor yagını anlamanın bıraz zor olacak cunku acık motor yagı kullandıkları ıcın..yada motor yagını kendınız alın goturun...ıcınız rahat etsın..ayrıca aracınız benzınlıyse -5w30-4lt shell-80tl benzınlıkte...dızelse 10w30 kullanılacak...bılgılerınıze..sanayıde 5w30-motor yagını 60-65 tl ye bulabılırsınız...

5. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    benzinli araç 5w-30 5 lt 90 lira yazmışlar faturaya shell diye konuştuk bakımdan önce tabi koyarken göremedik fıçıdan koymuş olabilirler, herçi cam suyu shell di koyarken gördün açtı yeni de yağı kaçırdım...

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    15w-40 turbo diesel yağ 7 litre PO Marka 40 lirayamı ne Alıyorduk Aksaraydanhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif 90 Lira Çok Değilmi..?

7. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    shell yağ benzinlikte 80 liraysa serviste 90 çok değil farkta sanayide niye öyle acaba çakma olmasın https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif bundan önce 20w-50 yağı mobil bende 20 liraya falan değiştirtiyodum sanayide ama castrollere de baktım 78-80 civarı magnetec ...

8. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanayıdekı de markası mobil ve castrol bizzat kendım sordum..4lt bıdon..ayrıca o fıyata motorcraft motor yagıda var ford orjınal yagı 5w-30-..ayrıca edırnede ford servısınede sordum..yagın lıtresı 25 tl hemde onlar castrol kullanıyor...hesaplayın..5x25tl=125 tl ..tutar..demekkı sızın hyundaı servısınız cakma bır yag kullanıyor olabılır...ben derım kı bır daha kı yag degısımıne yagınızı sanayıden alın 4lt bılınen bır markanın ..gozunusun onunde koydurun...ayrıca yarım kg.kalıcak bıdonda onuda ısteyın sonra....

Bu Sayfayı Paylaş