Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yakıt tüketimim uçtu:)

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda zuhal tarafından 26 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Eryamandayım. Eskişehir yolunda bizim bayinin yanında olan ve İstanbul Yolunda JavPet olan PO dan başka yerden almam zaten.

2. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Özellikle soğuk havalarda yakın mesafe kullanmak tüketimi en çok etkileyen faktörlerden biridir. Ben haftada 4-5 kez yakın mesafe yaptığım zaman %20 gibi artış oluyor yakıtta.

3. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    lastik hava basınçları bile yakıtı etkiler,

4. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ah kardeşim ah benim yarama tuz bastın, Türkiyenin en temiz yakıtı Javpet ama bana çok ters, bende fatih tarafındayım, ostimde çalışıyorum. oraya hiç yolum düşmüyor, fakat geçen hafta yeni bir yer keşfettim..Şaşmaz kavşağında Türk Petrolleri Anonim ortaklığının istasyonu "Türk Petrol" yeni açıldı. polder (polis derneği) işletiyor, aynı jandarma vakfı gibi... Bi arkadaş tavsiye etti depoyu boşaltıp gittim, tertemiz istasyon, tek çeşit mazot var katkısız, birde "tpcard" verdiler %3 extra indirim sağlıyor. Şu ana kadar yarım depo kullandım, ciddi oranda siyah dumanı kesti, çekişte herhangi bir anormallik yok, 5 kişiyle rampada banamısın demiyor. Sanırım aylardır aradığım istasyonu buldum.. Yinede 5-10 depo harcamadan içim rahat etmeyecek, yakıt fişlerini saklıyorum. ne olur ne olmaz.Bi sorun olursa sizle paylaşırım...

Bu Sayfayı Paylaş