Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yakıt Tasarrufu Sağlayan Cihaz Eko66

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda cemalettin_34 tarafından 5 Haziran 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

ya bunların hepsi kandırmaca..arkadaşında dediği gibi firmalar o kadar masraf yapıp nasıl daha az yakıt tuketen arac yapabılırz diye ugrasıyorlar ama bulamıyorlar...2 tane mıknatıs takınca mı duzelıcek..allah aşkına kanmayın böyle yalanlara..para tuzağından başka hiçbirşey değil..

2. VKMTuning

VKMTuning Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    raporlardamı sahte..??

3. VKMTuning

VKMTuning Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Eko66 mıknatıs değildir hacım..

4. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB

5. VKMTuning

VKMTuning Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hacım benim o kadar teknik bilgim yok. ama şunu söyleyim ben yeni kasa santafe den %22 yakıt tasarrufu sağlıyorum..

6. VKMTuning

VKMTuning Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şunuda söylemek istiyorum elektromanyetik alan diyince içinde manyetik kelimesi geçiyor diye bunu mıknatıs olarak adlandıramazsınız..

7. Misafir

Misafir Guest

8. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Ürününüz piyasadaki oyuncak mıknatıslardan farklı olabilir. Ancak benim manyetik alandan kastım, yine elektronik yakıt enjektörlerinin içinde bir manyetik alan oluştuğu, bunun bildiğimiz buzdolabı mıknatısı değil, bayağı bir elektromıknatıs olduğudur. Aslında enjektörler basit bir elektro mıknatıslama ile çalışan araçlardır. Sizinde cihazınız eğer manyetik alan üretiyorsa, mıknatıslama özelliği vardır. Yani elektronik, mekanik, doğal v.s sonuçta mıknatıstır.

9. VKMTuning

VKMTuning Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanayi ve ticaret bakanlığı bu cihaza 10 yıl garanti vermiş. İ.T.Ü. ve Ege Üniverstesi buna rapor vermiş ben cihazı biliyorum ve arkasındayım. inanmayabilirsin.. ama bi gün sende bu cihazı takacaksın.. :)
    emisyonu yüksek olan araçların şu an vizesi yapılmıyor..
    Eko66 yakıt tasarrufucihazı ise emisyonu düşürüyor. emisyonun düşmesi demek aracın yakıtı tam yakması demek. tam yakması demek yakıt tasarrufu sağladığını göstermesidir. Eko66yı takmadan önce emisyon raporunu alacaksın. daha sonra takacaksın ve 5.000 km yaptıktan sonra tekrar emisyon raporu al ve eski aldığın raporla bunu karşılaştır.
    farkı o zaman göreceksin.

bu konuda başka yorumum yok..

10. aytörti

aytörti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sanayi bakanlığı garantiden başka şeylerde vermiş :D

http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfaNo=3712

22) 2007/108 – ATM Madencilik Liman İşletmeciliği Kozmetik Turizm ve Prodüksiyon Yapımcılık San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye ait “www.eko66.com” adlı internet sitesinde yayınlanan “Eko 66” adlı yakıt tasarruf cihazına ilişkin reklamlarda bahsi geçen “Motorunuzun performansını yükseltir. Yakıtta % 25-35 tasarruf. Aracınızın performansını % 25-35 yükseltir” ifadelerinin bilimsel bir temelinin olmadığı anlaşılmış olup;

Bu durumun 4077 sayılı Kanun'un 4822 sayılı Kanun'la değişik 16 ncı maddesi hükmüne aykırı olduğuna, reklam veren ATM Madencilik Liman İşletmeciliği Kozmetik Turizm ve Prodüksiyon Yapımcılık San. ve Tic. Ltd. Şti. hakkında anılan reklamları durdurma cezası verilmesine karar verilmiştir.

11. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zaten türk milleti bişe ürettiğinde faydalanmaktan çok karalanmaya çalışılıyor okuyorum forumda otomobil üreticileri neden kullanmıyor patentini alamıyor fiat passat araba üretebiliomu :D onun gibi düşünün veya mado ya para vermeden adını kullanabilirmisin vs. vs. vs. işe yaramasa çıkmazlardı piyasa ama bunu bir avrupalı üretseydi herkes överdi!!!!!!

Bu Sayfayı Paylaş