Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yakıt Tasarruf Cihazı Hakkında Görüşleriniz

'Sohbet-2' forumunda faruk55 tarafından 17 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Otomobil firmaları daha az yakıt tüketimi için yıllardır milyonlarca dolar parayı ARGE'ye yatırıyorlar ve en az yakan en iyi reklamı yapmış oluyor eğer bu aletler gerçekten tasarruf sağlasa inanın bu firmalar yakıt hortumunun üzerini tamamen bunlarla kaplayıp öyle satarlardı araçlarını ve en çok benim aracımda var dolayısı ile en az yakan benim arabam diye de reklam yaparlardı bunca otomobil üreticisi bunca araştırma yapmış bunca yıldır var olan bu ürünü hala fark edememişler hepsi enayi bunu yapan çok akıllı.

Çağlar Baykan bunu beğendi.
  2. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Şu an bildiğim 70-80 tane köklü otomobil fiması var. Bazıları 100 yılı aşkındır sürekli Araştırma geliştirme peşinde. En yakın Hyundai heryıl 100.000 lerce araba imal ediyor. Şu an çogu donanımlar standartlaştı (rönonun arka cam manuel hariç) Şimdi devir ekonomi devri. piyasada En az yakıtlı arabalar rağbet görüyor. Adamlar binlerce teste tabi tutarak yeni model geliştirmişler baştan sona. Tasarruf cihazını düşünememişler bizim çok akıllı Vatandaşımı veya başka bir ülkenin manyatık mıknatıs yapmış %10-20 tasarruf diyor. Yakıyı iyonize edermiş. Gerçekten satabiliyorlar mı merak ediyorum.

3. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar böyle şeylere kanmamak lazım hepsi yalan dolan Ülkemizde ve dünyanın bir çok ülkesinde yakıt fiyatları aşırı yüksek ve bir çok büyük otomobil firmasıda bu ülkelerde bulunuyor böyle birşeyi yapsa yapsa otomobil firmalarının mühendisleri icat ederdi zaten adamlar gece gündüz kafa patlatıp bu araba ne kadar az yakıt yakar diye kafa patlatıyor teknik yönden tüm imkanları zorluyorlar mantığın ve icadın sonucunu minimuma indirerek motor üretiyorlar

diğer yandan birisi geliyor ben bir cihaz icat ettim 150 tl 200 tl bazıları var 50 tl ye satıyor :) bu yakıt tasarrufu yapıyor diye çıkıyor milleti kandırıyor kanan insanda malesef çok.

Saygılar.

4. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  5. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Hocam hiç bunlara inanmayın, yukarıda arkadaşların da yazdığı gibi bu tip cihazlar gerçekten yakıt tasarrufu sağlasaydı otomobil firmaları kullanırdı...

Tilki bunu beğendi.
  6. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    saçma

Tilki bunu beğendi.
  7. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Pervaneler motordan gelen elektrikle dönse dışarıdan fazla hava çekebilir, belki o zaman mantıklı olur ama burada pervaneyi döndüren şey de motora çekilen havanın ta kendisi yani içeri giren havanın önüne engel koymaktan başka bişey değil. Kaldı ki bu tip şeylerin bir sürü mühendislik hesabı var motorun önüne pervaneyi koydum yakıt tasarrufu sağlayacak demek çok saçma. En iyi yakıt tasarrufu aracınıza alışıp gaz pedalını doğru kullanmak onun haricinde de aracınızın bakımlarını zamanında yaptırmaktır bence.

Tilki bunu beğendi.
  8. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Doğru, haklısınız, gaza az yüklen, makas atma, sakin git AKP koyunu gibi..... :(
    Doğru söze bişi denmez mustafa bey...

amaaan, kakarım lpg sine, ben arabamın motor sesini duymayacaksam, havalı şahin doğanlara makas atıp, mor olarak arkamda bırakmayacaksam... ne anladım hundayıma binmekten.... :)

Aynen devam.... Ulen devlet yap ulen lpg litresini 5.00 TL ! :)

Bu Sayfayı Paylaş