Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yakıt Deposunun Içi..

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda blackman006 tarafından 12 Eylül 2017 tarihinde açılan konu

1. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    plastik depo candır

hafiftir

2. Emregnc

Emregnc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    74
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bugün açtım depoyu içi temizdi ama filtrede manzara korkunçtu sizinki gibi tel tel değildi ama kocaman bir balcık gibi parça yakıt çekiş yerini tıkamış.

umutd07, cenker_baba ve Çaloğlu bunu beğendi.
  3. blackman006

blackman006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    black man
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tekrardan merhaba. Yakıtımı bitirdim depoyu bir güzel temizledim elektrikli süpürge ile içindeki tortuları ve metal parçalarını çektim filtre temizliğinide gerçekleştirdim. Sonucunda araba artık 3 bin devirden sonra kesmemeye sabahları çalışmama problemini bir daha yapmamaya başladı. Yani artık araç düzeldi . Bu gibi sorun yaşayan arkadaşlar ustaya götürüp parça değiştirtmeden önce kesinlikle deposunu temizleyip öyle denesinler. Büyük sıkıntıdan ve masraftan kendi imkanlarım ile bu şekilde kurtuldum. Mazotu kesinlikle bilindik yerlerden almanızı ve yakıt içi katkılar kullanmamanızı tavsiye ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umutd07 ve gogo46 bunu beğendi.
  4. ndt man

ndt man Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    servet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Benim era 1.5 cdri aracımda da aynı sorun vardı. 2. ya da 3. viteste hızlanmaya çalışırken ya da normal giderken de birden stop edebiliyordu. Ama dikkatimi çeken husus depo azaldığı zaman oluyor stop etme sorunu. Depo tam dolu ise nerdeyse hiç stop etme gibi bir sorun olmuyor. Bende tavsiyeler üzerine depo içi temizliğine bakayım dedim ve bu konudaki gibi tortular vardı ama çok çok azdı. Boya kalkması gibi de durmuyordu ki deponun içi gayet sağlam pürüzsüz duruyordu. Ben yine de temizledim tabi.

Ancak şamadırayı elime aldığımda bi çatlak dikkatimi çekti. Bu çatlağı tamir etme şansımız var mıdır sizlere sormak istedim. Güçlü bir yapıştırıcı ile kapatsak mazottan dolayı bir çözünme felan olur mu sizce? Ne gibi bir yama yapabiliriz belirttiğim çatlağa.
    https://yadi.sk/i/adXXxYbj3N6nnP
    https://yadi.sk/i/wJtyZwY-3N6qph

Bu Sayfayı Paylaş