Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yağ Değişimi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ha_kan78 tarafından 19 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. ha_kan78

ha_kan78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    peki arkadaşlar Castrol EDGE 120-140 TL arasında neden satılıyor, yağlar arasındakalite farkı olduğuna inanıyorum, yok demek bence o da araba buda araba ayağını yerden kesmiyor mu mantığı ile aynı şey : ))
    benim asıl derdim yağ markasından ziyade neden Servisin kullandığı yağdan farklı bir yağ markasının GARANTİ yi bozabileceği.... ben yansanayii yol kenarında satılan bir yağ alayım onu koysunlar demiyorum ki...
    aslında GARANTİ den ziyade servise gidin , servis kazansın mantığı var...

2. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    edgeyı ben 65 lıraya alıyorum parcacımmdan magnetecde 45 lıra

3. burhan57

burhan57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de dün bakım yaptırdım 45 bin . magnetec wprof 5w-40 motor yağı kullandılar.4 x15 lira yazmışlar.

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Haymaşallah 7 Litre Yağ O Fiyata

5. a.sabri

a.sabri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [ ha_kan78]peki arkadaşlar Castrol EDGE 120-140 TL arasında neden satılıyor, yağlar arasındakalite farkı olduğuna inanıyorum, yok demek bence o da araba buda araba ayağını yerden kesmiyor mu mantığı ile aynı şey : ))
    benim asıl derdim yağ markasından ziyade neden Servisin kullandığı yağdan farklı bir yağ markasının GARANTİ yi bozabileceği.... ben yansanayii yol kenarında satılan bir yağ alayım onu koysunlar demiyorum ki...
    aslında GARANTİ den ziyade servise gidin , servis kazansın mantığı var...

Doğru, ben farklı servislerde farklı yağ koyduklarını gördüm ançak fiyat aynıydı. Bu konuda firmanın bir standartı olmalı ya da müşterinin istediği yağı koymalı. Kimse üzerine titrediği aracı zarar görsün istemez

6. ha_kan78

ha_kan78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  7. ha_kan78

ha_kan78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    2-3 kez yağ değişiminde marka değişikliği konusunu Hyundainin sayfasındaniletmeme rağmen maalesef cevap gelmedi ve Hyundai nin bu vurdumduymazlığına daha fazla dayanamadım, hafta sonu aracı Dumankaya servise götürdüm. klasik 45.000 bakımı dizel arac için 340 TL civarı oldu. extra mıdır bilmiyorum ama enjektör temizleme , motor temizleme gibi katkı maddeleri ile işlem yapılmış bunlarda fiyata dahil. Fren balatasıda hiç değişmemişti o da değişti ve toplamda 460 TL ile servisden çıktım.
    yağ markası konusunu servisde ki arkadaşa sordum ve banaDumankayanın aynı zamanda Toyata için de servis olduğunu orda kullanılan yağ marakasının kullanıldığını iletti , adını sordum ama hala ismi aklımda değil :)
    bu arada lastik değişimi gerektiğini ifade ettiler ve bana Michelin Energy saver lastikler için 190 TL fiyat biçtiler, ben aynı lastiği 115 TL ye takdırdım ve iyiki değiştirmişim sanki ayakkabınızn altına ortopedik dolgu malzemesi yerleştirmiş gibi araba yumuşadı : )) tavsiye ederim.

8. m.cagan

m.cagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eranın orjinal yağı yani serviste konulan yağ 5w30 diye biliyorum castrol 60 tl. fiyatı var.edge 80 tl.
    ama şunuda söyleyeyim castrolden castrole fark olabilir..bandrol farkı ;)

9. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    hepsıburada com da bırcok urun pıyasa fıyatının altında ama motor yagları sanayı fıyatlarının cok ustunde ordan almanı tavsıye etmem ben yagımı pendık oto sanayınde safak otodan alıyorum
    magnetec 10w40 50 edge 5w40 turbo dızel 65 bd vısco 5000 5w40 turbo dızel 60
    bende sordum dedım taklıt olmasın aga yok dedı 5-6 defa yag aldım hıcbır sıkıntı olmadı suan arabamda magnetec 10w40 var 6000km oldu 150-200cc anca eksılme oldu yagın durumuda cok ıyı gozukuyor

Bu Sayfayı Paylaş