Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Xxxx İstasyonu Sulu Mazot Satmakta

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda frekans76 tarafından 28 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. tolgacomert

tolgacomert Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen petrol sektöründe çalışan biri olarak tüm yakıtlar aynı yerden çıkar sadece tüpraştan yani. Çıkan yakıtlara marker uygulanır hepsi o.

2. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    bizim burda petrol ofisi var hep ondan alırız.opet'de var ama abim aldırmıyor kötü diye

3. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Abi sonuç ne oldu merak ettik gelişme yok mudur?

4. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    En sonunda Xxxx ten aradılar( bir hafta da belli olu demişlerdi 1.5 ay sonra aradılar).Nereden bir bahane uyduracaklarını bilemediler.Laboratuvar sonuçları depodaki sulu yakıtın opetin yakıtı olduğu ve sulu olduğu yönünde çıktığı için bahane olarak aracı satan bayinin sıfır aracı satarken deposundaki mazot suluymuş dediler baktılar olmuyor bu seferdearacın deposundan laboratuar için alına 6 litrelik yakıt örneklerinin konduğu cam şişelerin içinde su olduğunu iddia etti.Onlara dedim ki cam şişeleri sizin kalite kontrol elamanı getirdi, su mu yok içinde sıfır ambalajından çıkardı cam şişeleri( ben bunların başıma geleceğini bildiğim için bizzat kalite kontrol aracının gelip aracın deposundaki sulu yakıttan örnek almasını ısrarla istemiştim ) Sonra Müşteri hizmetlerindeki bayana dedim, ben 252 tl ile ne batarım ne çıkarım ama bu Xxxx in ayıbı olarak daima kalacak ve anılacaktır. Şimdi burada Xxxx belki şöyle düşündü.Sulu yakıtı kabul etsek Xxxx bayisinin (Xxxx in ) sulu yakıt sattığını kabul etmiş olacakları için gerçeği red edelim, inkar edelim yoluna gidiyorlar. Ama bilmiyorlar ki bu gerçek onlara daha çok zarar verecek.Her platformda bunu dile getireceğim.
    Artık bütün bunlardan sonra aranızda hala Xxxx ten yakıt alanınız var mı ?

Düzenleyen : frekans76

5. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Laboratuvar sonuçlarını yazılı gönderilmesini isteyeceğim.Ondan sonra yasal yollardan başvurumu yapacağım.Bakalım nereye kadar gidecek.

6. holiday40

holiday40 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    opet mi, asla almam

7. kd7610

kd7610 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de bugün Kars Selim ilçesinde Petrol Ofisinden aldığım yakıt sulu çıktı. Dizelde su var lambası yanıp sonuyor ama hiç uğraşacak zamanım yok.

8. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    ben askerdeykken askeriyenin istasyonundan dolduruyodum hep mazotu. ayda bi kere mazot pompasından su boşaltıyodum. transit minübüsün. sonra doblo geldi sıfır aynı yerden o araçlarada normal mazot koydular içindeki su kışın pompada dondu 1 ay çalışmadı arabalar sonra kademe geldi b.k etti canım arabaları

9. angel getz R

angel getz R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar ben de aracıma opetten euro dizel alıyorum şimdi sizin bu yazdıklarınızla şüpheye düştüm,peki nerden alacağız mazotu.

10. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Shell en iyisi. Yakıt tüketimi çalışma ses ve çekiş gücünde bariz fark yaratıyor.
    Buna karşın Opet'in mazotu donuyor, dumana sebep oluyor ayrıca kokuyor.
    Fiat Doblo 2.0 137hp ve BMW 5.30d ile bizzat denedim, özellikle BMW'yi sesinden ve duman sorunundan kurtardı Shell.

Doblo'da ise bariz çekiş gücü artışı ve kokusuz ve sessiz çalışma gözledik.

11. angel getz R

angel getz R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Her zaman opetten mazot alan biri olarak sizlerin bu yorumlarınızla az önce gelirken bp den aldım mazotumu bakalım fark yaratacak mı?

12. kd7610

kd7610 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Değerli hyundai club ailesi yakıtta su var ikazından sonra servisi aradım gelip depo boşalacak ve temizlenecek dediler. Ben de malum Kars Erzurum 200 km servis için gitmeden önce şu katkılardan bir deneyeyim dedim. Yine petrol ofisi ürünü küçük bir siyah plastik şişede temizleyici ve özellikle suyu ayrıştırıp atan bir katkı aldım. Arabaya koydum yaklaşık 4-5 saat sonra çalıştırdım ki madde ciğerine kadar işlesin. 4-5 saat sonra araba saat gibi oldu bir problem kalmadı. Aracım Hyundai Starex 140 bg CRDİ. Saygılarımla.

13. kd7610

kd7610 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Daha önce LPGli aracım varken Shell gaz kullanıyordum bariz fark vardı performansta. Fakat dizelde henuz deneme şansım olmadı.

14. şenan34

şenan34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben opetten ve bp den aldığım gazlar aracımı çok tekletiyordu ve shel ve lukoilden alıyorum sorunsuz ama opetin gazı gerçekten hem çabuk bitiyo hemde tekletiyo

15. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tüm yakıtlar Tüpraş'tan çıkıyorsa kalite farkı nasıl oluyor?

Bir de fazla deneme imkânım olmadı ama su olayını firmaya değil de istasyona bağlamak lazım. LPG ve benzini daha önce, nerdeyse hep Opet'in üç istasyonundan birinden alırdım ama son zamanlarda burdaki Total'i tercih etmeye başladım. Daha önce sulu benzin vakası yaşadığım firmaları sayacak olursam Total dışındaki hemen hemen firmaları söyleyebilirim. Opet'le ilgili bir sıkıntım yoktu ama burdaki Total daha yakın, fazla müşterisi olmadığı için de yakıt dinlenmiş oluyor ve yaptığım yol artıyor. Gazda da, benzinde de geçerliydi bu. Dizel hakkında konuşmak için de erken ama birkaç hafta içerisinde yorum yapabilecek fikre sahip olacağımı düşünüyorum.

Düzenleyen : tahrikk

16. YJ 0091

YJ 0091 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ne aygaz ne PO gaz nede diğerleri favorim total gaz yeni almaya başladım sanki arabanın begirleri çoğaldıhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

17. tureli

tureli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne opet ne petrol ofisi ne bp nede total hepside aynı totalle bir sorunum oldu hala cevap bekliyom gelmedi sadece mail atabildiler.Shelle mail atttım bi sorun için 2 güne kalmadan hemen aradılar ilgilendiler.Bence yine en iyisi shell.

18. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Büyük geçmiş olsun. Benimde başıma Bp istasyonundan aldığım yakıttan ötürü kötü durumlar yaşamıştım.

Bp'den 30 liralık yakıt almıştım. Araba ile trafikte ilerlerken arıza ışığı yandı. Sonra araba ile rölantide dururken hem aşırı vuruntulu ( Sanki arabada sub varda son ses açıkmış gibi vuruntu ) ve devirde 2000 civarından inmiyordu. Haftasonu olduğu için pazartesi arabamı servise bıraktım, ve sorunun yakıttan ötürü rölanti reaktörünün bozulduğunu dile getirdiler, neyseki garantiden parça değiştirildi ve olay uzamadı. Hemen evimin yanı başındaki Bp istasyonundan yakıt asla almıyorum almamda. Yakıtım bitsin yolda kalayım yinede almam.

Bu arada bu olaydan sonra Shell'den yakıt alıyordum, bana uzak olduğu için yaklaşık 10'km ve ne hikmetse Shell'den aldığım benzin ile menzilim hatrı sayılır şekilde kısaldı, defalarca denememe rağmen. Şu anda bahsettiğim Shell istasyonuda başka markaya dönüyor. Uzun zamandır Opetten yakıt alıyorum, bir problemle karşılaşmadım...

Başınıza gelen olay çok kötü bir durum bana görede öncelikle bu işin cezası o istasyona kesilmeli, Opette bunu en iyi müşteri memnuniyeti olarak size hasarın açtığı parayı ödemelidir. İnşallah bu tür konularda ülkemizdede ibretlik cezalar uygulanır...

19. istinyeanahtar

istinyeanahtar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    oktay akkaya özen-iş istinyeanahtar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar Kesinlikle Doğru Motorsiklet Kullanırken Başıma geldi. 10 T.L Motora benzin aldım normalde Full ibrenine gelmesi gerekirken yarım depo işaretine zor çıktı ve benzin istasyonu ile büyük bir sorun yaşadım. inanın hepsi aynı özellikle bu bidonla benzin alımı yasaklandıktan sonra adamlar istedikleri gibi at koşturuyor.

20. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar geçen süre içerisinde olumlu gelişmeler oldu.Bu gelişmeleri sonra bizzat paylaşacağım.Şuan sadece şunu belirtebilirim; Sanırım yanlışlarını anladılar, öyle sözde özür dilediler. Yaptığım masrafları ödeyeceklerini belirttiler.202 tl. lik servis faturasını Xxxx e gönderdim, yalnız sulu mazotun yerine aldığım 50 tl. lik akaryakıtın fişini bulamadım,(aradan 3 ay geçmiş) bulamadığımı fatura ile birlikte gönderdiğin ön yazıda bunu belirttim,ödeyip ödememek kendi vicdanlarına,müşterilerine verdikleri öneme kalmış dedim.Bakalım ne diyecekler.Eğer fiş yok diye ödeme yapmazlarsa yazıklar olsun diyeceğim. Bakalım göreceğiz bu hafta belli olur.

Düzenleyen : frekans76

Bu Sayfayı Paylaş