Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Xxxx İstasyonu Sulu Mazot Satmakta

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda frekans76 tarafından 28 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Geçmiş olsun. Vay be, biz de opet'e güvenirdik. Şimdi şüpeyle bakacağım artık.
    Ben anlamam kardeşim bayi, mayi. Markayı suçlarım. Denetleseymiş bayisini. Ben o istasyon a Opet diye giriyorum. demekki denetimlerinde gevşeklik varki, bazı bayilerde bu gibi durumlar ortaya çıkıyor. Adamın gözü kesiyor ki yapıyor. Acımadan yaptırım koysunlar, bayilikten çıkartsınlar. Bu sıkı denetim Opete çok daha fazla kazandırır. Yoksa diğer markalardan farkı olmaz. İmajını bir kaybetti mi de bir daha toplayamaz. Görünen kirlenmeye başlamış bile.

2. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

bilmem? bir iki tıklayıp öyle yazıyorum ondan mı acep?şu anda örnek
    aralık vermeden yazdım.çerçeve dibinden direkt olarak.böyle mi
    yazayım?sıcaktan belki kayıyordur.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

3. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bilmem dikkatimi çektide acaba bizde mi kusur var dedim.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Biraz da bende sıradan olmama merakı var küçükten beri
    dikkat çeksin diye özellikle yapıyor olabilirim.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    öncelikle geçmiş olsun.
    5 senedir akaryakıtta ilk tercihim opet'tir.
    esasında burda önemli olan konu markanın yanında istasyonun kalitesidir.
    opet merkez yönetimin konuyu hassasiyetle inceleyip mağduriyet varsa gidereceğine şüphem yok açıkcası.

6. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Düzenleyen : Levent

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yazık o kadar para verip araba alıyoruz binbir zahmet,adamların yaptıklarına bakın.Resmen limonata,Hakkınızı arayın sonuna kadar

8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    vallahi yazıklar olsun artık nasıl para kazanacaklarını birilerini nasıl kazıklayacaklarını şaşırıyorlar bilmiyorlarki araba nasıl alınıyor !

9. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    dava falan açıcakmısınız ? kalite kontrol görevlileri ne dedi ?

10. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bütün anlattıklarımı fotoğraflarla belirtmek istedim. Burada bayinin büyük kusuru olduğunu düşünüyorum.Tüm Xxxx i kötülemek gibi bir amacım yok.Ama şunu beklerdim. Bayi sonuçta xxxx i temsil ediyor,böyle bir durum var,müşteriye olumlu konuşup,varsa bir zararların karşılanacağının belirtilip müşterinin gönlünü almak yerine yalanlanması,iftira atması insanı üzüyor.
    Laboratuvar sonuçları gelsin,eğer yaptığım masrafları karşılamazlar ise ,zararımı tüketici hakem heyetinden talep edeceğim.
    Ama şurası da var; bazı şeyler para ile ölçülemez, cuma günü bunun yüzünden sinir harbi şeklinde geçen 6-7 saatimi geri getirmez.Bayinin bana öyle davranmasını artık xxxx e havale ediyorum. Her önüne gelene Bayilik verirlerse yada böyle bir olaydan sonra hiç birşey olmamış gibi al gülüm - ver gülüm işlerine devam ederlerse böyle sonuçlarla karşılaşmaları doğal,sonuçta kaybeden kendileri olacaktır.

Düzenleyen : frekans76

11. tolgacomert

tolgacomert Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle geçmiş olsun çok uzu dönemler petrolcülük ile uğraştım yanlış anlaşılmasın istasyonculuk değil petrol işi yani ana dağıtım şirketlerinin hepsini bilirim işleyişini markerlarını ıvır zıvır. Dediğiniz iş Opet ten kaynaklanan bir konu değil ,malesef ülkemizde üç kağıtçılar bu nedenle çok olduğu için böyle şeylerde bol miktarda oluyor istediğiniz kadar denetleyin yedek depolar gizli tanklar yapılıyor ve yindede böyle şeylere maruz kalıyoruz. Opetin denetimleri çok sıkıdır ayrıca tankerler dolum terminalinden dolumdan çıktıktan sonra marker yapılır bu marker epdk dahi incelese mazotun renginden kükürt oranından hangi şirkete ait olduğu anlaşılır ve tankerler çıktıktan sonra mühürlenir bu mühürler marker ve faturalara yazılır imzalar atılır ve yola çıkar istasyona gelindiğinde önce mühürler kont edilir gözlere bakılır ve boşaltma işlemi başlar. Benim resimlerde gördüğüm opete ait değil eurodizel ya da mal markersız çıkmış dışarı bu da imkansız...İstasyonu hiç düşünmeden mahkemeye ver ve dünya tazminat kaldıracağından şüphen olmasın ama opet firmasını mahkemeye verirsen bir şey kanıtlıyamazsın ve sen zararlı çıkarsın. Adamlar koç iştiraki ve türkiyenin sayılı avukatlarına sahipler. kaybettiğin taktirde avukat masrafına bir tane getz alırsn.

12. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    bende hep opetten alırım daha başıma böyle bişiy gelmedi bir kere shell almıştım o mahvetmişti aracı,geçmiş olsun.

13. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam. Türkiyede tazminatlar öyle Amerikadaki gibi olmadığı için mahkemenin vereceği tazminat çok komik kalacaktır.Amacım da bu değil zaten. Ayrıca ben de bir avukatım ve üstelik Koçun şirketlerinden birinin avukatlığını yapmaktayız.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifO konuda bir sıkıntım olmaz.

14. tmsh

tmsh Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Üç senedir opetten mazot alıyordum. Geneldede aynı istasyondan. İşe yeni giren bir elemanın benzinli modeli bulunmayan citröen berlingo aracıma benzin koymasından sonra birdaha uğramadım. Bahsettiğim istasyon Eskişehir-Sivrihisar caddesindeki istasyon. Yakıtı boşaltmak için aracın deposunun sökülmesi gerektiğini öğrendiklerinde sizin bahsettiğiniz gibi suçu bize yıkmaya çalıştılar, daha sonra Kanal26 TVsini aradık. Daha istasyodan ayrılmadan arkamızdan bağırmaya başladılar.Bir anda insafa geldiler. Gece 22:00 a kadar aracın deposunu boşalttılar. Çekiciyi falan yolladılar anında. 50tl lik benzini boşaltıp 60 tllik benzin doldurdular.

Artık yine Sivrihisar caddesindeki petrol ofisinden yakıt alıyoruz. Hergün 50 liralık artık alıştılar sormuyorlar bile ne kadarlık diye.

15. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Attığım mail üzerine az önce Opet' ten aradılar. şikayetimi sordular, bende benim şahsi bir şikayetim olmadığını ve gönderdiğim linki incelemelerini söyledim. Eğer şikayetçi olduğunuz bir bayi varsa size mutlaka araç ve görevli göndeririz dediler. Bende linkte şikayetçi olunan bayiler bulunduğunu ve mutlaka ilgilenmeleri gerektiğini düşündüğümü belirttim. Bilgilendirme için teşekkür ettiler ve linki (bu konuyu) ve belirtilen bayileri inceleyeceklerini söylediler. Umarım ciddiyetlerini sürdürürler.

16. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam bir mesajınıza size geri dönmüşler,aramışlar,beni daha arayan bile olmadı.Gel de üzülme.Neyse şu laboratuvar sonuçları bir çıksın bakalım. Evet araç gönderiyorlar ama ne zaman o soru işareti ama.Olması gerektiği zaman araç geliyor mu ? önemli olan bu.Yoksa rutin denetimlerini zaten yapıyorlar.Umarım kimsenin başına böyle üzücü olaylar gelmez,

17. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    üstadım umarım sonuç olumlu olur.. bizim elimizden gelen şu anda ancak bu..

18. umutciftci

umutciftci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok geçmiş olsun
    her zaman shell'i tek geçerim ve sürekli ondan yakıt almaya özen gösteririm. bazı durumlarda zaman zaman opetten de aldım ama shellden yakıt aldıktan sonraki araç performansını hiç bir zaman yakalayamadım
    saygılar

19. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun... benim daha önce benzinli aracım vardı
    6 senedir opetten alıyordum benzini
    ciddi bir problem yasamamıstım
    simdi dizeli de opetten almaya devam ediyorum
    ama bir arkadas petrol ofisi'ni önerdi
    onun dizeli hakkında ne dersiniz?

20. holiday40