Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

xenon taktırmak için..

'Getz Forum - Club' forumunda meriç tarafından 19 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kesinlikle hayır mükemmel bir görüşe sahip olacaksınız.mercedes bmw gibi aydınlatmanız olacak..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. meriç

meriç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki mercek taktırma fiyatı nasıl ve bunun için ek bi cam taktırıcakmıyım farlara..?

3. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    xenondan daha pahalı bir tek onu biliyorum

4. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım avrupada bu merceksiz xenon işi yok. keşke burdada olsa. hemen cezayı kesseler, bak o zaman kimse yapıyomu. arabalarda bazı şeyler standarttır. ama bunlar türkiyede standart olmaktan çıkıyor. Örneğin almanyada ford transit minibüslerin bütün koltuklarında emniyet kemeri vardı burda yok, arka sis lambası sadece sol da veya ortada olur burada sağda solda iki tane fren le karışıyor, sis lambaları sadece siste acılır bizde kızların oldugu yerlerde... bu gibi standartları cogaltabiliriz. far uzunluğu da bir standartta bağlıdır. fabridan aldığımız far ayarlarını motor bölümü hariç yükseltemeyiz. motordan yükseltsen muayenede gecemezsin.

bence sen önümü gündüz gibi uzun mesafeli göreyim istiyorsun. buna yaklasamazsın ama orjinal farlarını daha iyi osram, philips ile değiştirirsen belki biraz sonuc alırsın.

Düzenleyen : ozden61

5. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yetmiyor ne yapsak yetmiyor zenon takılıyor başka bişe aklına geliyor insanın en güzeli dolmuşa binicen vergi derdi muayene sıkıntısı benzin bitti arkadaş istedi yağ değişimi geldi derdi yok heleki birde park problemi hiç yok :) mercek işi ile halil bey ilgileniyor du

6. meriç

meriç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısınız tabi.. teşekkürler sağolun..

7. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yalçın bey ben yapmıyorum artık bıraktım sadece önceden konuştuğum kişilerin kini yapacağım.350 ila 500 lira arası masrafınız olacaktır..

Düzenleyen : Halil ŞAHİN

8. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Valla ben taktırdığımda bu mercek olayından haberdar değildim ama elimden geldiğince far ayarını 2-3 konumunda kullanmaya çalışıyorum,o zaman ışığı tam karşıya vermiyor. Dolayısıyla karşıdan geleni çok rahatsız etmiyor. Bakalım, bir bütçe ayarlayabilirsem mercek düşünüyorum.

9. meriç

meriç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kac bin kelvin taktırdınız acaba ?

10. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet ben bugün aracıma farlara zenon taktım. kendim motorsiklet servisi olduğum için lambaların montajını kendim yaptım. motorlardan alışık olduğum için zorlanmadım. birde sanayide takdırmak isteseniz içinize sinmiyor sağdan soldan kablolar sallanıyor yarın resimleri çekip koymayı düşünüyorum. sislere de zenon değilde en azından sarı yanmaması için beyaz ampül sipariş ettim ama lambaların iki çeşidi olduğu için bana yanlışı gelmiş onu şimdilik takamadım gerçekten güzel bir görüntü oluyor tabiki arkadaşların dediği gibi zenon çok göz alıyor zenonun ampülün başındaki kafesi çıkarmazsanız göz almaz eğer kafesini çıkarırsanız göz alır ve karşıdan elenin gözünü alır.

11. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
  12. meriç

meriç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok güzell güle güle kullanın allah kazadan beladan korusun hepimizi.. :)

13. erhan-77

erhan-77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu getz için xenon kiti h4 oluyor değil mi ? kısa ve uzun olarak ayrılmıyor diye biliyorum ben ama nasıl olur ?
    benim 207 de kısa ayrı uzun ayrıydı ama getz de sanırım tek oluyormus.

Düzenleyen : erhan-77

14. marion

marion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ewt getzler için h-4 oluyor hem kısa hem uzun ikisininde xenon yanmasını istiyorsan h4-3 alman gerekiyor yok benim sadece kısalar xenon yansın uzunlar normal yansın diyosan h4-2 alıcaksın yani getzlerde tek ampulden yakıyorsun kısa ve uzunları ama ben h4-3 tavsiye ederim benimki öyle memnunum h4-2 alırsan kısalar beyaz uzunlar sarı yanar kötü olur tavsiye etmem ..

15. kepuze

kepuze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim uzunlar sarı ve bence o kadar da güzel oluyor ki çünkü sellektör yaptığımda beyazdan sarıya sarıdan tekrar beyaza geçmesi paparizelerin art arda flaş patlatması gibi oluyor ve bi hayli de dikkat çekiyor ha tabi bu fukara avuntusu onu da ekleyim çünkü 50 tl daha fazla vermek zoruma gittiği için yaptırmadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

16. erhan-77

erhan-77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

yani ben şimdi sadece kısalarda yansn istiyrm benım suan kı 207 de oldugu gibi 8000 k kısa ayrıca park ampülleride led beyaz.
    şimdi getz ın far yapısını bılmiyorum ama bazı araçlarda mesela sadece kısalar yandığı halde kenardan köşeden sarı ısık çıkıyor görüntüyü bozuyor byle olsun istemiyorum..bu yuzden ne yapmam gerek uzunlara xenon yapmasam da net görünümü alabılırmıyım ?

Bu Sayfayı Paylaş