Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Xenon Far Yasak!!!

'Sohbet' forumunda g_gnr tarafından 23 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    bu ara benım de çok sınırlerımı bozuyor ayarsız ve bılınçsız kullanılan xenonlar.özellıkle rıze de mınıbuscu esnafı tofaş grubu... adamlar kısa uzun sıs masmavı ortalığa sankı bakın lan bize der gibi dolaşıyor.polısler baska basıt mesele olsa cezalalrla anamızı ağlatır ama böle bilinçsiz şekıl meraklılarına,hiç bi şey dediği yok...

2. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşlar dün aracıma resimdeki ampüllerden aldım. aydınlatma oldukça iyi. hoş bir görüntüsü var. tavsiye ederim.

3. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    doğru diyorsun özellikle minibüsçüler takmışlar xenon. zaten arabaları yüksek karşıdan gelidiğinde gözüne ışık tutulmuş bıldırcın gibi kalıyorum. hepsi tamamen gösteriş. fakat anlamadığım trafik polislerinin gözlerinin önünde yakıyorlar. madem bu yasak neden ceza verilip anında söktürülmüyor. ben takacak olsam anında sökütürürler eminim.

4. Forza1903

Forza1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ceza Kesilicekse İlk Belediyelerin Yol Kenarlarını Süpüren Araçlarına Ceza Versinler...

5. Morisaki

Morisaki Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İnsan hayatını göz göre göre tehlikeye atacak kadar ahmak olanlar bu ışıkların yasak olduklarını bildikleri halde kullanmaya devam ediyorlar. Özellikle ticari amaçlı araçlarda sıkça rastlanan bu uygulamaya taviz verenlere hesap sorulmalı. Yolda giderken resmen kör oluyoruz.

6. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Bende Xenon kit almayı düşünüyorum.Eğer alırsam Far ayarını 1. Hizada kullanırım.Kimsenin gözünü almamış olur.

7. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    3-4 abaza abartı modifiyeli bir arcın içinde polisin dikkatini çekerse durdurulmayacaksa bile polis onu durdurur. Bakar emniyet kemerleri takılımı, cam filmi var mı, evralar tamam mı, alkol var mı?.... vs. Ama ben eşimle, çocuğuma bir yere giderken sadece xenon farım var diye beni durduracak polisin alnını karışlaım. Haa durdurursa da nerden anlaycak ki orjinal olup olmadığını. Bu adam Hyundai montaj hattı işçisi mi? Diyelim ki anladı ve yazdı cezayı. Paşa paşa öderim ve asla söktürmem. Çünkü hiç birşey önümü daha iyi görmemden önemli değil. Ve 2 yıldır uzun farlarını açan kazma sürücüler dışında hiç bir rahatsızlık hissetmedim karşımdan gelenlerden.

Bu Sayfayı Paylaş