Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

xenon far tavsiyesi

'Accent Forum - Club' forumunda serseri_32_1907 tarafından 11 Ağustos 2008 tarihinde açılan konu

1. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    strongironda gitti ya arkamdan konuştu demez inş cvbı yazmada geciktim bu aradada çıkmış o

2. poet21

poet21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    arkadaşlar 29 aralıkta çakırlar hyundai a sordum h4 motorlu xenonu 2 taksit 350 ytl dediler

4. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşlar 160 ytl'ye interneten aldım kendimde montajını yaptım..
    Ancak rölesinde sorun yaşadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif hyundailerde kısa uzun çalışma prensibi farklıymış.. elektirikçiye götürüp rölede değişiklik yaptırdım buda bilginize.. Toplamda kargo dahil 185 liraya geldi bana çokta güzel oldu geceler gündüz artık https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif..

5. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çin mallarındanmı aldın .markasını yazarsan sevinirim

6. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bazı arkadaşlar xenpn konusunda yanlış düşünüyor.evet xenon pahalı gerçekten.ama işlevi ve görüntüsü herşey değer.ben 400e taktırdım hem kısa hem uzun ama taktırdığım xenon nette 500 ytl idi.hemde bunu serviste taktırdım.8000 k kısa+uzun.arkadaşlar era da merce olmadığı için ışığı dağıtır fakat siz bunu minumum seviyeye indirebilirsiniz.mesela farınızı temiz tutmanız gerek.sonra far ayarından en aşağı getirin yada 1 derece yukarda olsun far.siz gidip en yüksekte kullanırsanız her ışık göz alır.birde dandik çin malları var.bunlar özellikle göz alıyor.bendeki modacar hılltop.isteyen google dan baksın fiyatına.modacar çok kaliteli ürünler ithal ediyor.daha yeni kılıf aldım birazdan atcam siteye

7. exliyim

exliyim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun arkadasım xenon gercekten cok muhtesem bısey her aracta olması gerek bence

8. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    beyler bu ışıgı dağıtma durumu nedir. bende taktırmak istiyorum fakat kulaktan dolma duyduğum için taktırmıyorum. ışık dagılır düzgün göstermez denirken neyi kastediyorsunuz bu konuda biraz bilgi verirmisiniz ???????

9. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    beyzade mercek far olmazsa belli bir yörüngede ışık gitmez.yeni xenonlu araçlara bak hepsinde mercek vardır.ama bizim eranın farında şapka var o yüzden ışığı pek dağıtmıyo ama mercek gibi olmaz tabi.fakat merceğinde şu dezavantajı var ışığın gücünü kesiyo.yani bizde mesela çok iyi aydınlatan far mercekte dağılmadığı için ışık oranı az oluyor.

10. Misafir

Misafir Guest

aslına bakılırsa xenon merceksiz ve far yıkama sistemi olmadan yasal birşey değil..bu yuzden merceksız far ınsanların gozunu aşırı derecede alır..ama bizim şuanda mercek taktırma gibi bi lüksümüz olmadığı için xenon taktıktan sonra far ayarını en iyi şekilde yapılması lazım ve farlarınızı sürekli temiz tutmanız lazım..ayrıca bu ışığı dağıtmama konusu ucuz xenon dıye tabır edılen çin mallarında oldukca fazla gorulmektedır..size önerim eğer alıcaksanız paranıza kıyıp phılıps yada mtec alın ki işinizi görsün..bu dediğim markalarda ışığı düzenli dağıtmama gibi bir problem oluşmaz..

11. exliyim

exliyim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

arkadasım mercek taktırma gıbı bı luksumuz var ben admirelere getzlere el yapımı cok mercek far gordum hıc bı ozellıgı yokkı sadece ısıgı dagıtmıyo o kadar bu konuda yanlıs yorum yapmıyalım=)

12. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    hayırlı olsun hangi siteden aldın ayrıca motorlumu yanılmıyorsam sizin aracın far camları şeffaf değil problem çıkmadımı.bende alsam montajda yardımcı olabilirmisin.

13. Misafir

Misafir Guest

taktırma lüksün olcak kadar zengin olabilirsin birşey diyemem buna..ışığı dağıtmıyor o kadar diyorsun..ışığı dağıtmadan dırek yansıtması cok kucuk bı olay gıbı konusuyorsun..bilip bilmeden yorum yapmayalım..!!

14. exliyim

exliyim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cok buyuk malıyetıde yok yanı 20ytl fln merceklr ama onu farın ıcıne monte etme ıslemı zor ama olmıcak dıe bısey yok yanı kardesım ısıgı dagıtmadan yansıtması kolay tabı sonucta dagılmamasını mercek saglıyo ve abartılcak bı ozellıgı yok mercegın.ayrıca bazı arabalarda olmadıgı ıcın sonradan takılan angel beyınlerını bılırsın sence onlar fabrıka cıkısımı hayır sonradan yapılan bir işlem

15. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar bencede xenon far karşıdan gelen sürücüyü çok zorluyor. Sanki güneşe bakıyormuş gibi.Daha dün akşam arkamdan gelen Hyundai takside vardı xenon acaip rahatsız etti beni. Hakikaten mercekli olanların ışığı rahatsız etmiyor.
    Birde merceksiz olan farlara takılan mercek ne kadar sağlıklı? Bu arabanın farı arkadaşlar, el feneri değil. Bence bu konu uzmanlık ve mühendislik işi.

16. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Far ayarını yaparsanız farı yüksek tutmazsanız kimsenin özünü almıyor.Benim arabamın farlarındada var xenon far ayarını en alt kısma getirdim.Yolda kimseyi rahatsız ettiğini düşünmüyorum..

17. Misafir

Misafir Guest

Hocam bende çok istiyorum ama yolda birkaç tane gördüm böyle gerçekten rahatsız ediciydi. Far ayarını en alta almak mantıklı ama bu seferde gece yolculuklarında size yorucu olmuyormu bu durum. Zira görüşünüzü kısıtlamış oluyorsunuz...Olmuyor musunuz?

18. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Genelde şehir içinde kullandığımdan sorun olmuyor.Şehir dışına çıkarsam mutlaka değişiklik olacaktırhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

19. Misafir

Misafir Guest

kim ne derse desin merceksiz xenona karşıyım ben..20 ytl dediğin mercekleri bence aracına hiç takma daha iyi..sonradan takılan angel farların merceklı hazır orjınal farların yanı..onların mercekleri de çok kalıtesız..eğer mercek takıcaksan hella dan şaşmıcaksın ki onlarında tanesi 70 lira falan..bu işin montajı far ayarı vs bisuru işlemi var..kusura bakmayın bi xenon takıcam diye bu kadar para harcayamam..

20. Misafir

Misafir Guest

üstteki normal merceksiz xenon alttakı mercekli xenon..bu resimden sonra ben daha yorum yapmıyorum herşey açık..!!!
    merceğin pek bi avantajı yok diyenlere..

Bu Sayfayı Paylaş