Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

xenon far tavsiyesi

'Accent Forum - Club' forumunda serseri_32_1907 tarafından 11 Ağustos 2008 tarihinde açılan konu

1. predatior

predatior Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende osram cool blue 5000 k kullanıyorum. iç lambayıda değiştim. tabiki xenonun yerini tutmaz ama biraz olsun hevesinizi giderebilir. aydınlatma açısından pek iyi olduğunu söyleyemem. ama görüntü olarak idare eder.

2. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş eğer gerçekten almayı düşünüyorsan özelden yaz bana çok makul bi fiyata alabilirim sana

3. Strongiron

Strongiron Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar xenon hem onunuzdeki kişinin gozlerini rahatsız ediyor hemde yolda sizlerin gozunuzu yoruyor tamam çok guzel beyaz yakışıyor arabaya ama ondeki kişiden surekli bela yiyip kufur yiyicegime hiç takmam daha iyi .......çunku arkama xenonlu biri geldigi zaman bende bela okuyorum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley35.gif

eger çok beyaz fark istiyorsanız h4 lamba takın karşı tarafıda kör etmez ve dikkat çekmezsiniz minibuslere takılan mor ışık gibi herkezde olmaya başladı....
    Düzenleyen : Strongiron

4. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Başkaları için özellikle uzun yolda canımı ve malımı tehlikeye atmam peki ya siz atarmısınız?Önünüze göremiyorsunuz ve çukura girdiniz hadi ilkinde bişey olmadı peki ya 2incide olamıycağına kim garanti verebilirki?

Bana göre xenon aksesuar değildir bi araçtır.Buna bu gözle bakmak gerekiyor.

5. Strongiron

Strongiron Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kusura bakmayın 5 senedir araç kullanıyorum orjinal farı xenon degil yolumda ve azami hızımda dikkatli gittigim surece hiç bir olay yada kaza geçirmedimotobanda e-6 ve e-5 te bole bir problem kesinlike olmaz ama şehir içinde 150 km hızla giderseniz tabiki canınızı ve malınızı tehlikeye atarsınız

ayriyetten okadar araba firması aracın orjinal sarı farını koymuş bole bir problem oldugunu duşunseler neden xenon takmasınlar hepsine neden free degilde yasak urun olupta polis tarafından uyarılan bır araç olsun ???

bence o göstetişten ve insanların gözünü kör etmekten başka birşey degil

6. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz.İlk aracım peugeot 106ıydı aracımı aldıktan 6ay snra falan xenon sistemi taktırdım ozamanlar baya pahalıydı.Xenon takıldıktan snra yola koyuldum ve kendi kendime şimdiye kadar ben önümü görmüyorum dedim kullanan birçok arkadaşım var ve hepsi benimle aynı fikirdeler.Şu forumda 100kişi xenon kullanıyorsa 100üde böle der.Bu değişmez.Bunun gösteriş veya insanların gözünü kör etmekle alakası yok.Geceleri daha rahat önünüzü görerek hatta yan şeritteki arabanın bile farlarını kapatıp gidecek şekilde seyehat etmeniz kadar güzel hiçbirşey yok.Arkadaşınızda sağınızda solunuzda xenonlu araç varsa mutlaka gece kullanmanızı tavsiye ediyorum ondan sonra fikir ve görüşlerinizde değişiklik olursa buraya yazmanızı rica ediyorum.Ayrıca orjinal olarak sarı far çıkan araçlar düşük donanımlı araçlardır.Neden bi x5 te x3 te veya mercedesin bi modelinde sarı ampül takılı değil?Her araca fabrikasyon xenon taktırma imkanınız vardır.Sizin tercihinize kalan bişey bu sonuçta.ama mutlaka tavsiye ediyorum xenon'lu bi aracı mutlaka binin bi karanlık yolda kullanın.Başkada bi tavsiyede bulunamıycam doğrusuhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifHürmetler...

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ayrıca ben mi yanlış anladım yoksa siz mi öle sölemek istediniz?

hepsine neden free degilde yasak urun olupta polis tarafından uyarılan bır araç olsun ???

Trafik polislerinin xenonlu araçları uyarma gibi bi lüksü yoktur..Trafik kurallarına aykırı bi durum kesinlikle söz konusu değildir.

8. Strongiron

Strongiron Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

dikiz ayna ve yan aynadan gözümü deli gibi yaktıgını ve gözlerim yolda giderken kıstıgımı ve dikkatimi dagıttının farkındamısın peki xenon farlarınla ve bir çok kişiye bunu yaptıgınıaşırı derecede rahatsızlık verdigini duşunsene butun araçlarda ixenon far oldugunu napcaz aynasız arabamı kullanıcaz yada kör körmü araba kullanıcaz bunun açıklamasını yap bana bende yarın hemen taktırıym 3 arabam var 3 unede taktırıcam hemen yarın ayriyetten bende çok seviyorum beyaz farı ve gittim h4 altım xenon degil sarı far gibi beyazı
    Düzenleyen : Strongiron

9. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kusura bakmayın ama xenona gereksiz ve sadece aksesuar diyenin şöförlüğünden şüphe duyarım ben.Tek sözüm budur

10. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet gayet iyi farkındayım herşeyin.Bütün araçlar en azından şehir içinde far ayarlarını aşağı indirseler bi sorun kalmaz.Sizin arkanızdan gelen aracın ışığı sizin arabanızın bagaj kapağında kalır.Ben size taktırın demiyorum bunun içinde bişey sölemem söz konusu olamaz.Ancak 1 kere olsun deneyin diyorum.Benim ve birçok xenon taktıran arkadaş gibi ''ohh be ben şimdiye kadar önümü göremiyomuşum'' sözcüğünü kendi kendinize sölerseniz ve malınızı canınızı daha fazla güvende hissederseniz xenonu ozaman taktırırsınız.

11. Strongiron

Strongiron Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

bakın ben daha 23 yasındayım yasınızı bilmiyorum 18 yasına girdigimde ehliyetim elimdeydi ama bir xenon fara dayanarak ve yazdıgım yazıya cevap vermeden bole bir tabirle şöfürlügümü aşaglamanız ve xenona aksesuar diyenden şuphe duymanız çok ilginç.... siz böle dedikten sonra ben nedesem boş olur iyi geceler iyi gunler

12. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet benimde yaşım 22 ehliyetimi almadan 3 ay önce aracımı alıp zevkime göre düzenledim.Konu o değil şuanda.kısacası 4 senedir kendi aracımın tepesindeyim.Ondan önceside var ama illegal olduğu için bahsetmiyorum bile.Ama gerçekten xenona karşı düşünceleriniz bana göre biraz yanlış.Sizin kullanmama sebebiniz trafikteki dğer sürücülerin rahatsızlığınıdan dolayı anladığım kadarıyla?buda bi saygı meselesidir.peki şöle bişey sorayım.

Yolda giderken diğer sürücülere nekadar saygılısınız?Sağdan sola makas atarak yolda ilerlemeler...Hızla yawaş giden bi aracın arkasına yanaşıp inatla sellektör yapmalara vs vs örnekler çoğaltılabilir.Bunları yapmıyormusunuz.Tamamen 80 yaşındaki bi dede veya 30 yaşındaki bi bayan gibi mi araç kullanıyosunuz.Verdiğim örnekleri yanlış anlamazsanız sevinirim.Şahsınıza yönelik kesinlikle bi hakaret söz konusu değil.

13. Strongiron

Strongiron Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

yazınız çok guzel gidoyorken bayanları arada biraz aşalamışsınız gibi benim annemde araba kullanıyor .... ve bayanlar degilde sanki hep erkekler biyerlere giriyor yada sarhoş bir şekilde kaza yapıyor gibi...
    şurda kuran uzerine yemin ederimki trafik kurallarını hiç bir şekilde aşmadım ve 4 arkadaşımı kaybettim birtanesinin kopmuş kolunu ambulansa koydumbiri içkili bir şekilde ve kemersiz bir şekilde takla atıp ilk seferde boynu kırılarak oldu

EGER SIZIN SONUNUZUNDA BOLE OLMASINI İSTEMİYOR VE SİZLE BİRLİKTE DİGER İNSANLARADA ZARAR VERMEK İSTEMİYORSANIZ LUTFEN KURALLARA UYUN BIR GUN AMBULANSTA GIDEN AİLENİZİN BİR FERDİ OLA BILIR VE O AMBULANS YOLUNDA ÖLEN ÇOK OLDU HASTANEYE YETİŞEMEDENBU TURKİYENİN EGİTİMSİZLİGİNDENDİR iyi geceler

14. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bende çok iyi bilirim trafik kazasını.Kendim geçirmedim ama çok çok yakınımı trafik kazasında kaybettim.Onun için bi ambulans gördüğüm zaman ona yol vermek için sürekli sağ şeride kırarım.Yanımda araç varsa bile kapı kapıya yanaşırım.

15. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ayrıca bayanlar trafik kurallarına uyuyor ona bişey demiyorum ancak,Çok panik olup trafiğin düzenini ve akışını bozan hal ve hareketlerde bulunuyorlar.

16. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş sinirlenecek bişey yok ortada.Bende 18 yaşına girdiğimde ehliyetimi aldım ve benimde yaşım 23 ve 5 senedir her günüm araba yada münübüsün üstünde geçti.Ehliyeti almadan önceki yıllarımdan bahsetmiyorum bile.
    Tamam sen saygı açısından xenon iyi değil diyorsun ama benim xenonum var ve farımı yukarı kaldırmışım xenonum güzel gözüksün diye(bunu yapan insanımız çok var) önümdeki araçta bundan rahatsız oluyor işte bu saygısızlık ve senin kötü laf söylemene sebeptir.
    Ama efendi bi şekilde far ayarını yapmış adam sadece kendi görüş mesafesini görebileceği şekilde ayarlamış insanlarda var ve bu insanların xenonlarından hiçbir şöför rahatsız olmaz Seni ben çok iyi anlıyorum bahsettiğin şey sadece karşı tarafın artsliğiyle ilgili.
    Xenonunlu araca binip şöyle bi 10 km gitmeni tavsiye ederim.daha sonrada kendi sarı ampüllü aracına bin o zaman xenonun iyi bişe olup olmadığına karar vereceksindir.Bilmiyorum belkide bunu yapmışsındır belkide yorumlarından bunu sezdim ve o yüzden o senin kızdığın kelimeyi söyledim.

17. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aha burks bu benim yukardaki yazıma çok benziyo kopya mı çektin yoksahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

18. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

19. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    senin yazdıklarını hiç okumadım desem ne dersin

20. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aynı fikirdeymişiiz meğer derimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş