Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

xenon far artık ağır kusur

'Sohbet' forumunda panzer tarafından 21 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sislerdeki xenon ne kadar yere yatırsanız da göz almaması mumkun değildir ki işlevsel acıdan hiç bir gecerliliğide yok.sizlerde tamamen sarı halojen veya mercekli sislerde 3000k xenon kullanılmalı..yıllarca söylüyorum,yine söylüyorum merceksiz olup da (fabrikasyon olanlar hariç çünkü onların reflektörleri xenonun ışık gücüne göre tasarlanmakta)göz almayan xenon yoktur...benim farlarım ayarlı ve merceksiz xenon kullanıyorum kimsenin gözünü almıyor demek sadece savunma ve kendinizi rahatlatmadır.. Eleştirim sizi incittiysede kusura bakmayın..son zamanlarda bunu öne sürerek milletin canını yakan ve yakmaya devam eden cok malesef..

2. umutisbecr

umutisbecr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    orjinal xenon farlarda otomatik seviye ayarlayıcısı olacağından dolayı böyle kusur çıktı vatandaş xeno farı aracına tadilat yani proje çizdirerek taktırması gerekir kimse bilmiyor böyle prosedür uygulatılmıyor.En kolay yol xenon çakma taktıranlar söktürecekler

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    söktürmezler muayeneye girmeden 5 dakka önce orjinal halojen ampülleri takarlar muayeneden çıkdıkdan sonrada 5 dakkada xenon ampüllerini geri takar..

4. punisher-26

punisher-26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    PSA

Bu Sayfayı Paylaş