Merhaba araca xenon far ve Amerikan park yapsak garanti dışı olabilirmi korkuyorum çünkü on sağ far 1 ay önce buğu yapması nedeniyle garanti kapsamında yenisiyle değiştirildi ben taktiktan sonra olurda aynı sorun veya benzer bi sorunda aracı garanti dışı yaparlarmi Teşekkürler
Elektrik sistemine müdahale edeceğiniz için, aracın elektrik sistemi garantisinde problem yaşamanız muhtemeldir. Xenon içinde ampulu kapatan kapak kablo için deliniyor.farın içinde Su, nem vs. olursa alın bunu değişin diyemezsiniz.Tavsiyem xenon u serviste taktırın o zaman söz hakkınız olur hiç yoktan.
Servis xenon takmaz heralde çünkü merceksiz xenon kullanmak karsi daki suruculerin gözünü alıyor Tapatalktan gönderdim.
Ben elantrayı 2012 de teslim almadan önce taktırmıştım. Servisler xenon takıyor yani.Mfk falandı taktıkları 250 tl. Osram varsı 400 tl idi o zaman. Mfk 3 yıl sonra sıkıntı yarattı sonrasında kiti komple söktürüp dışarda farklı marka taktırdım.
Servis takıyorsa çok iyi marka veya ne kadar gideceği pek umrumda değil acikcasi garanti kapsami tek derdim çünkü hyundai her sorunu garantiye sokup cozebiliyor