Değerli Üyemiz, Web sitemizi gecikmelide olsa tekrar yayına açıp satışlara başladık. Bu gecikme için sizlerden özür dileriz. İnternetten yedek parça satış hizmetimizi artık İstanbul/Kartal' dan veriyoruz. Yeni iletişim bilgilerimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Web sitemizi yeniden şekillendirirken sizin görüş ve önerilerinize ihtiyacımız var. Lütfen bize her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi yazınız. Tekrar sizlerle birlikte olmaktan onur duyarız. Saygılarımızla ***Yasaklı*** Ak Otomotiv Yedek Parça San. Tic. Ltd. Şti. Eski Yakacık Yolu (Siemens Karşısı) No: 128/5 Hol No: 13/B 34870 Kartal / İSTANBUL Telefon: (0216) 473 37 00 (pbx) Gsm : (0555) 800 52 15 Fax : (0216) 488 84 55 e-posta: destek@akparca.com www.akparca.com
Hani Yeni Fiyatlar Olacaktı, Hani Yeni Ürünler Olacaktı.. Benim Sitede Gördüğüm DEğişiklik Üstteki Bannerdaki No İLe Alttaki Adres..
geçtiğimiz cumartesi günü baskı balata seti almak için gittim. farklı bir tabelaları var, ***Yasaklı*** şeklinde değiller.sitede var görünen ürünler yoktu, bir beyefendi yardımcı olmak istedi ama yapacağı çokta birşey yoktu. gmc diye bir model var elimizde dendi. fiyatına 90 tl dediler forum iskontısu dedim arada kaynadı bende almaktan vaz geçtim. bence başarısız bir operasyondu..