arkadaşlar windows 7 işletim sistemi ile ilgili sorunlarımızı ve öğrenmek istediklerimizi burdan paylaşabiliriz ben başlatayım eve geldim ve evdeki bilgisayarımda dvd sürücümün kaybolduğunu gördüm aygıt yöneticimden bakınca windows bu donanımın aygıt sürücüsünğ başlatamıyor ( kod 37 ) veriyor defalarca kaldırıp yeniden kurmama rağmen düzelmedi ne yapabilirim_? deli olacak eve geldim evdeki pc cd rom görmüyor durup dururken
isa abi aygıt yöneticisinden sürücüye sağ tıkla kaldır de makinaya reset at büyük ihtimal gelir tekrar.
Ariza donanimsal isa abi , buyuk ihtimal kablosudur. HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ALT+R ile bas ve ÇALIŞTIR açılsın. Çalıştıra regedit yazın kayıt defterı duzeleyıcısı acılcak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde, Bilgisayarım'ı ve ardından HKEY_LOCAL_MACHINE öğesini genişletin. 2. SYSTEM öğesini ve sonra da CurrentControlSet'i genişletin. 3. Control öğesini ve ardından Class'ı genişletin. 4. Class altında, {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} öğesini tıklatın. 5. Sağ bölmede (konu alanında), LowerFilters ve UpperFilters bunu sılın sonrada bılgısayarı yenıden baslatın duzelcek
Windows 7 Ultimate Media Center Edition DualCore Intel Pentium D, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 9500 GTTOSHIBA DT01ACA050 ATA Device (465 GB, IDE) yüklü aynı sorun bende de var ama verdiğiniz yolu izlediğimde LowerFilters ve UpperFilters çıkmıyor .ayrıca oyun oynarken(call of duty 6) onlıne(need for speed world) veye yüklü oyunlardan yada netten film izlerken aniden donuyor ve dııııtt şeklinde sabit bir ses çıkıyor
İlk önce cihaz içinden gelen sesleri alıntı ile ağaıya çıkardım. Bana ekran kartı sorunu gib geldi. Ama sizin bilginzie göre GÜÇ KAYNAĞI arızası 1-Sürekli Ses - Güç kaynağı arızası 2-Birçok kısa bip - Anakart arızası 3-1 uzun - Bellek tazelenmesinde hata 4-1 uzun 1 kısa - Anakart veya BIOS çipi arızası 5-1 uzun 2 kısa - Ekran kartı arızası (Genellikle eski kartlardaki DIP switch kaynaklıdır) 6-1 uzun 3 kısa - Ekran kartı arızası 7-2 uzun 1 kısa - Ekran kartı arızası (RAMDAC kaynaklı (?) ) 8-2 kısa - Bellek parity (eşlik) hatası 9-3 kısa - Belleğin ilk 64k?lık bölümünde hata 10-4 kısa - Timer hatası 11-5 kısa - İşlemci hatası 12-6 kısa - Klavye işlemcisi hatası 13-7 kısa - İşlemci hatası 14-8 kısa - Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası 15-9 kısa - BIOS ROM hatası 16-10 kısa - CMOS okuma/yazma hatası 17-11 kısa - Tampon Bellek Hatası
dün yine takılma yaptı evet kablolarda yeni bir dahaki takılmada ses analizini yukarıdaki listeye bakaraka sanırım tam teşhisi koyup tedaviye başlayacam ilk 2 gibi görünüyor ama bakalım 2 sinden biri:RpS_thumbup: