Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Wentgaz Taktırdım ( 2011 Elantra )

'LPG Sistemleri' forumunda koreci tarafından 12 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Çok enteresan gerçekten :(

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Serdar Abi Bir Sorun Oldugunu Bu Subapların Zamanı Geldiğini Nasıl Anlıyacam Şimdi Yorumları Okudukca Çok Zararlıymıs Gibi Hissediyorum. Ama Bir Yandanda Sizin Verdiğiniz Güven Aklıma Gelincede Aldırış Etmiyorum. :(

4. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yok Abi Şimdilik Allaha Şükürler Olsun Saat Gibi Çalışıyor. Gerçi Ben 15.000 KM taktırdım suan 20.000KM de.

5. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu bilgileri forumda yazmıştık Orhan, çekiş düşecek, kalkerken stop edecek v.s. Çelikleri takınca tekrar sorun olmayacak, yakıt %1-2 gibi artacak.

6. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Afedersiniz ama lpg taktırdıktan sonra dert tasa bitmez oldu galiba !? Lpg takan kişiler lpg takdırmadan önceki gibi canı gönülden ilgilenip sorun nerde bulmaya çalışmıyorlarmı acaba!?
    Dahada sorunlar bitmez gibi geliyor bana ama inş. böyle olmaz sıkıntısız binersiniz aracınıza!

7. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çok merak ediyorum LPG kullanıcısı değilsiniz, aracınızla alakalı bir durumda yok, ne tür bilgiler ile bu felaket tellallığını yapıyorsunuz? 48 mesajınız var, dönüp hiç baktınız mı ne katmışsınız diye?

8. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    Lpg montaj yeriniz mi var?

9. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    yok estafurullah , öyle bir tavırla yazmışsınız ki dedim kesin lpgyi takan firmanın sahibi!!!! Bu tür forum sitelerinin amacı reklam yapmak değil , halkı bilinçlendirmek! Sitede belki 50 tane konu geçmiştir yeni nesil motorların pistonlarının lpgye dayanmadığını ve bir çok sorunun baş gösterdiğini ama buna rağmen yinede lpg taktıranlar var..bende sorunlarını duyunca üzülüyorum...(CİDDEN)İnş. bu yazıları okuyupta aklından lpg taktırmak geçen varsa taktırmaz! Bu forumu seviyeli bulduğum için yazıyorum , yoksa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bunu biliyorum ama olsun...Sağlıcakla kalın

11. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bakın burada reklam yapmıyoruz, aksine bilinçlendiriyoruz. Ama siz her şeyden bihaber gelip burada felaket senaryoları üretiyorsunuz. Piston nereden çıktı? Doğru söyleseniz ammenna ama ben daha doğru göremedim. Orhan arkadaşımız neden sorun yaşamadı? Aynı yerde montaj yaptırdı o da, demek ki olay ne montaj yaptırma da nede montaj yapanda. Köksal'ın aracında aynı kit var, o da aynı yerde montaj yaptırdı, onda niye problem yok? Ben başta bu araçlar için en ideal kitin kitMTM olduğunu altını çizerek söyledim. Wentgas'ın da iyi olduğunu ama parasına göre olduğunuda söyledim, wentgas'da ince ayarlarla gayet güzel iş görecektir. Şimdi varsa arkadaşın sorunun çözümü ile ilgili bilginiz buyurun, ama bir bilgi yada fikriniz yoksa yazdıklarınızın hiç bir anlamı olmuyor bu platformda. Dün ben arkadaşla görüştüm, neden olabileceği ve çözüm yolu ile ilgili fikirlerimi paylaştım. Uyguladığı zaman yada karar verdiği zaman buraya zaten yazacak. LPG şöyle böyle diyorsunuzda hyundai ve kia'nın fabrika çıkışlı benzin tesisatı olmayan lpg'li araçlarını biliyor musunuz? Google'a "sonata n20" diye bir yazın bakalım ne göreceksiniz? [​IMG] Takın üzerine bir bakalın bakalım.

12. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?27278-2012-Elantra-için-Atiker-Tavsiye-Eder-misiniz
    05-Aralık-2012, 15:55

13. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Arkadaşlar lütfen sakin olalım... Bence forumda kimse reklam amaçlı bir şeyler yazmıyor... Ben burdaki arkadaşlardan çok şey öğrendiğimi açıkça belirtmeliyim... Aynı şekilde kendi aracımla iligli olan tecrübelerimi de paylaştığımı belirtmem gerekiyor... Herkes istediği markayı kullanmakta serbesttir. LPG ile yeni nesil motorlarının bir çoğu ya uyumsuz yada yeterli değil... Ama mesela git Fire motor al... %100 LPG uyumlu olduğunu firma sahipleri açıklıyorlar. LPG taktırıp da sorun yaşamayan çok az kullanıcı olduğu da bir gerçek... Heleki soğuk günlerde falan irili ufaklı sorunların olması çok normal...

LPG için kitin uyumu ve ustanın kabiliyetinin önemli olduğunu tekrar belirtmek gerekiyor...

Ben şahsen LPG ye karşıyım... Hele ki bakımları düzenli yapılmamış LPG li araçlar çok büyük tehlike arz ediyor...

14. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Bu Lpg İşini Eskiden Sevmezdim Ama Serdar Bey'in Sayesinde Isınmaya Başladım Ki Benzinli Aracım Olsa Lpg Taktırım Tabiki Birazda Paraya Kıyıp Düzgün Bi Kit Almak :)

15. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Arkadaşlar sonuçta LPG yi keyfimizden değil, yakıt fiyatlarından dolayı taktırıyoruz. Bende yılda yaklaşık 15.000 km yaptığım için Landirenzo Omegas Plus taktırdım. İmzamdaki araçta ve 11.000 km oldu şimdiden hemen hemen amorti ettim. Bir kere kışa girerken check lambası yandı, ayarlattım. Subap vb. sorunların olduğunun farkındayım ama mecbur bırakılıyoruz. Aslında ben de motora müdahale edilmesine karşı biriyim, keşke imkanım olsaydı dizel alırdım. Ama dediğim gibi şartlar zorluyor.

16. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Teşekkürler Abi.

Bence Siz Kulaktan Dolma Laflarla Burada Yorum Yapıyorsunuz.

LPG Dedğin Zaman Kaçan İnsanlardan Biride Bendim. Bu Site Dahil Olmak Üzere O Kadar Çok Kişilere Danışarak Bilgi Sahibi Edindim, Bilgi Alırkende Yorum Yapan Arkadaşlara Eğer Kullanan Varsa Yorum Yapsın, Kulaktan Dolma Laflarla Değil, Olumlu Bakanlar Tamam Dedi, Olumsuzlar İse Dedikleri Tek Cümle 50.000TL arabaya Biniyorsun Birde LPG mi Taktıracaksın Başın Ağrıyacak Gibi Yorumlar Yaptılar. Arabam 50,000TL olabilir Ama Zengin Değilim :) Bir Çok İnsan Gibi Krediyle Aldım. Diyeceğim Odur ki Bilmediğim Birşeye Yorum Yapmam Yapacak Olsamda Bilirkişi Gibi Yapmam. Sizin Yorumlarınız Biraz Uzmanca Ama Tecrübeye Tabir Etmediği Belli.

Hiç Pişman Değilim Aksine Aracımdaki %2 lik Performans Kaybını Dikkate Bile Almıyorum(Ki hızlı Sürmeyi Sevmeyen İnsanim) 50TL benzin Aldıgımda Gebzeye Gidip Yari Yolda Tekrar Alıyordum. Ama Şimdi 50TL gaz Alıyorum Gbzeye Gidiyor Geliyorum üstüne 4 günde İşyerine Gidiyorum. :)

KIT MTM :) Çok Memnunum Olurda Taktırırsan Kullandıgım İçin Tavsiye Ederim.

17. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    dizel/otomatiğe geçene kadar lpg ye devam bu ülke şartlarında. çok şükür şubattan beri bi sıkıntı da yaşamadım. hatta memlekete arife günü giderken 10 saatlik yolu 20 saatte full dolu gittim, boş bulduğumda gazı kökledim 6000 devirlerde kullandım.

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dizel iyidir iyi :cool:

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

19. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Satarsam Dizel Otomatik Alacam Zaten. Ama Dizel Elantraların Biraz Zamanı Var Diye Düşünüyorum.

20. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Ben de satarsam dizel otomatik i30 düşünüyorum....

Bu Sayfayı Paylaş