Arkadaşlar 2012 accent blue araç 9000 km'de yokuş aşağı yoğun trafikte 45 dakika kadar yokuş aşağı inişte araç 1.viteste idi ancak sürekli debriyaj basılı inmek zorunda kaldım. Ancak bir süre sonra araç vitesten çıkmadı. Anacak stop yaptıktan sonra araç vitesten çıktı. 2 defa üst üste aynı problemi yaşadım.Daha sonra araç normale döndü. konu hakkında bilgisi olanlardan ricam sebebi ne olabilir? Servise gitmek gerekir mi? Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.
Gecmis olsun. Baski balata garanti kapsamina bazi durumlarda girmiyor diye biliyorum. Yasadiginiz olay sanirim baski balata yuzunun asiri isinmasindan dolayi tutunma ozelligini gecici olarak kaybetti. Bu surus tarzinda kullanacaksaniz eger vitesi bos a almayi deneyin. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı sorunu bende boğaz trafiğine yakalanınca önceki dizel eramla yaşadım 74 000 km idi araç .yarım saat dur kalk yapınca viteslerim iş görmez oldu o kadar asılmam gerekti ki vites kolu esniyordu aracı çektim sağa biraz soğudu ondan sonra katur kutur geçmeye başlayıp normale dönmüştü
Servise gittiginde sucu size atar boyle anlatirsaniz 3 e atip arabayi salsaydin derler debriyajda birakilmaz araba yokus asagiya yada bosta birakilmaz uygun bi vitese alip salin frene basin gidin servise baska birsey anlatin baksinlar bi HTC One cihazımdan gönderildi
bir kac sefer bendede oldu şimdi uzun zamandır olmuyor normaldir biliyorum yarım debriyaj kullanmamak gerek mecbur kalmadıkca ama bezen istemeden de olsa mecbur kalıyoruz
Bence Servise gidin servise giderseniz belki iyi niyet garantisinden debraj balatsni degstrrirler ama buyuk ihtimalle volantada zarar vermis bu yanik dicekler ve buda bir masraf tabi debraj balatsndn ucret almazlar ama iscilik ucreti alablirler birde arac kalkislarda boguk bi ses cikarior ise kesn goturun daha fazla ariza buyumeden Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi