accent blue dizel kullanan arkadaşlar sizin aracınızda da 1 den 2 ye atarken sert geçişler oluyor mu? tıırt diye ses yapıyor bazen ama debrijaya basmamayla ilgili bir ses değil. diğer viteslerde sorun yok sadece 1 den 2 ye atarken. Bu durum garantiilik birşey mi? servise gitmelimiyim?
Benim her vites citirtili kemikli sesli geciyor bahsettiginiz bumu ama 1den 2 ye daha bi sesli geciyor
Ben araçta herhangi bir ses duymadım ama aklınıza takılıyorsa ve aracınızın garantisi devam ediyorsa servise gitmeniz daha doğru olacaktır. Aracımın benden önceki sahibi debriyajdan bir ses duymuş ve servise götürmüş, fabrikasyon sorun var deyip baskı balatayı yenisiyle garantiden değiştirmişler.
"Eradaki sorun vites kutusundan müdahele ile düzeltilebiliyor" demişti ustam. Zamanım olmadı daha ama ilk fırsatta baktıracağım
"Eradaki sorun vites kutusundan müdahele ile düzeltilebiliyor" demişti ustam. Zamanım olmadı daha ama ilk fırsatta baktıracağım
Normal de şanzıman bölümünü hiç bir marka garantiye sokmaz eğer hyundai sokmuşsa bravo... vitesteki sesten dolayı servisteki ustamı direk cepten aradım ve vitesin ayarı olduğunu söyledi getir hallederim dedi. Götüreceğim bri ara
Bizim de rampalarda kalkarken debriyajdan sürtünme sesi geliyodu ciiiirrt diye yenisiyle değiştirildi garantiye 10 bin km kadar oldu sıkıntı yok