Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Uzun yola çıkacaklara öneriler

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda Köksal tarafından 3 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Bu öneriyi ben vermiştim.Sadece sıfır araçlar için değil,her araç geçerlidir bu...

Özellikle dizel araçlarda sürekli aynı hız ve aynı vitestegidilmeyeceğini sizlerde bilirsiniz.Motora zararlıdır 1 saat boyunca herhangi bir viteste giderek denemesini yapabilirsiniz,ama 1 saat sonra varacağınız yerde hyundai servisi veya sanayi sitesi olması lazım....

2. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam ne alaka anlamadım bu durumun özelliklede dizel motora zararını.açıkçası bizim isuzuda hiç bu sorunu görmedim.7-8 saat durmadan gidiyor ve hiç birşey olmuyor:)

3. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    İlk geçen sene (2008 Ağustos ayında) ilk defa uzun yola çıktım. HAni altımdaki öyle sağlamda bir araba değildi... Yolda sanırım 2 veya 3 kere mola verdik. Onun haricinde araçda herhangi bir düşme falam olmadı.
    12-13 saat falan sürdü yolculuk. Son bir kaç saatte artık iyice zorlandığımı hissettim. Fakat yinede devam ettim.
    Gelirken Tosya'dan kilosu 5 TL'den pirinç aldım. Meğerse şehir merkezine çıksak yarı yarıya fark edermiş. Bir daha alsamya. Bu son olsun.

4. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sürekli aynı viteste ve hızda saatlerce gidilir hiç bir şeyde olmaz.Acemi arkadaşlara yanıltıcı bilgiler vermeyelim lütfen.

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ben bunu sadece sıfır araclarda rodaj süresi boyunca yapılır diye biliyorum..eger öyle olmasaydı hız sabitleyici diye bir şeyi koymazlardı diye düşünüyorum..

6. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Eski şöförler derler "aynı devirde gitme sübaplar kurum bağlar diye" ama yok aslı astarı.Keyfinize bakın,herkesi dinlemeyin.

Aracınızın kitapçığında kullanımla ilgili gerekli tüm bilgileri bulabilirsiniz.

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ben söyleyimde siz bildiğinizi yapın inanmayın önemli değil.

Bu Sayfayı Paylaş