Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

uzaktan kumanda ile kapı açmak

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda altay.555 tarafından 23 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aracın yakınlarında güçlü alıcı verici yerler varsa bu tip şeyler olabiliyor.. hatta wireless internet olan yerlerde bile kumandalar çalışmayabiliyor. telaşlanacak bir şey yok yani

2. hakkans

hakkans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bahsettiğim olay gecen sene temmuz ve ağustosda başıma izmirde geldi.
    dediğin gibi beyinle alakalı bir durum olsaydı bir senedir bir daha tekrar ederdi. ağustostan beri gümüşhanedeyim sıcaklıklar düşük tabiki izmire göre o zamandan bu yana hiç tık demedi. hiç bi sıkıntı çıkarmadı. yazında şöyle oldu. kumanda açmıyo anahtarla açınca alarm ötmüyo ama içeriye girip kontağı çevirip marşa basmadan önce camları indirip daha marşa basmadan anahtardaki düğmeye bastığımda tüm kapıları açıp kapatıyo. aküyle ilgili olsa bir senedir beni yolda bırakırdı herhalde. arraba ekimde 15000 bakımına girdi bunu anlattım servise ve bağladılar bilgisayara hiç bi hata koduda vermedi. neyle alakalı olduğunu bilmiyorum ama bu yaz yine memlekete gidince benim tahminim muhakkak başıma gelecek yine.

3. kralgogo

kralgogo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Uzaktan kumanda sinyaj kesici cihazlara maruz kalmışsa olabiliyor. Camii'lerde, Komutanlıklarda, bakanlıklarda, elçiliklerde vs. Uzaktan kumanda ile yapılabilecek saldırıları engellemek için. Bir süre devam ediyor sonra kesiliyor. Aynı sorunu bende yaşadım. Hatta gidip pil değiştirdim hiç farketmedi. Birkaçgün sonra normale döndü. Jammer'lar sanırım frekanslarını karıştırıyor.

4. altay.555

altay.555 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yusuf uras arkadaşımın görüşüne katılıyorum güneş altında uzunca bir süre kalınca oluyor bu problem ama enterasan olan her gün aynı durum yaşanmıyor nadıren karşımıza çıkıyor kapının kumandayla açılmaması.

5. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bu olay bugun benim başıma geldi aracı kumanda ile açamadım manuel açtım alarm ötmeye başladı kontağı çevirdiğimde ise araç çalışmadı kendini korumaya aldı yedek anahtarla denedim olmadı tamirci çağırdım resetledi araba çalıştı gittim kumandanın pilini değiştirdim bir iki saat sonra eve döndüğümde araba kilitlemedi yukarıda okuduklarıma bakacak olursam aracın 10 metre yanında cami var etkiler mi etkilerse neden daha önce olmadı bu gün oldu anlamadım valla bilen varsa bi yardım etsin kesin çözümü nedir

6. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Hocam aracınızın aku sıkıntısı var mı? Ya da bilmeden sigorta atmis olabilir mi? Bizimde bi kere oldu ama hemen duzeldi...

LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

7. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    elektrikçi kontrol etti akü yeni sigortalara da baktı bi sıkıntı yok çarşamba zaten servise gidecek o zaman detaylı bi kontrol ettireceğim o zamana kadar manuel kilitleyecem

8. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Anahtar bozulmuş, yeğenin elantra sında aynı durumu bizzat yaşadım. Kumandasını tamir ettirdik normal çalışıyordu en son gördüğümde

Galaxy Duos

Bu Sayfayı Paylaş