Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Usta Önemli...

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda simurg tarafından 5 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. Furkan58

Furkan58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    622
    Ad Soyad:
    Furkan BAKIREL
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçen akü Işığı yandi durduk yere foruma yazmıştım sagolsun Asel&kaan efe nickli abimiz (adinizi bilmiyorum)sarj dinamona bir baktir dedi.şarj dinamosu konjektoru bozulmuş gotürdük elektrikçiye söktü dinamoyu, parçayı aldık toplandı araba sonra 100 lira istedi topu topu 2 civata bir kayış söktü. Allahtan tanıdık aracılığıyla gittik yoksa onun kafayı dinamoya surte surte aküyü şarj ederdim.Yüzüne 50 TL attım haram zıkkım olsun dedim çıktım.

Son düzenleme: 9 Nisan 2016
    xeonman58 bunu beğendi.
  2. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bizim burada usta bizim eski starexin üst kapağı soktu enjektörleri temizledi 4 tane fincan değiştirdi yağ soğutucuyu değiştirdi 350 lira işçilik aldı

3. simurg

simurg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kadir best
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Öylesine bakıyım dedim bizim kuyu iyice dipsiz kuyu olmuş:) Bu arada sürücü kursu sahibi bir arkadaşın tavsiyesi ile çekiş sorunu için bir ustaya gittim başıma gelenleri anlatmaya hiç niyetim yok bizim kuyunun derinliği artıkça artan çinden çıkarız gibi geliyor:) Sorunum mu? evet düz yolda düzeldi ama rampada yine bayılma mecbur gene getir abi acaba nadir alah alah tavrı:) Evet gene tekrar ediyorum maddiyatını geçtim o artık hiç önemli değil can taşıyoruz yeterki sorun hal olsun yeter sadede gelirsek konu başlığımdada dediğim gibi USTA ÖNEMLİ.... saygılar...:)

4. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    conta değişimi sonrası performansın duşmesini bana sorarsanız değişim sırasındaki işçilik yapılan iş ve tecrube ile alakalı olabilir derim , yani sonucta ilk defa yapılıyorsa illaki gozden birşeyler kaçmış olamazmı ?

5. lKamikaze

lKamikaze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    222
    Ad Soyad:
    Doğukan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bence asıl mesela ustaların ve servis işletenlerin evine ekmek götürme ve o dükkanı işletme kavgaları değil.
    Asıl mesele gelen müşteriyi yolunacak kaz ve bilgisiz bir insan muamelesi yapmaları.
    Kaç tanıdığımın başına geldi , sanayiye bir kez aracını sokan bir daha belini doğrultamıyor malesef.
    Kaç kez sanayi de efsane haline gelmiş ustalara önceki aracım olan Tigra'yı götürdüm bakmadan parça ismi söyledi ve normal olarak değişim sonrası hiçbir fark olmadı...
    Böyle arkadaşlar kendini çok bir halt zannettiği için az bir şey motordan anlayan müşterinin söylediği fikirleri de önemsemez dükkandan kovar gibi davranışlar sergiler.
    Sanayide ki boktan ustalar yüzünden 4.000 lira sadece motor için verdiğimi biliyorum.
    En son Accent Era'yı satmadan önceki ustam çok iyiydi arkadaş gibiydim kafama göre malzemeleri kullanıp kendi işimi kendim hallediyordum , sohbet muhabbet falan.
    İyi bilen ustadan çok ahlaklı , işini severek yapan , kendini beğenmemiş , bu işi ticarete dökmemiş usta gerekiyor ülkemize diğer türlü aynen konu sahibi arkadaş gibi alet edevatı alcan kendi işini kendin görcen.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xeonman58 bunu beğendi.
  6. xeonman58

xeonman58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    312
    Ad Soyad:
    Okan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    En son anlattigin ustadan bendede var adam hemen parca degiselim isine girismiyor tamiri mumkunse ilk olarak ona ugrasiyor. Bi sey sordugunda hem isini yapiyor hem anlatiyor.

LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş