Arkadaşlar Merhabalar Canımı sıkan bir sorunum var,bunu sizinle paylaşmak istiyorum . Arkdaşlar Aracım 2008 Era Malum Teyplerini biliyorsunuz aracımda radio dinlerken hiçbir problem yok acıkcası dört hoparlörde eşit şekilde çalışmakta ama usb taktımda aracın sağ ön ve arka hoparlörleri çalışıyor sol hoparlörler den ses gelmiyor keza problemin usb oldunu düşünen arkadaşlar olabilir ama aynı şeyi cd taktımdada yapıyor cevaplarınız için şimdiden teşekürler.
hocam ilk aklıma gelen teybin balans ayarlarıyla oynanmış olabilir rear front denge ayarlarıyla falan. ama bu durumda radyoda da aynı sorunun olması gerekir, ama ben yine de balans ayalarını bi kontrol et derim
Valla patron ilk baş onları kontrol ettim ama malum Radio modunda tüm hoparlörler stabil şekilde çalışıyor ama usb malesef hüsran yarın göstericem bakalım teyp değiştir ayağı çekmesinlerde :RpS_razz:
arkadaslar 2008 era orjınal teyp iuzerinde duruyor. ancak flaş bellege müzık atıyorum hata verıyor. acaba mzıklerın formatında mı sorun var yoksa teyp temı sorun var...anlamadım gıttı..
Vma formatında atarak tekrar deneyin. Belki mp.3 leri okumuyor olabilir. Orjinal teypin uzerinde mp.3 ibaresi yaziyormu. imla hatası Tapatalk yüzünden
attigin muzikte sorun vardir. muzekler stereo modunda dijital yapisi geregi sag ve sol olarak iki ayri sesten olusurlar. yukledigin muzikleri indirdigin program ya da format degisimi icin kullandigin bir uygulama muziklerinin sol seslerini bozmus olabilir.. clipconverter.cc adresinden bir youtube videosunu mp3'e cevirip direk flasha download edip deneyerek emin olabilirsin bu durumdan.
Kitapçığından ilgili kısma bakın, hatırladığım 4 gb ve 255 şarkı destekliyor. ama bu 8gb flaşa 4 gb ayırayım demek değildir, yani ilk yazma sektörlerinde şarkı olacak! Mümkünse bu iş için ayrı flaş kullan. Son ilaveler; mp3 ve wma KHz standartları da önemli, çok düşük /yüksek olmayacak 128 256 KHz ideal.
Bende usb okuma sprunu yaşıyorum arkadaşlar yardımcı olabilcek arkdaşlar varsa sevinirim. sorunsuz çalışırken bundan 2 yada 3 gün önce taktıgımda usb okuyor olarak gösteriyor farklı usb lerdede denedim aynı sorun okuyor gibi bekletiyor ama dosyaları açıp çalmıyor akünün kutup başını söküp denedim aynı sorun devam ediyor usb kablomu degiştirdim yine fayda etmedi. MATRİX 1.5crdi 110HP
Merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum usb de sol hoparlörlerden ses çok çok az geliyor son seste kulağını dayasan anca duyuyorsun. Aux ve radyoda sorun yok. Eskiden çalan flash ve şarkılar şuanda sola ses gelmiyor. Neden olabilir aceba?