Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Üyemiz Orhanın aracı çalındı (Çok Şükür Bulundu)

'Sohbet' forumunda AdemOcakli tarafından 27 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    aynı şeyi bende düşünmüştüm o kadar zamanda bulunmadıysa parçalanmıştır diye Allahtan öyle birşey çıkmadı :)

2. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA

PVSK ek madde 4-

Polis, görevli bulunduğu mülki sınırlar içinde, hizmet branşı, yeri ve zamanına bakılmaksızın, bir suçla karşılaştığında suça el koymak, önlemek, sanık ve suç delillerini tesbit, muhafaza ve yetkili zabıtaya teslim etmekle görevli ve yetkilidir.

Bu madde hükmü gereğince bir suça müdahale eden polise karşı işlenen suçlar görevli memura karşı işlenmiş suç; müdahalede bulunan polisin işlediği suçlar ise görevli memurun işlediği suç sayılır.

3. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Aracınızın bulunmasına çok sevindim Allah kimsenin başına böyle bir durum getirmesin İnşaallah.

son yazıları takip ediyorum kusura bakmayın ama biraz bu konuda konuşmak istiyorum yazılanların bazılarına alınmadım değil aldı bi polis muhabbeti gidiyor okuyorum sonuçta bende bir polisim yazılanlar hergün karşılaştığımız durumlar polis sevilmez

polisin vatandaşla karşılaşma anları genelde kötüdür.. adamın evine haciz gelir polisi görür icra avukatlarıyla, evi yıkılır çevik kuvveti, kız arkadaşını almıştır alkolde vardır mekandan çıkar polis ceza yazar keyfini kaçırır vs. örnekler çoğaltılabilir.. yani işin özü polis bizimkeyfimizin kaçırması için vardır.. yanlış anlaşılmasın kanunu çiğneyen adamları engellemek keyiflerinin kaçırmakla eşdeğerdir..

artı polis devletin dış yüzüdür.. polisin sevilmesini beklemek ütopik bir olgudur.. hiçbir ülkede polis sevilmez çünkü polislik mesleği sevilmemesi gerekir.. eğer bir ülkede polis çok seviliyorsa görevini savsaklıyordur.. örneğin bir ilçe düşünün trafik polisi görevini tam manasıyla ifa ediyor ve her gün onlarca araç parkta :)) gel de sevsin seni vatandaş..

sonuç olarak sevilmeyen mesleğimdir şahsım değil.. insanlar sevsin diye yapmacık gülücükler dağıtmaya lüzum yok görevim neyse yapar geçerim.

4. alper4159

alper4159 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    111
    Ad Soyad:
    Alper Fidan
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kendi çevremde can kardeşim polis kendi akrabalarım uzun zamandır polis ve evet bende polisleri sevemedim ama söylediklerinize katılıyorum aslında sevilmeyen şahıslar değil meslek benim mesleğimde de çok kötü örnekler var ama bu herkesi kirletmez ama benim başımdan geçenlerde var bu hırsızlık mevzusunda ve hırsızlıktan sonraki süreçte polisin çok fazla çaba göstermediği de bir gerçek ha şunu derseniz de doğru söylemiş olursunuz ya kardeşim polis yakalıyor ama daha polisin işi bitip adliyeden çıkmadan hırsız çıkıyor burada bence asıl eleştirilmesi gereken adalet olgusu ve sistemi. Çok kısa bir örnekle ceza ve adalet ilişkisiyle ilgili basitçe fikrimi belirtmek isterim, Kırmızı ışıkta geçmenin cezası ehliyet iptali ve 5000 lira ceza olmalı. İçinizden kardeşim ne biçim adalet bu diyenler çıkabilir böyle ceza mı olur diyebilir ama olur kardeşim o kırmızı ışık geçilmesin diye var herkes kurallara uysun uyana ceza kesmeyecekler ya neyse bu konu uzar gider burada hepimizin ortak noktası Orhan kardeşimizin arabasına sağ salim ulaşmış olması ve bu süreçte anlattıkları da hepimize ders olmalı

5. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    orhan kardeşim gözün aydın inan çok sevindim Allah birdaha ne senin nede bir başkasının başına böyle bir durum getirmesin.emeği geçen tüm arkadaşlara bende kendi adıma çok tşk ederim Allah razı olsun herkezden...

polis olayına girmek istemiyorum:mad::mad::RpS_thumbdn::RpS_thumbdn:

6. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    sorunda bu zaten ben 27 gündür 100 polisle muhattap oldum işini yapan polis sayısı 10 parmağımı geçmedi.
    3 Savcıyla Muhattap Oldum Jandarmasıyla Muhattap Oldum Bir Kaç Partinin Milletvekiliyle Muhattap Oldum 2 Tane TV Medyayla Muhattap Oldum Bu Olayı Medyaya Taşımama İzin Vermediler . Ama Şuan Ellrimdeki Kanıtlarla Ulusal TV Kanalna Taşıyacam Sonrada Beni Bu Duruma Düşüren Öncelik İfademi Alan Karakol ikinciside 13 Gün Sonra Çalıntı Kaydını Düşüren Emniyet(Savcı Sadece Yakalama Koydu) Emniyet Yandoldan Çalıntı Kaydını Koymadı?
    En Sonda MOBESE yakalanan Kanıtlı Resimlerimle Yakalamayan Jandarmayı Şikaeyet Edecem Sonuç Alırım Yada Almam Peşini Bırakmayacam.
    Arabam niğdede dedim oturdukları yerden kalkıp aramadılar 3000 nufuslu ilçeyi(bor) ilçesi.
    aracım calındı gene ben buldum aracımı gene benim kıskacımla sıkıştırıldı poliste 11 yunusla 3 trafik polisi aracı ve 1 hırsızlık burosu otosu 3 sivil doblo 2 sivil binek araçla etrafı sarıldı çünkü çete çıktı bunlar. bnm aracımı çalan kişi 1,5 senedir aranıyor sahte paracılık dolandırıcılık ve oto hırsızlıgından. bnm aracımı çalan kişi kullanıyordu diğer arabada 3 kişi enseleniyor ama bnm aracımı süren kişi o kadar yunusu ve yukarda saydıgım ekip arasından aractan kaçıyor. ???????????????????????????????????
    Akıl işimi
    mantık işimi
    Benim Bu Olayımda Polisin Yaptıgı Üzerine Düşen Görev 3 Adamı Alıp Arabaları Alıp Emniyete Götürdüler İfadeleri Alındı Darp Raporu vs. Nöbetci Savciya Çıkıldı 23 ünde Yakalandı Bugün 26 sı Serbest Bırakıldı. ..... Ben Yaşamış Ve Görmüş Biri Olarak Bu Olayları Birebir Yaşayan Birisi Olarak Sizin Şu Yazınıza Sadece Güldüm Bnm Ne Polisle Bir Derdim Var Nede O Üniformanın İçindeki Şahsiyetle İşim Var Keşke Görevlerini Dört Dörtlük Yapsalardıda Sizin Dediğiniz Gibi Savsaklıyor Diye Yorumlasaydım.
    Bundan Sonra Başıma Birşey Gelirse 155i Aramayacam. Beni Gebertsinler Emin Olun İnsan Öldükten Sonra Bir Can Kaybolduktan Sonra Devlet Ayaklanıyor. Giden Can Olduktan Sonra Aransa Ne Olur Aranmasa Ne Olur. Biraz Abartmış Olabilirim Ama Canım Çok Yandı Bu Olayda..
    Polis Çok Güçlü Allah Yokluklarını Göstermesin. Ama Vatandaşı Mağdur Etmesin Çoğul Konuştum Keşke Mağdur Olmasaydım. O Kadar Teknoloji Var Mobese Plaka Tanıma Vs Peki 5,000 km nasıl gezmiş istanbuldan çal niğdeye git ordan manisa salihli turgutlu ugra sonra mersinde sahibine yakalan. SIR PERDESİ Buna Derim.

green_croco ve salih_karali bunu beğendi.
  7. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    size tabiki hak veriyorum başına gelmeyen sizin durumunuzu anlayamaz dişinizden tırnağınızdan çoluk çocuğun rızkından artırarak belki zorlanarak bi araç alıyorsunuz ........ gelip çalıyor bencede peşini bırakmamalısınız ihmali olanların mutlaka cezalandırılması gerekir ki işini düzgün yapan insanlar da zan altında kalmasın

8. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Yanıt bulmamış soru işareti çok var. Aracın modifiyeli, dikkat çeken bir araç olmasa plaka değiştikten sonra bulma ihtimalin çok düşüktü. Şükür öyle ya da böyle kavuştun aracına. Gözün aydın.

9. mert54

mert54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mert BOZBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    orhan abi öncelikle geçmiş olsun aracının çalındığı haftadan beri bende takip ediyordum bugün bulunduğunu gördüm senin adına hem sevindim hem üzüldüm hem yorucu hem üzücü bir durum hırsızında tazı gibi çıkması ve yakalanmamasıda kötü olmuş,herşeyde bi hayır vardır ,yaşaman gereken bazı şeyler varmış demekki ALLAH kimseye taşıyamayacağından fazla yük yüklemesin (amin)

10. ergin

ergin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    m.ergin morgül
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    gelmiş geçmiş olsun diyeceğim ama üzüntüsü,eziyeti kalıyor insana. işallah hiç kimse yaşamaz böyle bir eziyeti. ne diyeyim allah sağlık sıhhat versin.

11. policeman

policeman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cevat Bozkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    Memur görevi başında hakarete uğrarsa,bunu yapan kişi karşısındakinin memur sıfatından dolayı daha fazla ceza alır.Ama görev dışında olsa hakarete sessiz mi kalması gerekir sizce?Mühendis olmanız bişey değiştirmez.Bilmiyorsanız söyleyeyim Hakaret takibi şikayete bağlı bir suçtur yani kişinin şikayetine göre adli işlem yapılır.Eğer kamu görevinden dolayı hakarete maruz kalınırsa şikayete bağlı olmaktan çıkar savcılık doğrudan soruşturma açar.Eleştirilere göğüs germe gibi bir niyetim yok.Herkes kendi yaptığından sorumludur ama bu teşkilatın içinde bende var isem kusura bakmasın kimse ben savunurum.Şimdi diyelim burada çıkıp mühendislere her türlü hakaret,aşağılayıcı sözler yazılsa siz bunları sadece okuyup geçer miydiniz?Lütfen dürüst cevap verin.Benim söyleyeceklerim bu kadar.Herkes kendi aynasına baksın artık.

12. policeman

policeman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cevat Bozkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    Bunu söylediğin iyi oldu.

13. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yahu Arkadaşlar Ben Konu Dışına Taşılmasın Dedikçe Sizler Bireyselliğe Döküyorsunuz.
    Konu Benim Aracım Çalındı Ve Benim Malımı Ben Buldum Polis Sadece Armut Piş Ağzıma Düş Yaptı.
    Bunu İster Hakaret Sergilersiniz İstersenizde Okumazsınız Muhattap Oldugum Polislere Geçerli Bu Lafım. Benim Olayımda Sizlerle Muhattap Olmadım Polis Arkadaşlarım. Benim Muhattap Oldugum Polisleredir Lafım Hakaretim İsyanım. Bu Sitede Ne Yazdıysam Muhattap Oldugum Polislerin Hepsiylede Kavga Ettim Arkalarından Konuşmadım.
    Konu Uzatılmasın Kimsede Üzerine Alınmasın. Buradaki Polise Laf Söyleyen Arkadaşlarımda Benim Yazılarımı Okuyup Yorum Yapan Ve O Polislere Laf Saymasıdır.

Üstteki Yazımda Yazdıgım Gibi 100 Polisle Muhattap Oldum 10 Parmağı Geçmedi Dikkate Alınmayışım İlgisizlik Ve Çok Bilmişlikleri.
    Demekki Çoğunlugu Böyle Diye Düşünüyorum. Ya Polis Haklı Yada Vatandaş Polisin Gözünde SIFIR........................................

14. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Orhan takma o konuları boşver. Durum vaziyet ne alemde.Sağlık sıhat? Kafan rahatladı mı? İstanbula döndünmü?

15. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Sağlık Problemimi Toparlayamadım Yüce Allahıma Şükürler Olsun Beterin Beteri Vardır. Elbet Atlatacağım Bu Günleri. Şuan Hala Mersindeyim Aracın İşleri Bitmedi Kısa Bir Süre Daha Kalacağım Sonra Döneceğim.

16. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu kadarı halloldu gerisi gelir Allahın izniyle. Moralini iyi tut.

17. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Tekrar gecmis olsun Orhan abi

Peki aracin satilma olayi ne oldu? Iptal mi yoksa ertelendi mi

Tapatalk Sagolsun :)

18. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Simdilik ozlem giderecem sonuc hakkinda bilgim yok :(

GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

19. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Hakaret vb şeyleri kimse onaylamaz tabiki zaten onu yapan arkadaşlar uyarılmıştır. Fakat bir çok arkadaş ile sizin meslektaşlarınız arasında olumsuz durumlar yaşanmış ise bunların sebebi araştırılmalıdır. Yazmayım diyorum 1. üniversite de öğrenci iken abim karakolluk olmuştu, abimin işlemlerini yaparken karakolda bir meslektaşınız üzerime yürüdü ben de kendimi savundum. 2. Eşim evde 1 aylık çocuğumla iken hırsızlar tarafından kapı zorlanıyor (öğlen vakti) ve kapı deliğinden yüzlerini görüyor ve eşim bağırınca kaçıyorlar. Meslektaşlarınız ne bir parmak izi, ne de eşgal için taleplerimizi kabul etmiyor. Siz olsanız ne yaparsiniz? Mühendis olmam bir şeyi değiştirmez siz ona takilmayin. "Kimse kusura bakmasın, yedirmeyiz " sözleri de çok moda oldu.

Sent from my Discovery using Tapatalk

20. paryosa

paryosa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    birkan ataseven
    Belki bu yazımdan dolayı benide içeri atarsınız polis bey.. sıkıntı yok..
    Ali Gaffar OKKAN... Tanırmıydınız kendilerini.. 2. dereceden akrabam olur.. Diyarbakırda ne hakaretlere uğradı,ne tehtitler aldı.ne ölümlerden suikastlerden döndü... en sonunda ŞEHİT oldu...
    2 tane polis aracı, 1 ambulans... HENDEK DÜZCE ADAPAZARI.. TÜM TÜRKİYE ayaklandı...

Ali Gaffar OKKAN denince neden herkes saygı duruşuna geçiyor ? neden o polis okadar çok seviliyor... neden 2001 de ŞEHİT olduğunda 3 bin tane doğan çocuğun adı ALİ GAFFAR konuldu...O ADAMda polisti..
    anlamak isteyen anlamıştır demek istediğimi..

Orhan abimmm çok sevindim arabanın bulunduğuna.. bir an önce gel istanbula.. buluşma ayarlayalım. başından geçenleri anlat hem bizler yanında olduğumuzda kendini daha rahat hissedersin.
    sonuna kadar yanındayız. polise gerek yok.kardeşlerin abilerin ve en önemliside dostların senin yanına.

seviliyorsunuz. allaha emanet olun.

Orhan bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş