Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Üyemiz Orhanın aracı çalındı (Çok Şükür Bulundu)

'Sohbet' forumunda AdemOcakli tarafından 27 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hepinize tsk ediyorum cok sagolun Allah razi olsun

GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

Murat bunu beğendi.
  2. omr_clskn

omr_clskn Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    cok cok cok sevındım. allah kımsenın basına bu sekılde dert vermesın ınsallah.

3. ahmet4646

ahmet4646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    Ahmet Gençay
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın...

4. mustafaaa_orhan

mustafaaa_orhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Mustafa Orhan İLHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    çok şükür !!! Allah bir daha ayrılık göstermesin Orhan abi ... o kadar çok sevindim ki kendi aracım olsa bu kadar sevinmezdim heralde

5. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    geçmiş olsun.

6. blackswords

blackswords Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    hüseyin koç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Orhan kardeşim öncelikle çok geçmiş ALLAH bir daha böyle şeyler yaşatmasin.
    Azminiz ve sabriniz taktiğe şahen sizi teprik ediyorum yılmadan usanmadan şehir şehir dolaşıp arabanızı buldunuz artık sağlığınıza biraz daha dikkat edin.

Polis arkadaşça aracı polislerin bulduğu sanıyor heralde. Aslında kendiside iyi bilir genelde vatandaş kendi işini hep çözmüştür polise genelde işlem yapmak düşer.
    Arkadaşım bide sana bir sorum olacak.
    Birkaç yıl önce evime hırsız girdi birkaç şey gitti neyse polis geldi baktı vs vs... Kısa kesiyim biz tabi şikayetçi olucagiz devletin polisi bize ne dedi ya ne gerek var şimdi şikayetçi olucaksin yok oraya git yok muhtarliga git yok bilmemne purodosörumuymuş neymiş bence hiç berk yok sikayetci olmanıza dedi şimdi polis arkadsim sorum sana bu polis neden öyle söyledi. Sende polissin bilgilendirirmisin yoksa ben öğrendiklerimi anlatayimmi?

Not: her polis bir değildir işini yapan polisde var bu memlekette
    Sözüm işini yapmayan ve benim ödediğim vergiyle maaş alan o polislere ben hakkımı helal etmiyorum.

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    allaha şükürler olsun sonunda bulundu beyaz melegin orhan hadi gözün aydın.............

8. Murat1071

Murat1071 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    53
    Ad Soyad:
    Murat Yalçın
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Rabbim kimseye taşıyamacağı dert vermesin.Geçmiş olsun

9. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Büyük geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın diye gerekli önlemleri almayı unutmayın

10. policeman

policeman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cevat Bozkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    Ukalalık ve terbiyesizlik yapma.Kime laf söylediğini bil konuş.Bu lafları sana yediririm haberin olsun.Sen önce adam ol.Neymiş amcasının doğanı varmışta hırsıza taş atmışta içeride yatmış.Kanundan bihaber dolaşırsan sonun budur.Kanunları kim koyuyorsa git hesabını ondan sor.Yiyorsa gidip amcanı Cezaevine atan C.Savcısına ve Hakime hesap sorsana.Yemez çünkü karşında muhatap olacağın polis var nasılsa salla gitsin.Polise laf atmak kolay.Vurun abalıya hesabı.Senin amcanı ve diğer tüm suçluları veya suçsuzları cezaevine atan,hırsızlık yapıp,gasp edip yetim hakkı yiyen şerefsizleri salan da Polis değil C.Savcısı veya Hakimlerdir bunu kafanıza sokun.Önce açın kanun kitaplarını,haklarınızı öğren.Evet gaz atamayı biliriz vatana hainlik yapana,ite köpeğe kölelik yapana gaz atmasını da,kurşun sıkmasınıda biliriz.Senin seviyene düşmemi istiyorsan uğraşma.Tekrar söylüyorum inşallah bu eleştirenler en kısa sürede muhtaç olurlar.Ben bunu tüm Emniyet Teşkilatı için söylüyorum.Sakın başın sıkışınca POLİİİİSSS diye bağırma git Taksimde polisi taşlayan Gezizekalılardan yardım iste.

geoteacher bunu beğendi.
  11. policeman

policeman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cevat Bozkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Onlar kendini bilmez birkaç kişiden ibarettir.Görevini savsaklamıştır.Ben bunu asla tasvip etmiyorum bunu bilin.Sizin evinize hırsız girmiş ise şikayetçi olmak elbette doğal hakkınızdır.Bu şikayetinizi almak da Polisin asli görevidir.Sana "ya ne gerek var,gidip uğraşma" diyen meslektaşım (üzülerek diyorum meslektaşım) iş yapmamak için uğraşan,çalışmamayı tercih eden kişidir.Bunları bizde içimizde istemiyoruz emin olun.Sizin evinizden birşey çalınmamış olsa bile polis Mesken Mahsuniyetini İhlal (Konut Dokunulmazlığını İhlal) suçundan işlem yapmak mecburiyetindedir.Bu adli bir suçtur,yani takibi şikayete bağlı bir suç değildir.O arkadaşlar görevini savsaklamıştır.Elbette her polis aynı değildir ama bakıyorum yazılanlara herkes ağız birliği yapmışçasına polise saldırıyor.Ya hiç mi hırsızın kabahati yok Allah aşkına.Elinizi vicdanınıza koyun.Sizin hiç mi yakınlarınızdan Polis olan yok.Onlarada aynı hakareti yapıyormusunuz acaba merak ediyorum.Neyse Orhan kardeşime tekrar geçmiş olsun diyorum.Daha çok söylenecek şey var ama burası yeri değil.Eğer bilgi almak isteyen olursa memnuniyetle cevap veririm ama saygı çerçevesinde.

12. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yaşınız gereği saygısızlık yapmak istemiyorum. Haddinizi bilin...

13. policeman

policeman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cevat Bozkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Haddim bildirsene Fırat.Tehdit mi ediyorsun beni?

14. policeman

policeman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cevat Bozkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Saygı bekleyen saygı göstermek zorundadır önce.Siz devletin polisine laf söylerken bizim zorumuza gitmeyecek ama Taksimde ortalığı yakıp yıkanlara laf söyleyince sizin zorunuza gidecek.Yok öyle Türkiye kusura bakma.

15. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Konuyu farklı noktalara taşımayın burası hiç kimsenin birbirihe hakaret etme ve sövmesi için ayarlanmış bir yer değildir.bu sözüm saygı ve tahammül sınırlarını aşan herkes içindir böyle devam ederse haddini aşan herkes bedelini öder kimsenin kinseye saygısızlık yapmaya hakkı yoktur.bu ben dahil herkes için geçerlidir.

Orhan ve policeman bunu beğendi.
  16. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    öncelikle çok geçmiş olsun Orhan Abi Allah birdaha üzüntü keder vermesin.
    Malesef sana sonuna kadar katılıyorum benimde arabamı çizdiklerinde karakolda aynı muameleyi gördüm hiçkimseye ne laf anlatabiliyorsun nede fayda görebiliyorsun.Neydik ne olduk çok üzücü bir olay ama elden gelen birşey yok.Herkese hayırlı akşamlar.

17. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hayirdir bu sitede hangi sifatinla konusuyorsun forum uyesi olarakmi memur olarakmi ettigin tehditler senin karekterini ortaya koymus zaten polissen vatandasa usulce anlatirsan vatandas cahil olabilir.
    Benim arabam calindi cok iyi anladim kanunu nizami.
    Savcinin karsisina gectim aynen su cumleyi sergiledim beni odasindan kovduya babami kovmasi bana koydu cunku.
    Sayin savcim size tek bir lafim var dedim bir vatandas olarak buradayim ve magdurum ayni zamanda bnm yuksek mertebelerde dayim yok amcam yok ama adaletimden sasmadim dedim Savcim affiniza siginarak sunu soyleyim kovdugunuz odadan cikacaz babamla dedim benim babamin gozunden su göz yasininin akmasina siz sebep oldunuz ADALET MÜLKÜN TEMELIDIR lafi varya ben adaletime guvendim savcinin karsindayim ama adalet bana degilmis mülķüm yok diye dilerim hak yolunu bulur dedim kovuldugumuz odadan ciktik. Keske iceri atsalardi magduru magdur etmek bizim ulkemizde hak....

GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

18. policeman

policeman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cevat Bozkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Evet haklısınız.Konu nereden nereye geldi takip etmişsinizdir.Biz insanları aydınlatalım derken işin şekli düşmanlığa,hakarete doğru gitmeye başladı.Kimsenin kimseyi aşağılamaya,hor görmeye hakkı yok.Eğer bir sorun varsa medeni insanlar gibi soru sorarak ve cevabını alarak çözmeliyiz.İnsanların başlarından geçmiş istenmeyen bir olay yüzünden 250.000 kişilik bir teşkilatı aşağılamak kimsenin haddi değildir.Lütfen moderatör olarak önce sizler bu konuya izin vermeyin.Eğer hakaret eden bir kişi daha görürsem ip numarasını tespit eder,o kişi hakkında Basın Yoluyla Devlet Memuruna Hakaret suçundan şikayetçi olur,bende gereğini yaparım.

19. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Abilerim tamam kimse gurur yapıp üstüne alınmasın forumdaki sözleri. Bu adam (Orhan abi) Bu kadar olay yaşamamış olsa neden böyle laflarla ansın ki polisi? Sizde yazmışsınız bakın. İşini layığı ile yapanlarda var, yapmayanlarda. Bunun için Kendi üstünüze alınmayın. Siz işin içindesiniz. Biliyorsunuz. Türk Hukuk sistemi iyi değil. Benim annem avukat. O kadar suçlamaya rağmen çoğu kişi tutuksuz yargılanıyor. Onca kadına karşı şiddet konusuda oldu haberlerde. Sonuç? Adamlar 1 mahkemeye çıkıp hakimin "Bir daha yapmayacaksın. Söz ver bakayım" dediğinde "Söz hakim bey" diyor ve tutuksuz yargılama. Sonra adliyeden çıktığı gibi gidip kadını öldürüyor...

Ülkemizde çoğu yerde İşini layığı ile yapanlar ve yapmayanlar var. En basit örnek. Öğrencilik... Layığı ile yaparsan derslerin iyi olur. Ancak boşlarsan, laylay lom takılırsan sınıfta kalırsın.

20. policeman

policeman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cevat Bozkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Ben kimseyi tehdit etmiyorum yazılanları düzgün okuyun.Sizin mesleğiniz nedir bilmiyorum ama burada topluca mesleğinize karşı hakaret edilse ne yapardınız acaba?Forum üyesi olarak içinize mi çekerdiniz yoksa sesinizi çıkartır mıydınız?Bakın tekrar söylüyorum yazılarımı tekrar tekrar okuyun.Aracınız çalındığı gün yapılması gereken işlemler ile ilgili birkaç yazı yazdım.İnanın bulunduğuna en az sizin kadar bende sevindim.Fakat nedense hep polis kötüleniyor.Polis bir emir kuludur,adli konuda savcının emri altında çalışır.Bir kişi göz altına alınacaksa da,serbest bırakılacaksa da savcının talimatı ile olur.Polis asla tek başına birşey yapamaz.İşini yapmayanlara zaten bizlerde iyi gözle bakmıyor,içimizden temizlemeye çalışıyoruz o ayrı.Bakın C.Savcısı bile size neler yapmış varın gerisini siz düşünün.Tekrar geçmiş olsun.

Bu Sayfayı Paylaş