Merhaba; Yandex Apple Store ve Android markete kendi sesli navigasyonunu ücretsiz olarak kullanıcılara sundu. Trafik yoğunluğuna göre alternatif yollardan sesli yönlendirme yaparak en kısa mesafede götürmeyi amaçlıyor. Hatta elimle varış noktasını girmeyim diyorsanız mikrofona söyleyip adresi otomatik ayarlamasını sağlıyor. Denedim nokta atışı yapıyor. Gidip para vereceğinize ücretsizi denemekte fayda var :RpS_cool:
şu an Türkiye'de destekliyor ama yorumları okudum hiç iç açıcı değil. yoksa yüklemeyi düşünüyordum. ben igo ile yoluma devam ediyorum. yandex biraz daha geliştirsin kendini öyle bakarız.
Bayram trafiğinden kullanan arkadaşlarım yandex in yönlendirmesiyle kaçmışlar. Bende sesli yönlendirmeyi denedim nokta atışı yapıyor. Ben kullanıyorum memnunum. Navigasyona para vermek istemeyen arkadaşlar deneyebilirler.
HAyır Applestore ya ad android markette yandex diye aratırsanız çıkar. Tüm haritaları artık Türkiyeyi destekliyor.
Yandex navigasyonu değil de haritaları kullandım. Sesli yönlendirmesi yok ama rota çizip takip ediyor. Bayram trafiğinde stabilize yollardan geçirip kilitlenen trafikten kurtardı beni. Android uygulamasını beğenmiyorlar fakat ben ios uygulamasından memnun kaldım. Yorumları da iyiydi. Navigasyon haricinde yoğunluk haritasının doğruluğu çok yüksek, en çok işime yarayan kısmı bu oldu.
Navigasyon olarak yandex haritayı 3 defa bildiğim yollarda kullandığım halde kayboldum ve zaman bakımından inanılmaz zaman kaybettim fakat yoğunluk bilgisi çok başarılı
Yandex.Navi yi bende bayram trafiğinde İzmitin köyleri üzerinden trafikten kaçmak için kullandım. Çok feci sayılmaz. 1-2 yerde hatalı yönlendirme yaptıysada kullanılmaz değil bence. Yokta gideri var yani