10 kasım LPG KABLO

Tuscon Sinyal Kamera

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda semihcankaya tarafından 20 Eylül 2024 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. semihcankaya

semihcankaya Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    özkan çankaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    2023 tuscon dizel elit plus sahibiyim. sağa -sola sinyal verince sürücü ekranında açılan kamerayla ilgili şikayetim var. Görüntünün üst kısmında km/h ve devir yazıları arkadan gelen aracı görmemizi engelliyor. çünkü yazılar tam görmemiz gereken yeri kapatıyor ve engelliyor. Arka yakınımızdaki araçları görmekte sorun yok çünkü cisimler daha büyük ve yazılar engel olmuyor. Fakat uzaktan gelen araçalrda büyük güvenlik problemi var. Özellikle yüksek hızlarda sollama yapmak için sinyal verdiğimde (3 haneli sayılarda örneğin 132 km/h) üst kısım tamamen rakamlarla kaplanıyor ve uzaktan gelen araç hiç görünmüyor. Bu cemaralar güzel düşünülmüş bir detay fakat yazıların ordan kaldırılması gerekiyor yoksa tehlikeli ve işlevi yetersiz. Tıpkı ayna gibi sadece görüntü olmalı yazı olmamalı. Yazılım güncellemesiyle değiştirmenizi rica ediyorum .

bu konuda üyelerden destek bekliyorum mail atabilirsiniz

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,684
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, kamera sisteminin adı "Blind-Spot View Monitor / Kör Nokta Görüş Monitörü" siz bunu otoyolda ayna gibi kullanmamalısınız. Hyundai'nin de amacına uygun kullanılmayan sistem için talebinizi değerlendireceğini düşünmüyorum.

MAERKEK bunu beğendi.
  3. Lions_in_A_Cage

Lions_in_A_Cage Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,125
    Ad Soyad:
    Yusuf Türkarslan
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Aynaları kullanmanız daha güvenli olur, ekrandaki görüntü olduğundan uzak yada yakın göstererek sizi yaniltabilir

4. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    22,801
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam aynada bile , iç ayna ile yan aynanın gösterdiği araçların mesafesi çok farklı algılanıyor. İç aynada çok yakın gördüğün araç , sol ve sağ dikiz aynadında ise uzakta fikrini veriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş