Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

TüvTürk muayenesi örnek..

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda Yusuf tarafından 24 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de dün muayeneye soktum aracı. Dediğiniz gibi, abartılan birşey yok. Benim fren testi sonuçlarında 2. aks sol 88.00 sağ 111.5 çıktı, sapma %23. Sorun var mı sizce. Gerçi kusur demediler buna ama fark çok geldi bana

2. BaDBoY27

BaDBoY27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    walla bende aracımı geçenlerde götürdüm 1 sayfa dolusu hafif kusur çıkardılar sonradan taktığım jantlar bile kusur olarak işlenmiş gerçi muayeneyi yapan kişiyle tartıştım ondandır. ama bizim buralarda yine adamı olan bu işşi kolayca yaptırıyo arabasını göndermeden..

3. msarp

msarp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    muzaffersarp
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    selaam arkadaşlar iyi sohbetler benide bir sorum olacak.temmuz 2009 tüvtürk izmir bornovada fenni muayenede aracımın şası numarası yanlış yazılmış ruhsata .aynı zamnasa yolcu şoför sahil 5 olması gerekirken 4 yazılmış. ek 1 belgesi düzenlendi.ufak tefek kusurlar da halledildi.2. girişte aynı gün vizeyi geçtik.
    trafik tescile gittim belgelerimi bir dilekçeyle verdim tescil belgesinin her ikiside değişti.plakaya bakıyorum birdahaki vize tarihi 2011 yılı ruhsata bakıyorum 2010 yazıyor bu tescildeki memur arkadaşlar nasıl böyle bir hata yaparlar. yoksa kasıt mı var ya nasıl olur böyle birşey. tüvtürkten aldoğım belgeleride dosya ile veriyoruz muayene tarihi temmuz 2009 .2yılda bir olduğuna göre birdahaki muayene 2011 olmalı.
    şimdi bunu süzeltmek için ne yapmalıyım yoksa hiçbirşey yapmasam 2010 muayenesine gitmesem ne olur. vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim herkese iyi sohbetler.

4. Misafir

Misafir Guest

Bence düzelttirin, ilerde sorun olmasın, her şeyden nem kapıyorlar.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

Bu Sayfayı Paylaş