Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

tüp mü dizel mi

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 20 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

benim tavsiyem araçtan şikayetiniz yoksa verin 1000-1500 lira, taktırın lpg, bakın keyfinize
    şimdi megane almaya kalkarsanız sizden bi çuval para isterler, malum fiyatları biraz abartılıdır

2. Misafir

Misafir Guest

hyundainın dizel motru pek sağlam değilmiş ama !!

3. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Uzun süre kullanacaksanız sıfır veya az kullanılmış, temiz bir araba bulmaya çalışın. Gideceğiniz mesafeler 5 km'den uzun değilse de hiç araba satıp alma işine girmeden iyi bir LPG seti taktırın derim.

Düzenleyen : tahrikk

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kim Diyor Onu :) Renocularmı ?

5. Misafir

Misafir Guest

gazdan korkuyorum ama malum :( ya patlarsam https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
    1 senedir karar veremedim ve dun haberlerde söylenmiş hafif bir çarpmada patlamış sanırım... cesaretim yok

6. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Patlama falan hikâye. Geçen gün televizyonda LPG'li araç yanıyor diye kamyonu gösteriyorlardı.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif kaliteli işçilik ve kaliteli bir aletle endişelenmeye hiç gerek yok. Yanan araçların çoğu kaçak yüzünden yanıyor. LPG sistemi, kaza ve yangın anında kendiliğinden kapanıyor. Ayrıca LPG tankı çok çok yüksek basınçlara dayanabilecek düzeydedir. Aracın ilk sahibi iseniz hiç macera aramayın. İkinci el araç bulmak zor ve pahalı. Bir de arabayı ucuza satıp, pahalıya sıfır almak var. uzun süre kullanılacaksa belki değer ama ben buna taraftar değilim.

Düzenleyen : tahrikk

7. Misafir

Misafir Guest

hayr.moto meslek lisesinden mezun arkdşımm diyor,ama aracı reno megan :) Hem bende en sağlam araba benzinli diye duymuştum dizel e göre benzın çok daha sağlammış motoru,doğruluk payı varmıdır ? ben çokcahilim bu konuda maldım bayan da olunca :(

8. Misafir

Misafir Guest

gaz kokusu oluyormuş araçta ?

9. Misafir

Misafir Guest

işçilğin kaliteisni nasıl anlycaz... !
    en kalite yere götürsek, işçisi sallarsa gene kaçak yapar gaz !!! ee kime güvencez. zaten sorun kaçak olursa dye ,yoksa kaçak olmazsa patlama da olmaz herhalde :(

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dizel Motorun Ömrü Benzinliye Göre Daha Fazladır..Tabiki Dizel Kullanmanın Bazı Püf Noktaları Var Onlara Uyulursa Sorunsuz 100 Binler Gider... 600000 Km Motoruna Anahtar Vurulmamış Dizel Era Taksiler Var...

11. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Renault'un motorundan kötü olamaz. Fransız araçları kadar çok arıza yapan başka araba yok. VVV ve Opel dışında. :D

Dizel motora sağlam değil diyenler, genellikle turbo dizel araç kullanmayı bilmeyenlerdir. Turbo araçları kullanırken dikkat edilmesi gereken bir kaç husus var. Eğer bunlara uyulursa yıllarca sorunsuz kullanılır.

Koku olayı da yine kurulumla ilgili olabilir. LPG'li araç kullanmadım, bindiğim LPG'li arabalarda ise koku almadım hiç.

12. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    piyasada kabul görmüş bir markanın yetkili servisinde taktırırsanız hiç bir problem olmaz, ayrıca muayne ve ruhsata işletme sırasında sızdırmazlık raporu alıyorsunuz, o konuda içiniz rahat olsun

13. Misafir

Misafir Guest

hyundainın dohcmotoru nasıl ?

14. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Forumda önerilen yerler ve ustalar var. Üç beş liradan kaçmayıp iyi bir set ve işçilikle yaptırmanızı öneririm. İyi bir yere yaptırırsanız kaçak konusunda da endişelenmeye gerek yok. Her yıl ya da iki yılda bir LPG sızdırmazlık muayenesi yapılıyor arabalar. Zaten bir kaçak olduğunda mutlaka gaz kokusu alırsınız. Belki koku yapıyor diyenlerin araçlarında kaçak vardır.

15. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kesinlikle lpg derim ... hem daha ekonomik hem daha çevreci ...

16. ybayık

ybayık Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dizel otomatik bir hyundai öneririrm. paranızı renoya verip heba etmeyin boşuna

17. Misafir

Misafir Guest

önerilen ustaların reklam amaçlı olmaını nerden anlycaz ???
    ve yetkili serviste takıtrmak mantıklıymış ne kdr doğru ?
    ve ben kaç tane zavoli bayisni aradıysam hepsi de biz yetkili servisi is diyor,Kandırmaca olabilirmi nasıl anlycaz ? ve her zavoli bayiisi yetkili servis mi yoksa ?

18. Misafir

Misafir Guest

hyundai 2008 hy klm dohc 27 000 km de 18500 e satılrımı ? pyasası nedir bilen varmı ? aynısı dizel istiyorum

19. Misafir

Misafir Guest

patlama konusunda şüpem var korkularım da var..pek duymadım patlayan araç tüplülerden % kaç ı patlamış acaba ?

20. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yüzde 86'sı patlamış ... iyi dalga geçiyorsunuzhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş