Arkadaşlar ilandaki teypi kullanan varmı bügün alem fm den duydugum bir reklamla spariş ettim kargo ve kdv ödemekle sahib olunabiliyormuş (pisaya değeri 300 tl gibisinden hikaye okuyorlar) TRİSTAR TS-434 MP3 ÇALAR ÜCRETSİZ KARGO at sahibinden.com - 130730895 ilandaki ürün özellikleri çok cezp edici fikirleriniz nedir? kullanan varmı?
Sadece müzik çalar.Öyle aman aman bir performans beklemeyin.Size ne kadara maloldu bilmiyorum ama üzerine biraz daha koyup orta kalitede bir ürün alabilirdiniz.En azından paranızın karşılığını alırdınız.
Bu alet beş para etmez sakın alma pişman olursun bu gün bim e bir mp3 çalar geldi bundan bile aynı performansı alırsın sadece kasası farklı olur buda 35 tl
vazgeçtim almıyıcam kargo ile gelicekdi teslim almam iade ederim .aklımda zaten alpine vardı biraz bekleyip onu alırım.
Hiç duymadığım bir marka 50 wat diyor 50 wat çıkış vermesi için mosfet transistör kullanması gerekir ve bunu bir yerinde belirtmesi gerekir tıpkı pioner gibi. Rds yok sanırım, ben görmedim. İstanbul'da açık tezgahtan 30 veya 40 tl'ye alabilirsin.